Десислав Чуколов от "Атака" показа среден пръст на протестиращите пред законодателния храм! Снимка...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_1238.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗнаеш ли къде?
На училищния чин и на студентската скамейка, а също и след прочетени няколко вагона книги (за сведение разходите ми за книги на месец са около 200 лв.)
А освен това смятам, че е и генетично: Когато през петдесетте години на деветнайстия век дядо ми е завършвал колеж в Малта и университет в Прага, твоя сигурно е пасъл овцете У Монтанско, когато същия мой дядо с двамата си братя е лежал в Търновската турска тъмница след Априлското въстание, твоя е пасъл овцете, когато племенникът му е бил министър-председател на Княжество (а впоследствие и на Царство) България, твоят е пасъл овцете, когато дядовците ми са влизали в Бобов дол и Белене, твоите са влизали в ТКЗС.
Ей така съм си формирал мнението. А с това мисля да ти отговоря и защо споделям мнението си.
дядото ти е роден най късно през 1825 г. баща ти около 1870 , а ти около 1900 г..Е честит ти 113 рожден ден...
Средната продължителност е 45 години по това време...
Поредния спам и лъжец... Добре дошъл..
Но най важното не какви са майка ти и баща ти а ти какъв си и какво струваш...
Аз съм бил политически кабинет на министър и това ми е върха...
Ти да му мислиш...като си служител на Сатаната... така наречените платени писачи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМонти, как къде се е формирал бе?
Та това е diletant, познаваш го преди мен. Аз съм го разпознал по няколко признака, ама няма да ги посочвам, за да не ги промени при следващия си ник.Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе бе дилетантке, само да покаже някакво доказателство за твърдението си.създаваш ми семейни проблеми, започват да ме подозират в нерегламентирВани отношения в реалния свят, водещи до уеднаквяване на позициите в мисловно и словесно изражение ... че и с двама!
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какво ,
да ти задам и на теб един въпрос
Ти електронен бот ли си....
Нямаш нито едно свое мнение и становище....
...
Въпросната статия я четох преди няколко дни 1:1 в едно бургаско издание
Но данито иванов е изтрил само автора...
явно, герберастите и понятието Блогър се опитват да ...девалвиратLast edited by съни(тя); 04.10.2013, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма да се извини. Той е обикновен плювач и спамер. Трудно от спамер може да чуеш нормално разсъждение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнениеМултигруп, правителството на БСП или вечният въпрос кой предложи Пеевски!
Спомените на Тошо Тошев по разказ на Димитър Иванов бивш шеф на VІ отделение на VІ отдел на ДС и бивш вицепрезидент на Мултигруп.
„Всичко започна в една неделна майска утрин на 1994 г. Живеех в бившата резиденция в
Бистрица – дъщеря ми учеше в Лондон, а жена ми с двете по-малки момчета бях изпратил в Солун. В България ВИС и СИК набираха скорост, имаше престрелки и убити, но...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8009.html
да ти задам и на теб един въпрос
Ти електронен бот ли си....
Нямаш нито едно свое мнение и становище....
На всеки 10 дни се появявят нови никове....
Да вземеш малко да обясниш какъв си и за какво се бориш или хващай пътя откъдето си дошъл...
Ако са толкова мафиозо , сега щеше да си в някой гьол....
А даже с Митко съм играл заедно футбол... беше по голям с мен с 10-12 години в Света тройца ,там тогава живееше.......и знам че не е Сатаната....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнениеМултигруп, правителството на БСП или вечният въпрос кой предложи Пеевски!
Спомените на Тошо Тошев по разказ на Димитър Иванов бивш шеф на VІ отделение на VІ отдел на ДС и бивш вицепрезидент на Мултигруп.
„Всичко започна в една неделна майска утрин на 1994 г. Живеех в бившата резиденция в
Бистрица – дъщеря ми учеше в Лондон, а жена ми с двете по-малки момчета бях изпратил в Солун. В България ВИС и СИК набираха скорост, имаше престрелки и убити, но...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8009.html
вече като видя в линка данииванов/daniivanov/ директно го приемам за Спам
Всичко в блога ти е копи - чужди материали, но няма никъде посочен Източник!
Триеш и автора, и сайта, от който копираш.
Жалки сте герберастите
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМонти, как къде се е формирал бе?
Та това е diletant, познаваш го преди мен. Аз съм го разпознал по няколко признака, ама няма да ги посочвам, за да не ги промени при следващия си ник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно е да кажеш ,къде си го формирал и как и на какво точно сега дължим присъствието ти......да го обясняваш.... твоето мнение....
На училищния чин и на студентската скамейка, а също и след прочетени няколко вагона книги (за сведение разходите ми за книги на месец са около 200 лв.)
А освен това смятам, че е и генетично: Когато през петдесетте години на деветнайстия век дядо ми е завършвал колеж в Малта и университет в Прага, твоя сигурно е пасъл овцете У Монтанско, когато същия мой дядо с двамата си братя е лежал в Търновската турска тъмница след Априлското въстание, твоя е пасъл овцете, когато племенникът му е бил министър-председател на Княжество (а впоследствие и на Царство) България, твоят е пасъл овцете, когато дядовците ми са влизали в Бобов дол и Белене, твоите са влизали в ТКЗС.
Ей така съм си формирал мнението. А с това мисля да ти отговоря и защо споделям мнението си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДругаря Кольо Парамов: Чака ни зима, по-тежка от "Виденовата"Правителството на Пламен Орешарски ще продължава да взима заеми, за да си купи още време, смята икономистът
04.10.2013г
Икономиката на страната върви към катастрофа, предупреди в ефира на bTV икономистът Кольо Парамов, обвързан в миналото с БСП. Той посочи, че причината е сгрешеният бюджетен модел, заради който приходите не могат да бъдат събрани.
