IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Айде пак стъкмистиките, ма много ви обичам като почнете да ги вадите Интересно мен как пък на едни избори не са ме питали, аджеба кво образование имам

А да седна ли да ти обяснявам как фсички фишисти на държавна службица - лекари, учители, там разни чиновничета, ходат под строй да гласуват за една от двете партии /в зависимот от това, кой пряк началник от която партия ги е наместил на топлото местенце/ Това че имат фисше обазувание, хич не ги прави по различно стадо от електората на Доган
    Мдааа, интересно, господа комунисти и герберасти, като как аджеба разбирате, кой има вишу и кой е СЪСЛЯК, след като гласуването е АНОНИМНО ужким ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Разпределение на гласувалите за ГЕРБ и Коалиция за България по образование:
      Висше образование - 36,4% за ГЕРБ, 24,7% за БСП.
      Основно образование 20,6% за ГЕРБ 30,6% за БСП.
      Близо до нулата 17% ГЕРБ, 40% за БСП.

Айде пак стъкмистиките, ма много ви обичам като почнете да ги вадите Интересно мен как пък на едни избори не са ме питали, аджеба кво образование имам

А да седна ли да ти обяснявам как фсички фишисти на държавна службица - лекари, учители, там разни чиновничета, ходат под строй да гласуват за една от двете партии /в зависимот от това, кой пряк началник от която партия ги е наместил на топлото местенце/ Това че имат фисше обазувание, хич не ги прави по различно стадо от електората на Доган

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

И тогава защо точно вие ГЕРБЕРАСТИТЕ, като бяхте на власт, отменихте и малкия мажоритарен елемент в изборния закон ???

Питам аз и отговор не искам.

Щото сте същите комунисти, като комунистите. Искаш ли да ти изкарам списък на вашето предишно управление, заедно с генезиса на кадрите им ???
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ми то освен неграмотни мангали и изкукали пенсионери, кой друг гласува за герберастите и за комунистите ???

Yeah

Коментар

• Много ми е интересно, Анон като е толкова голям инвеститор, знае ли срещу коя валута им се налага да интервенират, на сичките централни банки, за да не поскъпва твърде бързо спрямо другите.

Не е ли това валутата на държавата, в която има мажоритарни избори и пряка демокрация. Държава, не по голяма от България, а целия свят интервенира срещу доверието в нейната валута. Държава нямаща колонии, а целия свят интервенира срещу доверието в нейната валута.

Защото точно пряката демокрация, мажоритарните избори и въоръженото население, са гарант, че швейцарските политици, не могат лесно да ограбят собствената си страна, така както лесно успяват да го направят политиците в страните с пропорционална избирателна система и олигархични режими.
            tnm

Коментар

Ма разбира се, че не им харесва. С тоя мажоритарен вот нали се сещаш колко се усложняват бюлетините ? Неграмотните мангали и изкукали пенсионери как си представяш, да седнат да редят партийните им листи в бюлетината , нали ще има едно 80% невалидни бюлетини после
              Ми то освен неграмотни мангали и изкукали пенсионери, кой друг гласува за герберастите и за комунистите ???

Нали през зимата останалите гонехме с камъни БАНДИТА от СИК, а през лятото се опитвахме да изгониме сина на червения КРЪВОЛОК !!!
              tnm

Коментар

Ми и ти ми напиши в 3-4 реда, защо почна да ме обиждаш ни в клин ни в ръкав, и аз ще ти отговоря на твоя въпрос, дали си написал "иначе".

Май и на комунистите и на герберастите не ви харесва да се бута ИЗБОРНИЯ ЗАКОН.
                Сега сам се убеди, че пишеш клишета.
                Нито знаеш какво са мажоритарни избори, нито знаеш какво точно ще ти се случи при тях.

От близо няколко месеца пишеш само клишета - революция, "късаме синджиря", мажоритарни избори, пряка демокрация и т.н.и т.н., но без изобщо да си вникнал в същността им и дали са приложими за България.

Най-добре си беше с простотиите за китайските и индийските "мъдрости".......

П.П. И моля те - не приемай истината за обида.

П.П.2 - Обидих се на Досадник, защото преиначи ника ми.
                Last edited by anon6706; 05.10.2013, 15:33.

Коментар

Ми и ти ми напиши в 3-4 реда, защо почна да ме обиждаш ни в клин ни в ръкав, и аз ще ти отговоря на твоя въпрос, дали си написал "иначе".

Ма разбира се, че не им харесва. С тоя мажоритарен вот нали се сещаш колко се усложняват бюлетините ? Неграмотните мангали и изкукали пенсионери как си представяш, да седнат да редят партийните им листи в бюлетината , нали ще има едно 80% невалидни бюлетини после

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Напиши ми в 3-4 реда каква, според теб, би трябвало да бъде технологията на едни мажоритарни избори в България и ще ти отговоря.

tnm

Коментар

Първо ми отговори на въпроса, какво им е лошо на МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ???
                      Напиши ми в 3-4 реда каква, според теб, би трябвало да бъде технологията на едни мажоритарни избори в България и ще ти отговоря.

Коментар

Написал ли съм "иначе"?
                        Първо ми отговори на въпроса, какво им е лошо на МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ???
                        tnm

Коментар

Ще си ги меря, като ония в народното сборище почнат да си ги мерат. Аз от тех взимам пример. А понеже вие сте си ги избрали, ще си ги търпите, както тех, така и мене
                          Това не ти дава основание да пишеш по мой адрес подобни неща.

Коментар

Иначе какво
                            Написал ли съм "иначе"?

Коментар

Анална е майка ти.

Ще си мериш приказките!
                              Ще си ги меря, като ония в народното сборище почнат да си ги мерат. Аз от тех взимам пример. А понеже вие сте си ги избрали, ще си ги търпите, както тех, така и мене

Коментар

Е признавам, по умен си от мене. На мен доста време ми трябваше да го РАЗКОНСПИРИРАМ !!!
                                Сигурно, защото си по-възпитан.

Коментар

Working...
                                X