IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Анална е майка ти.

Ще си мериш приказките!
    Иначе какво
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Е аз какво казах бе аналнов - ограбват ви мозъците . Ма чукча писател, чукча не читател
      Е признавам, по умен си от мене. На мен доста време ми трябваше да го РАЗКОНСПИРИРАМ !!!
      tnm

Коментар

Е аз какво казах бе аналнов - ограбват ви мозъците . Ма чукча писател, чукча не читател
        Анална е майка ти.

Ще си мериш приказките!

Коментар

Напротив.
          Ако утре някой ме ограби физически, то аз след 2-3 години пак бих се замогнал, защото не ме е загробил (демотивирал, лоботомирал).

Същото е и за нацията ни. 1997-ма ни ограбиха чрез хиперинфлацията, но потенциала остана в България. Сега всичко бяга, а и се стремят малкото останало тук да се откаже от борбата си за по-добър и достоен живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Има. Второто е процес с по- далечни хоризонти.
            По важното е, че изкристализира ясно единствения шанс. Да се дигаме и да доказваме, че не сме РАЯ !!!
            tnm

Коментар

Сега само могат да се теглят заеми от вънка, които да си ги разпределят между обръчите от фирми. Както казах сега е ред да се разграби и зароби самия народ, щото друго то тука по тая територия не остана
              И ти си прав. Тяхната вяра !!!

Ама има и за грабене де. Помисли малко.
              tnm

Коментар

разграбва, загробва ква е разликата ? Второто е правопропорционална функция на първото
                Има. Второто е процес с по- далечни хоризонти.

Коментар

разграбва, загробва ква е разликата ? Второто е правопропорционална функция на първото
                  Напротив.
                  Ако утре някой ме ограби физически, то аз след 2-3 години пак бих се замогнал, защото не ме е загробил (демотивирал, лоботомирал).

Същото е и за нацията ни. 1997-ма ни ограбиха чрез хиперинфлацията, но потенциала остана в България. Сега всичко бяга, а и се стремят малкото останало тук да се откаже от борбата си за по-добър и достоен живот.

Коментар

Преди изборите нали все "късаше синджиря".
                    Сега си същият.
                    Е, скъса ли го?
                    Точно така, аз имам ясна позиция, за разлика от тебе.

На въпроса ми би ли отговорил за да докажеш, че не се заяждаш ей така. Повтарям.

Какво им е лошото на МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      И сега има какво да се разграбва. И то много. И грабят. Иначе що щяха да се излагат да лъжат ???
                      Сега само могат да се теглят заеми от вънка, които да си ги разпределят между обръчите от фирми. Както казах сега е ред да се разграби и зароби самия народ, щото друго то тука по тая територия не остана

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Какво лошо има в мажоритарните избори ???

Или ти само така си обиждаш от спортна злоба ???
                        Преди изборите нали все "късаше синджиря".
                        Сега си същият.
                        Е, скъса ли го?

Коментар

И сега има какво да се разграбва. И то много. И грабят. Иначе що щяха да се излагат да лъжат ???
                          tnm

Коментар

Къде съм написал "разграбва"?!

Или ти така, за спорта - да напишеш нещо, ако и да не е много по поста ми.

Коментар

Тя държавата се разграби още при Костофф. Са вас ви разграбват - мозъците ви
                              Къде съм написал "разграбва"?!

Или ти така, за спорта - да напишеш нещо, ако и да не е много по поста ми.

Коментар

Абе ти като постоиш 20-тина дена в България и почваш да изперкваш.
                                Какво лошо има в мажоритарните избори ???

Или ти само така си обиждаш от спортна злоба ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X