IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    така де, само шантажи...
    Какво ме бърка Мая Манолова?
    Единствено ме интересува, който е на власт да приеме определени промени!
    И това може да стане само под външен натиск на обществото - пък вие тук се нищете кой за коя партия бил

Това бях пуснала наскоро и ми е по-интересно от линка ти, освен това има някакъв шанс за промени на поправката "Мартин Димитров" да се случи сега!

Всъщност, сега се сещам, че сините бяха наистина странно единодушни с действията на ГЕРБ по отношение на Банките в предишния парламент....не само с тази поправка в ГПК

Икономически мерки срещу мафията

http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/..._mafiyata.html
    Пак най-нагло лъжеш.

Съни, в края на текста има зелен бутон с надпис ТУК. Кликваш отгоре му и воала-излизат лъжите на Мая Манолова.

http://www.politicalchangenow.bg/blo...ниците/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Що крещиш ???
      щото си сляп...
      а и не виждам да ти пречи стамболов...
      пък и станахте 50 и ме заливате

Коментар

така де, само шантажи...
        И това може да стане само под външен натиск на обществото - пък вие тук се нищете кой за коя партия бил

Това бях пуснала наскоро и ми е по-интересно от линка ти, освен това има някакъв шанс за промени на поправката "Мартин Димитров" да се случи сега!

Ами именно де! И аз за това им се чудя на акъла! Имаш некви интереси, дай си офертата за кво иде реч и всичко е уредено!

Коментар

Кой се интересува от личните ти приятели във Фейса?

Тук се коментират групите в социалната мрежа, които оформят и основните протести!

А който владее и медиите, той има влияние и във Фейсбук
          Що крещиш ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Ти нали беше много чувствителна на тема ГПК- прието от предишната тройна?

По- долу съм пуснала линк към пдф файл с част от изказванията от НС - мая манолова за банките.
            така де, само шантажи...

Всъщност, сега се сещам, че сините бяха наистина странно единодушни с действията на ГЕРБ по отношение на Банките в предишния парламент....не само с тази поправка в ГПК

Last edited by съни(тя); 06.10.2013, 21:49.

Коментар

• Делото срещу Цветанов може да е закрито за медиите
              Прокуратурата го е засекретила заради използването на СРС
              Делото срещу Цветанов може да е закрито за медиите
              Дата
              20:59 | 06.10.2013
              Дата
              902
              Коментари
              0
              Автор: ПИК
              Share

Делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, което трябва да тръгне тази седмица, може да се гледа при закрити врати, информира „Сега”. Прокуратурата е внесла папките срещу депутата от ГЕРБ в секретното деловодство на Софийския градски съд (СГС). Процесът е образуван като секретен, личи и от номера на делото му, пред който стои индекс "С". Аргументът на обвинителите да засекретят делото е, че по него има използвани специални разузнавателни средства (СРС). Тъй като е секретно, делото на Цветанов не може да бъде открито в електронното деловодство на съда.

В четвъртък ще стане ясно дали съдия Димитрина Ангелова ще го гледа при открити врати. От 9 август са в сила промени в Закона за защита на класифицираната информация, според които данните, получени със СРС, вече не са в Списъка на категориите информация, подлежаща на класификация като държавна тайна. Секретността на делата обаче не отпада автоматично, тъй като само тези, които са сложили грифа, могат да го свалят. Съдиите от Софийския градски съд, чиято шефка Владимира Янева е семейна приятелка на Цветанов, от години имат становище, че единствено наличието на СРС-та по дадено дело не може да е основание за гледането му при закрити врати. Прокурорите обаче още не са решили как ще прилагат законовите промени, свързани със защитата на информацията.

Обвинителният акт срещу Цветанов бе внесен в съда в края на юли. Той е обвинен, че като министър е потъпкал законовите си задължения и шест пъти е отказал прилагане на СРС срещу Орлин Тодоров, регионален директор на ГДБОП във Велико Търново. Подслушването на Тодоров е било разрешено от съдия и по закон министър е трябвало само да придвижи изпълнението му. И на шестте искания, подписани от председателя на Окръжния съд във Велико Търново, Цветанов сложил резолюции "НЕ!!!". С тези си действия той е осуетил наказателното преследване срещу трима души за тежко престъпление, съобщиха тогава от прокуратурата.

Съдия Димитрина Ангелова, на която се падна да гледа делото, е в СГС от 2005 г. Преди това бе следовател и прокурор. Декларацията й за конфликт на интереси не е качена на сайта на Висшия съдебен съвет, тъй като не е дала писмено съгласие за това.

Цветанов има и обвинение по делото за незаконното подслушване в МВР. Това разследване обаче едва ли ще приключи скоро. След като единственият български експерт, квалифициран да направи експертиза на крайслера за подслушване, загина в катастрофа, от прокуратурата поискаха помощ за изследването от Великобритания. Там е произведена специалната техника, поставена в колата. Съдебната поръчка бе пратена в Лондон на 21 август и отговор още няма.

БРАВО ЦУЦИЛАНЕ

Коментар

Влияе на този който се поддава Съни.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Има влияние, ама дали е в посоката която му се иска е съвсем друга работа Всяка информация може да бъде представена по всевъзможни начини. а не е важна информацията а представянето и и контекста в който се прави.

Коментар

• Наивник
                    Абе тук голям майтап станало
                    Мда .Отборът на БСП с/у БКП с рефер mechobikov.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

...

Моите ФБ френдове са десни или малко по- крайни, което не значи, че сме мнозинство.
                      Платформата никога не ми е предлагала Станишев или Майчето за френд.
                      Кой се интересува от личните ти приятели във Фейса?

Тук се коментират групите в социалната мрежа, които оформят и основните протести!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Ся си представих, как Съни се внедрява сред моите приятели и се опитва да ги агитира да оставят на власт комундетата. Още на втория пост и е изяла КАЛАЯ
                        Мечо, така е, Съни се внедри да ти следи изявите, но с малка корекция-под моя команда. Не за друго, ама щото следи фундаменталисти от всеки калибър.
                        Тя е внедрила и Наивник, който да се прави на учуден, а пък пропагандира, че си психопат представящ се за юнга!
                        Радвам се , че Мечо ще отсрани всички противници, като един съвременен Робеспиер и ще построи комунизма сам, без конкуренти и представители на демокрацията-най-големите врагове на Мечо!

Коментар

защо не копираш постовете, които коментираш

така, горният ти въпрос пропада, нали си написала - каква била темата - тя каква е, не е ли пропаганда

Пак - като ТИ преча, поведи си твоя, друга или каквато си искаш дискусия и не ме чети

На мен, като "комунистка" никой не ми пречи в един форум, за разлика от вас "демократите" - за които няма истерия, ако всички медии отразяват само едни протести с едно единствено искане и една личност, която уж, не била на власт...тук нямате проблем с истерията
                          Ти нали беше много чувствителна на тема ГПК- прието от предишната тройна?

По- долу съм пуснала линк към пдф файл с част от изказванията от НС - мая манолова за банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Абе тук голям майтап станало
                            Скива ли ка ги МЛАТИМ комуняците като мачета у ДИРЕК
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Да ти партнирам в пропагандата?

Чета от една седмица истерични постове и не намирам смисъл от тях. Никой не те напада, освен ако не се чувстваш част от статуквото. Всичката злост е към него, а не персонално към теб.
                              защо не копираш постовете, които коментираш

така, горният ти въпрос пропада, нали си написала - каква била темата - тя каква е, не е ли пропаганда

Пак - като ТИ преча, поведи си твоя, друга или каквато си искаш дискусия и не ме чети

На мен, като "комунистка" никой не ми пречи в един форум, за разлика от вас "демократите" - за които няма истерия, ако всички медии отразяват само едни протести с едно единствено искане и
                              само с една личност, която уж, не била на власт...тук нямате проблем с истерията

Коментар

• Ама то няма значение дали има мнозинство или няма. важното е да може да се организира и поддържа граждански натиск. Аз вече доста пъти го казвам, няма особено значение кой е на власт стига да се страхува от обществото. този страх сред партиите вече го има, ще продължава да го има и ще продължава да расте ли расте.

Аз не искам само една партия да представлява моите интереси. Аз искам всички партии да представляват моите интереси. С разлика само в нюансите.

Само силно оцветените партиини членове си представят гражданското общество като трамплин, който да ги изстрелва нагоре. Не, те, все едно дали са добри или лоши, в момента в който сгазят лука ще бъдат посрещнати със зъби и нокти.

Коментар

Working...
                                X