IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Анон, защо се впрягаш? Не виждаш ли, че целта е да те извади от нормалния тон?
    Нека се пробва. Нито ще е първият, нито последният.
    А и аз не съм влязъл тук да ме галят по пуешката глава.
    Все пак - нека го правят с ум, със сарказъм, с тънка ирония. Щото винаги е лесно да вземеш от тоалетната чиния собствените си ла*на и да замериш някого с тях.

Утре ще изпратя на Чичо и моя снимка, но първо да стигне до службата си, където има принтер. Дано да имат и цветен, че тогава по-ми изпъква гребена и егото.

П.П. Надявам се, че Анди еди-кой си допуска думата ла*на.

Коментар

Тези, дето си ги изредил участват не, за да спечелят, а за да разсейват гласове и ако се чудиш в чия полза, ще ти подскажа- БСП. Те са си техни креатури.
      Ма разбира се, ти чия креатура си мислиш, че са герП, на марсиянците ли

Коментар

• Анон, защо се впрягаш? Не виждаш ли, че целта е да те извади от нормалния тон?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Швейцария е най нормалната страна. И там не е така. Това е.

А, а зададе ли си въпроса, защо българските политици бранят със зъби и нокти пропорционалната избирателна система. Не си нали ??? Признай си
          Задала съм си въпросите и съм си отговорила (както винаги) правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
            Ма ние нормална държа ли сме бе душицо, чудила ли си понякога, защо сами си се наричаме Абсурдистан Аз затова винаги си избирам най-абсурдния кандидат и гласувам за него /примерно Емил Антон - Хитлера, Георги Жеков, Светльо Витков/ И после се смея на всички , дето са гласували за меин стрийм партийте, чийто кандидати в действителност се оказват по абсурдни от гореизброените
            Тези, дето си ги изредил участват не, за да спечелят, а за да разсейват гласове и ако се чудиш в чия полза, ще ти подскажа- БСП. Те са си техни креатури.
            Last edited by val/she; 05.10.2013, 19:55.

Коментар

• Andi11, ти хубаво триеш, но не са ми ясни критериите.

Хайде, за "п*тката" разбирам, но за "манерката" защо?

Коментар

Не е проблемът в избирателната система, а в тъпият гласоподавател, на когото, чрез медиите вменяват необходимост от "промяна" и му я дават- чрез новия им политически проект. Пропорционална система с 2 партии, които не си менят абревиатурите през 1-2 години. Това е. Така е във всички нормални страни.
                Швейцария е най нормалната страна. И там не е така. Това е.

А, а зададе ли си въпроса, защо българските политици бранят със зъби и нокти пропорционалната избирателна система. Не си нали ??? Признай си
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Не е проблемът в избирателната система, а в тъпият гласоподавател, на когото, чрез медиите вменяват необходимост от "промяна" и му я дават- чрез новия им политически проект. Пропорционална система с 2 партии, които не си менят абревиатурите през 1-2 години. Това е. Така е във всички нормални страни.
                  Ма ние нормална държа ли сме бе душицо, чудила ли си понякога, защо сами си се наричаме Абсурдистан Аз затова винаги си избирам най-абсурдния кандидат и гласувам за него /примерно Емил Антон - Хитлера, Георги Жеков, Светльо Витков/ И после се смея на всички , дето са гласували за меин стрийм партийте, чийто кандидати в действителност се оказват по абсурдни от гореизброените

Коментар

• Бойко се завръща във Фейсбук! * 2-ра част...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_9593.html

Коментар

Не е така. Сега доволна ли си от тези които влизат. А, запитвала ли си се, ако не им оттърваше пропорционалната избирателна система, щяха ли да я вардят със зъби и нокти 24 години при явното желание на мнозинството българи за мажоритарни избори???

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        ...
                        Хооп ... айде и за тебе шоколадче

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          Мдам до некъде верно имаш право, нема да им стигне медийно време да облъчат със всичките 240 свини, дето са си подготвили по протокол Ма така ще требва да се разтурат партийте, това нема да го направат доброволно тамън нивгиш
                          Аз съм субективист. Твърдо вярвам, че всяка дума освен свободата има своята противоположност. Веднага давам ПРИМЕР:

Доброволно - Доброзорно
                          tnm

Коментар

Kakви личности, какви 5 лв, бе Мечо? Ще влязат тези, които телевизора ти покаже.
                            Не е така. Сега доволна ли си от тези които влизат. А, запитвала ли си се, ако не им оттърваше пропорционалната избирателна система, щяха ли да я вардят със зъби и нокти 24 години при явното желание на мнозинството българи за мажоритарни избори???
                            tnm

Коментар

При мажоритарни избори се гласува за конкретни хора. Нямат лидерите възможност след това да командват тези хора като стадо. Това е важно. И да има някой и друг благодарен, има много повече такива, които на дължат нищо на никого. Разбираш ли. Не както лъсна при сегашната избирателна система от парламентарната група на АТАКА (ЮРУШ), че депутатите и си плащат на сичко отгоре и тлъсти суми за местата си.

