IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Е друго си е КАЛИНКИТЕ на ГЕРБ - Румето Желева, Калина Илиева, Фидоска .... Цвъки , пожарникаря... къде ти я виж каква орда от спецове...в държавното управление.
    Така е - друго са кадрите на ГЕЯ БЕЯ И ЗЛОДЕЯ. Храбрият Пеевски, честният Емил Иванов, умният Боян Чуков, добрият Бюрхан Абазов и още безброй знайни и незнайни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Добре ,че не го изгониха преждевременно......
      Следващото му назначение ,сигурно ще е в Гренландия или ще го пенсионират....
      Френска калинка....
      Младенов за ордена на Отие: Външно реставрира ДС!

http://www.dnes.bg/politika/2013/09/...rira-ds.198210

"Това действие е в резултат от пълната реставрация на кадрите на ДС в МВнР. Франция е съюзник и приятел на България. Ордените в България се връчват от президента. Надявам се той и опозицията да реагират остро и категорично", написа той във Facebook.

"А защо да не получи символичен орден от протестите?", коментира още Младенов.

Коментар

Е друго си е КАЛИНКИТЕ на ГЕРБ - Румето Желева, Калина Илиева, Фидоска .... Цвъки , пожарникаря... къде ти я виж каква орда от спецове...в държавното управление.
        И предишните и сегашните са само и основно кърлежи /прибягвайки до услугите на ентомологията/
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ (аранжимент Цецка Цачева) – видео

Коментар

• Напишете коментар...

Опции
            Ralitsa Kovacheva
            Нагъл, по-нагъл, Цветанов. За всички, които си мислят, че протестираме, за да си го сложим пак да ни краси и да ни говори умно (сред които вероятно са самият той и началникът му).
            Ако Робеспиер се казваше Цветанов | Reduta
            reduta.bg
            "Терорът е единствената бърза, сурова и необратима справедливост."..

Коментар

• Коментар

Запазена за Миро Найденов. Но можеш да се вредиш, не си ветеринарен доктор
                Шъ требе кинта....

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                  Като им видиш отгледаните кадри на червените буклуци и вече ти се драйфа

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Наивник кво имаш против мацето?Я глей ква е готина и аз бих я назначил.
                    Запазена за Миро Найденов. Но можеш да се вредиш, не си ветеринарен доктор

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Столетницата съзря ръката на ГЕРБ в утрешния протест пред НС

http://www.dnes.bg/politika/2013/09/...pred-ns.198223

"Искам да използвам случая да призова тези транспортни операции да не се използват за блокиране на пътища и кръстовища и да не се осуетява нормалното движение в столицата", настоя зам.-председателят на ПГ на БСП Янаки Стоилов.

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ
                      Konstantin Pavlov
                      FACEBOOK

Аз разправях ли ви, че ГЕРБ е гнила ябълка – едва ли някой може само с няколко изречения да нанесе толкова поражения на протеста като тях. Обявяването на мобилизирането на 5000 привърженика може и да не се случи, но отсега нататък всеки присъстващ на площада ще бъде подозиран, че е привърженик на ГЕРБ, докаран с автобус от някъде си и съответно – ще се издевателства, че са същите като тия, които БСП и ДПС возят през цяла България с автобусите. Ако искат да се включват в протеста, да си направят отделни места за събиране, да ги обявят публично и като се съберат да заповядат, за да можем точно да ги видим какви са, откъде са и колко са. Изключвам хипотезата за несръчност. Това е най–обикновен опит за присвояване на протеста в един от най–ключовите му моменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Абе прав си. Друго си е усмихната калинка
                        Наивник кво имаш против мацето?Я глей ква е готина и аз бих я назначил.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ама ти верно си бил антикомунистически елемент! За да те пратят в кеча!
                          Гигов аз съм бил дете тогава.Исках да ставам летец.Вуйчо ми е бил заминал за Белгия преди да се родя.Леля ми е белгийка.Той по времето на комунизма си идваше всяка година по два пъти.Един братовчед избяга във Франция като бях дете.
                          На изпита по математика изкарах шест на авиопрегледите минах добре но един идиот партиен секретар беше написал в характеристиката на майка ми че дядо проявял безразличие към мероприятията на народната власт и че синът на братовчедка и ...бил зад граница.И това само защото вуйчо отказа да му продава долари и франкове да купел на дъщеря си дънки и касетофон от Кореком.Разбрах го защото върнаха документите в село и кмета беше приятел на баща ми и ни ги върна.Тази характеристика я пазя и до ден днешен.После системата отмъсти на мен.Аз нямах вина но другарите така действаха безцеремонно.Не им се сърдя вече минаха толкова години.В кеча изкарах страхотна служба бях командир на зидарите научих занаяти които и до ден днешен ми помагат.После като избухна демокрацията един идиот от военното окръжие искаше да ме праща във Враца да ме прави офицер.Казах му че това няма да стане щото когато аз исках те ме изпъдиха и че е късно либе за китка.Оня обаче упорит и се наложи да го опсувам.После няколко години военните ми пращаха призовки на адреса на тъста ми нп аз ги отсвирих.Той човека направо се беше поболял дори искаше да ходи да ме предаде къде живея....Въобще сега като се замисля и ми става смешно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Жалкото отмъщение на червените клонинги:

Френският посланик си тръгва без орден "Стара планина"
                            http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...lanina-5992915

По традиция орденът се връчва на всички приключващи мандата си у нас посланици, след като външният министър направи предложение за това пред Министерския съвет.

