Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНормалните хора сега говорят едно, след това друго. ГЕРБ не печелеше почти нищо от тези протести, дори когато държането спрямо тях бе дипломатично. Те нарушиха "съюза" така да се каже сега ще си отнасят негативите.
След изборите във Варна няма как да не се съмнявам.
Моите ФБ френдове са десни или малко по- крайни, което не значи, че сме мнозинство.
Платформата никога не ми е предлагала Станишев или Майчето за френд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа ти партнирам в пропагандата?
Чета от една седмица истерични постове и не намирам смисъл от тях. Никой не те напада, освен ако не се чувстваш част от статуквото. Всичката злост е към него, а не персонално към теб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеаз пък се чудя на старанието ти, винаги, когато срещу мен има един куп нападащи, обикновено и с несъстоятелни обиди ти да се появяваш
сега, ако тръгна с няколко въпроса, ще изчезнеш ...в дискусия - не навлизаш, започваш и дотам
И ако ти преча - Моля, заповядай и си поведи Дискусия, която ти харесва
Не знаеш какво означава комунист на власт ли ??? И след назначението на ГРУХТЯН ЗУРЛЕНСКИ ли не можеш да стоплиш ???
Не чувстваш ли, че заприличваш на Соколето като се мяташе тук оскубано в последните дни на ГЕРБ ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя си представих, как Съни се внедрява сред моите приятели и се опитва да ги агитира да оставят на власт комундетата. Още на втория пост и е изяла КАЛАЯ
...пак, оставям вратичка - че е възможно и да се правиш или просто да лъжеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, ти нямаш ли приятели във фейсбукто цялата платформа се гради на това.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъни, стига си измествала фокуса, а той е и трябва да бъде- настоящето правителство и действията/бездействията му.
Чудя се и на останалите защо ти партнират в това.
....
сега, ако тръгна с няколко въпроса, ще изчезнеш ...в дискусия - не навлизаш, започваш и дотам
И ако ти преча - Моля, заповядай и си поведи Дискусия, която ти харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСлушай какво си говорят нормалните хора в неформални разговори. Средата изкривява. Иначе си прав относно демократите и глобалното село.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГЕРБ бяха важни до миналата седмица. Вече и те са под ножа, също както БСП, ДПС и Атака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъни, стига си измествала фокуса, а той е и трябва да бъде- настоящето правителство и действията/бездействията му.
Чудя се и на останалите защо ти партнират в това.
Равновесие, темата е бсп+дпс. ГЕРБ са важни дотолкова, доколкота все още ББ има искрени симпатизанти (не говоря за хрантутниците) сред средностатистическия българин, които съставляват сериозен процент и които снахата не може да отмъкне. Не герб, а ББ. Комунягите го знаят това и гледат да са в някаква колаборация, а такива като тукашните им симпатизанти, просто пускат димки по форумите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо това им е хубавото на социалните мрежи, че всички се познават и провокаторите не виреят.
Че там е гнездото на провокаторите
или, пък се правиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение"Приятел" във Фейсбук? Това някакъв виц ли е?то цялата платформа се гради на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенищо подобно, а и ако беше така нали знаеш, че нямаше да го посочвам като факт
подобни хора, като мен, обикновено се стремят да ги привличат и ....неутрализират по други начини
Наблюденията са ми от различни източници, затова и правя обобщение и това е факт
иначе, разбира се, че има и различни от тези групи, та нали, благодарение и на тези другите - има конкретни предложения и разисквания по Изборния кодекс...
то, ако се разчиташе само на герберасти и тук -таме някой социалист ...все по утъпкания 23 годишен път ще си я карамеГарантирано ще имаш да неутрализираш всички останали в тази група
Коментар
Коментар