Аз съм 99% сигурен, че и в другите партии е така.

Пропорционален вот = магарета и зурлести свине в парламента, командвани като безропотно стадо от партийните лидери.
                              Мдам до некъде верно имаш право, нема да им стигне медийно време да облъчат със всичките 240 свини, дето са си подготвили по протокол Ма така ще требва да се разтурат партийте, това нема да го направат доброволно тамън нивгиш

Коментар

1. Как ще се случи тази оставка, след като имат мнозинство, а ??? За малоумни ли ни вземаш ???
                                2. По пропорционален изборен закон ще се менкат комунисти и комунисто производни. Този мач го гледаме вече 24 (двадесет и четири) години.
                                3. И като не искате пълен мандат на това управление защо не се влеете в протестите. Нима искате да ни накарате да вярваме, че 90 е по голямо от 120 ли ???
                                4. Как точно клатите кабинета, можеш ли да ми обясниш. Да сте поискали промяна на пропорционалната изборна система с МАЖОРИТАРНА - не сте поискали. Ми нали както и да клатите кабинета, след като имате по малко от 120 депутата, вотовете на недоверие не могат да минат.
                                Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Добре бре, как да ви вярваме, след като вожда ви е Бандит от СИК ???

Помагайте ни ако искате да ви уважаваме. Просветлявайте народа за същността на управляващите. За далаверите им, ама истинските. За престъпленията им, ама истинските. Така се печели доверие. Айде да чуем.

Ми вие имате голям коз бре. Родителите и дядовците на управляващите избиха сума ти и народ, малко след окупацията на 9.9.1944. Що не обясните на хората, кои са родителите и дядовците поименно и кого са убили ???

Ми вие знаете (имахте властта 4 години) всички далавери на бившата тройна коалиция, ама истинските, не само тези дето ги знаем от вестниците. Що не ги публикувате барем сега.
                                Случването на оставката не съм го коментирала, нито визирала. Тая оставка само суверенът може да я вземе! Когато се организира ... ако се ...

Последно ще напиша няколко думи за Герб с предварителната уговорка, че изобщо не ми дреме за упреците, които ще последват! Защото тук достатъчно форумци дори не са определили ясно и категорично политическите си предпочитания ... и оплюването е повсеместно

+ Герб са първите, идентифицирали този парламент в този му състав и поведение за вреден за България. Четири дни след гласуването за Пеевски! Тогава реформаторският блок още не съществуваше.
                                + Масово се влиза в пропагандата на БСП спрямо ГЕРБ - сатанизация, много просто и ефективно действа. Ако ГЕРБ е извън парламента - защо не се държи като парламентарна опозиция и не спори с управляващите в НС. Ако ГЕРБ влезе в парламента (както стана) и се регистрира - ето ГЕРБ играе заедно с управляващите. Ако Герб не се регистрира - пречи на работата ...
                                + Герб проби електората на БСП и ДПС, колко го проби? - достатъчно, за да предизвика омраза и намерението да се справят с партията на ББ извън "стандартните начини", дори не го прикриха! На този фон дясната опозиция може да продължи да си развява тиквите, будите и индианците ... Така и не разбрах, какво си мислят, че печелят. Електоратът на БСП и ДПС го видяхме един августовски петък, той и след сто години няма да е мръднал, където го оставим, там ще стои ... за неговото привличане се иска обикновен популизъм, ама проевропейски /еднакви сме, да работим заедно/, не комунистическия - телом хората да бранят депутати от народната любов.
                                + Политическият подход един ден да говорим едно, друг ден - обратното е психологическа игра на ББ, която вади от равновесие ДПС и БСП. Режисират постановки и мероприятия, но не могат да предвидят резултата. Подобен финт се приложи и с кворума.
                                + Дълго време Герб не призоваваха симпатизантите си да протестират. Първите, скочили срещу тях щяха да са реформаторите с упрека, че се яхат протестите. Когато на 4.09 докараха симпатизанти, за да отговорят по подобие на управляващите, това и се случи .... то отдавна беше ясно, че пак герберите ще са виновни. Точно подходът с диференциране на протестиращите ГЕРБ-реформатори сложи края на протеста. Ти как реши, че не сме на протестите? Знаеш ли, че от няколко хиляди протестиращи, сал стотина души въртяха към централата на ГЕРБ да ги увикват?!
                                + Политическото поведение на Герб няма нищо общо с познатото и очаквано поведение на който и да е друг политически субект. Ако имаше общо, нямаше да противостои единствен на БСП и ДПС.

Просветлявайте народа за същността на управляващите, викаш ... Че той народът е по-зает да плюе по Герб! Това е и причината да изложа горното ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X