Министърът на външните работи Кристиян Вигенин до момента не е направил такова предложение, а мисията на Отие у нас приключва в края на седмицата.

На дипломатически език невръчването на орден означава недоволство от съответния посланик.

През юли Филип Отие и колегата му - германският посланик Матиас Хьопфнер, написаха безпрецедентно отворено писмо, в което призоваха управляващите да се вслушат в протестите с искане за оставка на правителството, започнали след скандалното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

С това дипломатите си навлякоха гнева на управляващите

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ВИНАГИ СА БИЛИ АНТИЕВРОПЕЙЦИ И СЛУГИ НА ПУТИН
                            Добре ,че не го изгониха преждевременно......
                            Следващото му назначение ,сигурно ще е в Гренландия или ще го пенсионират....
                            Френска калинка....

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              Абе прав си. Друго си е усмихната калинка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                100 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО
                                • 27 май – Калин Тихолов – Министър за една нощ

• Петър Стоянович – министърът с фес.

Човекът, който написа във Фейсбук, че му липсва турското робство, защото не можел да си пие ракията и да си пуши наргилето - днес е министър на културата.

Не на Турция.

На България...

• Марияна Георгиева-Бенчева – спортната министърка, кадър на ДПС, любовница на Лютви Местан, която заяви на Демир Баба теке пред турския електорат: „Аз ще работя, за да направя всичко възможно вашите деца да учат турски и учебниците да са на турски език в училищата на България!”.

• Зинаида Златанова – съдружничка на Моника Йосифова, жената до Станишев.

• 5 юни – Светлозар Лазаров – Зет като мед в МВР

• 5 юни – Смени във финансовата инспекция

• 13 юни – 9 нови областни управители – През задния вход

• 13 юни – Чавдар Георгиев – Любител на голфа

• 13 юни – Бюрхан Абазов – Зам.-министър в трето правителство

• 14 юни – Делян Пеевски – Изборът, който отприщи недоволството

• 18 юни – Георги Христовоз – Спорен кадър

• 19 юни – Иван Иванов – Зам.-министър за 3 часа

• 29 юни – Иван Генов – Отново в АЕЦ

• 1 юли – Йордан Грамов – Прокурор в МВР

• 1 юли – Иван Айолов – Човек на Богомил Манчев в енергетиката

• 2 юли – Иван Йорданов – Назначен без съгласие

• 3 юли – Боян Чуков – Човек на ДС съветва премиера

• 5 юли – Боян Спиридонов – Смяна и в Агенцията по вписванията

• 10 юли – Румяна Тодорова – Пак начело на НЗОК

• 11 юли – Емил Иванов – Човек на ВИС, от Своге

• 17 юли – Иво Атанасов – Социалист в СЕМ

• 19 юли – Владимир Писанчев – Замесен в делото Галерия пое ДАНС

• 22 юли – Информационно обслужване – Смени и в преброителя на изборите

• 22 юли – Бранимир Ботев – От виното в туризма

• 24 юли – МВР – По стъпките на Йовчев

• 25 юли – Рокади и в спортните фирми

• 29 юли – Марио Примджанов – Кадър на Лучано на ключов пост в спорта

• 31 юли – Ева Жечева – Уволнена-възстановена

• 2 август – Майдън Сакаджиев – Смяна и в рибарския сектор

• 2 август – Юнал Тасим – От земеделието в икономиката

• 5 август – Николай Попов – Шеф без допуск до тайни

• 6 август – Петко Арнаудов – От любов към гората

• 10 август – Григор Гогов – Още горски

• 18 август – Белчо Иванов – Олимпийско тото, да има пари за крадене за БСП-ДПС

• 19 август – Сотир Ушев – Осигурен човек и за военните имоти

• 21 август – Лидия Йорданова – Уволнение в НЦИОМ

• 22 август – Борислав Борисов – Ало, Ваньо, чао

• 23 август – Бойко Бойчев - И любимата зала с нов шеф

• 27 август – Стефан Чайков – С нови хора за нови пътища

• 28 август – Ваня Стефанова – И някоя награда

• 28 август – Иван Комитски – Пазителят на архива с печат от ДС

• 28 август – Васил Грудев – Заместниците ще станат първи

Да не забравяме и съпътстващите гафове от сорта, че Орешарски назначи за заместник областен управител на Смолян кадър на ДПС - съден убиец, защото наръгал човек с нож.

Турчинът убиец се казва Бейхан Дуран.

Коментар

Working...
                                X