IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• овенин офцер.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Орешака е най-успешния премиер от 1989 г. насам,но за да бъде управлението му макс-ефективно е необходима експроприация на герберите и унищожаването им като паразитна прослойка в рамките на Закона! А ако е архи-необходимо - да се приеме и Извънреден Такъв!
    Че то ще останете само циментени глави в Бг -ту. Кой ще мисли тогЪз?

Коментар

• Търси коледни добавки....

Аман от глупаци!

Коментар

• Орешака е най-успешния премиер от 1989 г. насам,но за да бъде управлението му макс-ефективно е необходима експроприация на герберите и унищожаването им като паразитна прослойка в рамките на Закона! А ако е архи-необходимо - да се приеме и Извънреден Такъв!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Виж тази снимка може да се твърди, че е от Русия. Автобусът, който се вижда на снимката е руско производство, на шаси на товарен автомобил ГАЗ-53. Изглежда като нелепо присаден автобус върху камион.
          Мечките са кафяви мечки, каквито има в Русия, каквито обаче има и в САЩ
          Камиона отпред ми прилича на руски Урал-375, ама може и да не е. Няма как да се каже със сигурност.

Просто не обичам да ни правят на глупаци.
          http://vbox7.com/play:d5fedda313

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            1. Бареков уволни журналистката Люба Кулезич, защото не щяла да бъде дудук като него.
            2. След това я пребиха за да я сплашат.
            3. Нареждаха по микрофона на водещият Цонев да не задава неудони въпроси.
            4. Уволниха от БТВ Ани Цолова и Виктор Николаев
            5. Уволниха репортерката на Сашо Диков ,че предавала протестите
            6. Уволниха сашо Диков за предаването стажанта броди в Парламента.
            7. Събираха личните карти на Протестиращите идващи в софия с Автобури и ги викаха на разпир в МВР
            8. МВР варна поиска личните данни на членовете на ГЕРБ.
            9. Снимаха протестите и уволняваха протестиращите от държавната администрация
            Тошовизма се завърна!
            +1024

И назначиха най безпардонно Делян Пеевски за ДАНС !!!
            Не забравяй това !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

В
              Камиона отпред ми прилича на руски Урал-375, ама може и да не е. Няма как да се каже със сигурност.

Водоноската е Зил 131.
              Знаеш ли колко ги има в България? Имаме и кафяви мечки.

Коментар

• В България няма цензура и страх

1. Бареков уволни журналистката Люба Кулезич, защото не щяла да бъде дудук като него.
                2. След това я пребиха за да я сплашат.
                3. Нареждаха по микрофона на водещият Цонев да не задава неудобни въпроси.
                4. Уволниха от БТВ Ани Цолова и Виктор Николаев
                5. Уволниха репортерката на Сашо Диков ,че предавала протестите
                6. Уволниха Сашо Диков за предаването стажанта броди в Парламента.
                7. Събираха личните карти на Протестиращите идващи в София с автобури и ги викаха на разпит в МВР
                8. МВР Варна поиска личните данни на членовете на ГЕРБ.
                9. Снимаха протестите и уволняваха протестиращите от държавната администрация
                Тошовизма се завърна!
                Last edited by 4ono; 07.10.2013, 13:57.

Коментар

Къде настоявам такова нещо лъжецо?
                  Като свършат аргументите, почват обидите !!!
                  tnm

Коментар

Виж тази снимка може да се твърди, че е от Русия. Автобусът, който се вижда на снимката е руско производство, на шаси на товарен автомобил ГАЗ-53. Изглежда като нелепо присаден автобус върху камион.

свалям ти шапка )
                    аз, просто, се зарадвах на мечоците

Коментар

Не си го опровергал. Само твърдиш че е от Русия.
                      Аз пък твърдя че няма подонбо доказателство.
                      А ти като истински герберастки лъжец напися, че аз съм твърдял че е от България.

Къде бе лъжецо твърдя подобно нещо.

13,05

Да ти пратя ли една 20 литрова горнобанска, та съвсем да размиеш спора?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        така де, тя цензурата затуй съществува, трие се, трие се, лъже се, маже се ...пък накрая все някой повярва
                        да сте живи и здрави, с вас светът е по-шарен )
                        Май аз съм ти "кръстника" за тази закуска.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Първоначалното внушение на хънтъра на глупаци беше, че снимката е правена в България. Аз го опровергах, а ти отричаш моето опровержение и така стигаме до старите червени похвати - вярното е първоначалното внушение (че снимката е правена в БГ), без да си го защитил от първо лице, т.е. не носиш отговорност.
                          Не си го опровергал. Само твърдиш че е от Русия.
                          Аз пък твърдя че няма подонбо доказателство.
                          А ти като истински герберастки лъжец напися, че аз съм твърдял че е от България.

Къде бе лъжецо твърдя подобно нещо.

13,05
                          Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          П.П. Гигов, .....
                          Затова и толкова настояваш, че е правена в България
                          .

Смешник си.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ми не знам. От поста ти, който цитирах съвсем друго се разбира.
                            така де, тя цензурата затуй съществува, трие се, трие се, лъже се, маже се ...пък накрая все някой повярва
                            да сте живи и здрави, с вас светът е по-шарен )

* * *
                            Аноне, пък точно ти да се засягаш от обиди....си е майсторлък в цинизма

Коментар

Така е, назначиха Делян Пеевски за ДАНС и ни се хилят в лицето мръсните комунисти !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                не се връзвай на глупости )) човек не може и на воля да се посмеее, все с проверки ли да се занимаваме
                                погледни в тоя линк снимките, къде ирония, къде сарказъм ...но е майтап голям
                                http://domivka.net/content/kilka_pra..._mykolap-2595/

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X