Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ аз какво казах бе аналнов - ограбват ви мозъците . Ма чукча писател, чукча не читателБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ аз какво казах бе аналнов - ограбват ви мозъците . Ма чукча писател, чукча не читател
Ще си мериш приказките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНапротив.
Ако утре някой ме ограби физически, то аз след 2-3 години пак бих се замогнал, защото не ме е загробил (демотивирал, лоботомирал).
Същото е и за нацията ни. 1997-ма ни ограбиха чрез хиперинфлацията, но потенциала остана в България. Сега всичко бяга, а и се стремят малкото останало тук да се откаже от борбата си за по-добър и достоен живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИма. Второто е процес с по- далечни хоризонти.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеСега само могат да се теглят заеми от вънка, които да си ги разпределят между обръчите от фирми. Както казах сега е ред да се разграби и зароби самия народ, щото друго то тука по тая територия не остана
Ама има и за грабене де. Помисли малко.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеразграбва, загробва ква е разликата ?Второто е правопропорционална функция на първото
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеразграбва, загробва ква е разликата ?Второто е правопропорционална функция на първото
Ако утре някой ме ограби физически, то аз след 2-3 години пак бих се замогнал, защото не ме е загробил (демотивирал, лоботомирал).
Същото е и за нацията ни. 1997-ма ни ограбиха чрез хиперинфлацията, но потенциала остана в България. Сега всичко бяга, а и се стремят малкото останало тук да се откаже от борбата си за по-добър и достоен живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПреди изборите нали все "късаше синджиря".
Сега си същият.
Е, скъса ли го?
На въпроса ми би ли отговорил за да докажеш, че не се заяждаш ей така. Повтарям.
Какво им е лошото на МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ сега има какво да се разграбва. И то много. И грабят. Иначе що щяха да се излагат да лъжат ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво лошо има в мажоритарните избори ???
Или ти само така си обиждаш от спортна злоба ???
Сега си същият.
Е, скъса ли го?
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКъде съм написал "разграбва"?!
Или ти така, за спорта - да напишеш нещо, ако и да не е много по поста ми.Второто е правопропорционална функция на първото
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеТя държавата се разграби още при Костофф. Са вас ви разграбват - мозъците ви
Или ти така, за спорта - да напишеш нещо, ако и да не е много по поста ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе ти като постоиш 20-тина дена в България и почваш да изперкваш.
Или ти само така си обиждаш от спортна злоба ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар