IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Това важи за по- големите градове и определени социални групи.
    След изборите във Варна няма как да не се съмнявам.

Моите ФБ френдове са десни или малко по- крайни, което не значи, че сме мнозинство.
    Платформата никога не ми е предлагала Станишев или Майчето за френд.
    Ти излезе права за Съни.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Абе тук голям майтап станало

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Нормалните хора сега говорят едно, след това друго. ГЕРБ не печелеше почти нищо от тези протести, дори когато държането спрямо тях бе дипломатично. Те нарушиха "съюза" така да се каже сега ще си отнасят негативите.
        Това важи за по- големите градове и определени социални групи.
        След изборите във Варна няма как да не се съмнявам.

Моите ФБ френдове са десни или малко по- крайни, което не значи, че сме мнозинство.
        Платформата никога не ми е предлагала Станишев или Майчето за френд.

Коментар

Да ти партнирам в пропагандата?

Чета от една седмица истерични постове и не намирам смисъл от тях. Никой не те напада, освен ако не се чувстваш част от статуквото. Всичката злост е към него, а не персонално към теб.
          +1024
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            аз пък се чудя на старанието ти, винаги, когато срещу мен има един куп нападащи, обикновено и с несъстоятелни обиди ти да се появяваш
            сега, ако тръгна с няколко въпроса, ще изчезнеш ...в дискусия - не навлизаш, започваш и дотам

И ако ти преча - Моля, заповядай и си поведи Дискусия, която ти харесва
            Съни, вземи се в ръце. Защитаваш управляващите комунисти. Какво искаш ???
            Не знаеш какво означава комунист на власт ли ??? И след назначението на ГРУХТЯН ЗУРЛЕНСКИ ли не можеш да стоплиш ???

Не чувстваш ли, че заприличваш на Соколето като се мяташе тук оскубано в последните дни на ГЕРБ ???
            tnm

Коментар

• Да ти партнирам в пропагандата?

Чета от една седмица истерични постове и не намирам смисъл от тях. Никой не те напада, освен ако не се чувстваш част от статуквото. Всичката злост е към него, а не персонално към теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ся си представих, как Съни се внедрява сред моите приятели и се опитва да ги агитира да оставят на власт комундетата. Още на втория пост и е изяла КАЛАЯ
                вече ти написах, че си МНОГО БОС, ама много за влиянието и как се използва социалната мрежа

...пак, оставям вратичка - че е възможно и да се правиш или просто да лъжеш

Коментар

Що, ти нямаш ли приятели във фейсбук то цялата платформа се гради на това.
                  Ся си представих, как Съни се внедрява сред моите приятели и се опитва да ги агитира да оставят на власт комундетата. Още на втория пост и е изяла КАЛАЯ
                  tnm

Коментар

Съни, стига си измествала фокуса, а той е и трябва да бъде- настоящето правителство и действията/бездействията му.
                    Чудя се и на останалите защо ти партнират в това.
                    ....
                    аз пък се чудя на старанието ти, винаги, когато срещу мен има един куп нападащи, обикновено и с несъстоятелни обиди ти да се появяваш
                    сега, ако тръгна с няколко въпроса, ще изчезнеш ...в дискусия - не навлизаш, започваш и дотам

И ако ти преча - Моля, заповядай и си поведи Дискусия, която ти харесва

Коментар

Слушай какво си говорят нормалните хора в неформални разговори. Средата изкривява. Иначе си прав относно демократите и глобалното село.
                      Нормалните хора сега говорят едно, след това друго. ГЕРБ не печелеше почти нищо от тези протести, дори когато държането спрямо тях бе дипломатично. Те нарушиха "съюза" така да се каже сега ще си отнасят негативите.

Коментар

ГЕРБ бяха важни до миналата седмица. Вече и те са под ножа, също както БСП, ДПС и Атака.
                        Слушай какво си говорят нормалните хора в неформални разговори. Средата изкривява. Иначе си прав относно демократите и глобалното село.

Коментар

Съни, стига си измествала фокуса, а той е и трябва да бъде- настоящето правителство и действията/бездействията му.
                          Чудя се и на останалите защо ти партнират в това.
                          Равновесие, темата е бсп+дпс. ГЕРБ са важни дотолкова, доколкота все още ББ има искрени симпатизанти (не говоря за хрантутниците) сред средностатистическия българин, които съставляват сериозен процент и които снахата не може да отмъкне. Не герб, а ББ. Комунягите го знаят това и гледат да са в някаква колаборация, а такива като тукашните им симпатизанти, просто пускат димки по форумите.
                          ГЕРБ бяха важни до миналата седмица. Вече и те са под ножа, също както БСП, ДПС и Атака.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            То това им е хубавото на социалните мрежи, че всички се познават и провокаторите не виреят.
                            ти имаш представа от социални мрежи, колкото от космонавтика и ...пряка демокрация
                            Че там е гнездото на провокаторите

или, пък се правиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              "Приятел" във Фейсбук? Това някакъв виц ли е?
                              Що, ти нямаш ли приятели във фейсбук то цялата платформа се гради на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                нищо подобно, а и ако беше така нали знаеш, че нямаше да го посочвам като факт

подобни хора, като мен, обикновено се стремят да ги привличат и ....неутрализират по други начини

Наблюденията са ми от различни източници, затова и правя обобщение и това е факт

иначе, разбира се, че има и различни от тези групи, та нали, благодарение и на тези другите - има конкретни предложения и разисквания по Изборния кодекс...

то, ако се разчиташе само на герберасти и тук -таме някой социалист ...все по утъпкания 23 годишен път ще си я караме
                                Ми ако не си пробвай- влез в някоя от тези популярни според теб групи и пусни това което пускаш тук Гарантирано ще имаш да неутрализираш всички останали в тази група

Коментар

Working...
                                X