.....
Заради бюджетните слабости правителството ще тегли още заеми. „Говорим два месеца за тегленето на 1 млрд. лева заем, а никой не разбра, че следващата седмица финансовият министър ще изтегли още 700 млн. лева”, заяви Парамов.
......
Евгени Кънев, един от икономистите, изготвили програмата на Реформаторския блок, .......
Кънев направи разяснение и по една от мерките, които Реформаторският блок предложи вчера. Става въпрос за премахването на т. нар. плосък данък. ....
Въпросните 700млн. са част от гласувания 1 млрд. заем. Парамов съвсем се олива ...
А мярката на Реформаторския блок е интересна мярка на фона на говоренето за комунисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИнтересно е да кажеш ,къде си го формирал и как и на какво точно сега дължим присъствието ти......да го обясняваш.... твоето мнение....
Та това е diletant, познаваш го преди мен. Аз съм го разпознал по няколко признака, ама няма да ги посочвам, за да не ги промени при следващия си ник.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Мултигруп, правителството на БСП или вечният въпрос кой предложи Пеевски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДедко, аз винаги съм бил свободен човек. Мнението си го формирам без помощтта на външни мотиватори, а най-малко въз основа публикации на пеевски и прокопиевски медии или словоизлияния на тролове.
Ама ти като гледам си в тежка зависимост (и/или някаква сериозна личностна фрустрация).
Що не цитираш някоя публикация на различна медия от тези от Прас пресата. Някак си липсва ти баланса...
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ КИРЕТО ИБРИКЧИЯТА
За късата памет на един банкер
Как Цветан Василев финансира медиите на Кръстева-Пеевски и се скри в офшорки
Биволъ
https://bivol.bg
"Клонираният" Цветан Василев
Цветан Василев явно има услужлива памет. През октомври 2011 г. той дава интеревю на английски език за списанието Leaders Magazine, в което не отрича инвестициите на КТБ в медиите и се оплаква от негативното влияние на кризата, както и от "социалната и политическа чувствителност" на тези вложения.
Три месеца по-късно, в интервю за Росен Петров в "Нека говорят" от декември 2011, Василев не си спомня да е правил инвестиции в медиите на Кръстева.
"- Друг голям въпрос е търговията с влияние. Защо един банкер реши да инвестира в медии, и то в много медии, всъщност вие инвестирали ли сте в медии, или това са слухове?
- По-скоро ми се приписват такива инвестиции.
- И то огромни.
- Няма как да съм инвестирал в медиите на г-жа Кръстева, защото би трябвало да съм я клонирал или да съм се клонирал аз. Аз имам единствено интерес в ТВ 7, защото представлявам интересите на няколко инвеститора. И това е единствената ми инвестиция. Друг е въпросът, че медиите на г-жа Кръстева на практика, като приятелски медии, подпомагат и защитават моите позиции."
Документите обаче сочат друго. Въпреки офшорното потапяне и замитането на следите, в един момент от съществуването на медийната империя на Ирена Кръстева се вижда документално, че банкерът Цветан Василев чрез своите дружества БРОМАК, КЕН ТРЕЙД и ТЦ-ИМЕ е притежавал 50% от нейната издателска група НОВА БЪЛГАРСКА МЕДИЙНА ГРУПА ХОЛДИНГ АД. Това става в края на декември 2008 г.
И точно тогава някой вади едни 5,8 млн лева и се прави опит за вдигане на капитала на дружеството, за което има съответното решение на акционерите. Опитът изглежда е неуспешен, защото не е отбелязан в Агенцията по вписванията.
Отделно от това проверката на прокуратурата от 2009 г. недвусмислено показва, че през 2007-2008 г. КТБ е дала заеми на Ирена Кръстева и свързаните с нея дружества, за да купуват медии. Остава неясно как тези заеми са изплатени за кратко време от не особено печелившите вестници на пресгрупата.
Впрочем, позициите на Василев се защитават и в момента не само на абстрактна приятелска основа, а и от конкретни свързани лица. Освен националните вестници Ирена Кръстева изкупи и най-големите регионални вестници: пловдивския Марица, благоевградския Струма, бургаските Черноморски фар и Фактор и великотърновския Борба.
В Борба отново изскача Венета Николова, представител на СТРАНД, ВИВЕС и на офшорката И ЕФ ВИ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ФАЙНАНШЪЛ. Оказва се, че тя и до момента управлява "Издателска къща Борба", която е наполовина собстевност на НБМГХ на Ирена Кръстева.
КТБ: "Гнила ябълка", захаросана с държавни пари
Фирмата ТЦ-ИМЕ е замесена в скандал с придобиването през 2004 г. за 9,1 млн. лева на земи на "Железопътен завод София" за 18 евро на квадрат. Три години по-късно, на 17 май 2007 г. земята е препродадена с печалба от 978 евро на кв.м. на испанската фирма УРБАС. По-подробно за ТЦ-ИМЕ може да се прочете в разследване на в. 24 часа.
Скандалът с тази сделка е цитиран в американски дипломатически доклад за банките "гнили ябълки", в който КТБ е поставена в сред банките практикуващи "пране на пари от престъпна дейност и раздаване на заеми на свързани лица, което ощетява нормалните вложители".
МАРШ ДА ОБСЛУЖВАШ КТБ И МЕСТАН!
Коментар
-
Petko Kovachev , партия Зелените
толерстите, нещо да кажете? политкоректните и борците за всеобщото "равенство" и мулти-култи?
и за да няма спекулации: ако някой сам не може да си върже "попа" - няма право да претендира да бъде третиран наравно с останалите.
http://www.opposingviews.com/i/relig...ng-cell-phone#Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар