IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

[B]самата аз, съм против цензура
    Ми не знам. От поста ти, който цитирах съвсем друго се разбира.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• а тази снимка знаеш ли от къде е?

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Втори път обиждаш. Ама това е проблем на възпитанието ти.

Я покажи къде твърдя, че тази снимка е правена в България? Кажи в колко часа и колко минути съм пуснал такъв пост.
      Аз твърдя, че няма доказателства, че снимката е от Русия.
      Вижда се някаква кола, която прилича на Опел Вектра, но може и да не е.
      На заден план се вижда жълт микробус вероятно Мерцедес 407.
      Тухлите са тухли единички, подобни на българските, ама не се виждат толкова ясно.
      А работните облекла и светоотразителните жилетки са много подобни на тези използвани от българските фирми. Ама може да са от Северен Китай.

Айде стига толкова.
      Няма доказателство че снимката е от Русия, България, Бимбинистан или югоизточен Тимор.
      " вън на НАТО от България" гласи лозунга.
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Я покажи къде твърдя, че тази снимка е правена в България? Кажи в колко часа и колко минути съм пуснал такъв пост.
        Тухлите са тухли единички, подобни на българските, ама не се виждат толкова ясно.
        А работните облекла и светоотразителните жилетки са много подобни на тези използвани от българските фирми. Ама може да са от Северен Китай.

Айде стига толкова.
        Няма доказателство че снимката е от Русия, България, Бимбинистан или югоизточен Тимор.
        Първоначалното внушение на хънтъра на глупаци беше, че снимката е правена в България. Аз го опровергах, а ти отричаш моето опровержение и така стигаме до старите червени похвати - вярното е първоначалното внушение (че снимката е правена в БГ), без да си го защитил от първо лице, т.е. не носиш отговорност.

Още малко и ще те наемат на щат. Няма да си само на хонорар.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Хубаво!
          Снимката е правена на Витошка вчера и под ръководството на Фандъкова.
          Така по-спокойно ли ти е?

П.П. Гигов, прозрачен си ми. Виждаш, че снимката е правена в населено място, което означава, че ремонтът се извършва от местната власт. А кой в момента е с най-много местна власт? ГЕРБ.
          Затова и толкова настояваш, че е правена в България.

Смешник си.

Айде стига толкова.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Само вас комунистите ли да четем ???
            не ви знам кои сте в целия кюп от комунисти
            и слабо ме интересува кой ще четеш

диалога ми с модератора е само по повод, че мой пост изтри, свързан точно с извадения текст...но текста си стои

самата аз, съм против цензура, но съм и против подбраната

Коментар

• Алоо, червения форум. Товарищ Путин има рожден ден сегодня!

#СДнемРожденияПутин #HappyBirthdayMrPutin

Коментар

Модераторе, тоз шизофреник не подлежи ли на цензура
                Вчера изтриха ли мненията на Досадник, когато се обръщаше към мен с "анален"?
                Без изобщо да съм го предизвиквал?

Коментар

Само БСП, ГЕРБ и ДПС в парламента, ако сега има избори

БСП - 21.2%
                  ГЕРБ - 19.9%
                  ДПС - 6,5%

Само вас комунистите ли да четем ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Аз съм българин. Питам слугите си.

Защо бре комуняци назначихте ГРУХ ЗУРЛАШВИЛИ за ДАНС ???
                    Хайде, като си толкова отворен - смяташ ли, че ако изборите бяха мажоритарни през май месец, Пеевски нямаше да влезе в Парламента?

Коментар

• Само БСП, ГЕРБ и ДПС в парламента, ако сега има избори

БСП - 21.2%
                      ГЕРБ - 19.9%
                      ДПС - 6,5%

Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                      ... 2 позиции. за сметка на кифлите и тутманиците.

Коментар

Че кой си ти пък да питаш?
                        Аз съм българин. Питам слугите си.

Защо бре комуняци назначихте ГРУХ ЗУРЛАШВИЛИ за ДАНС ???
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Уточнява ли се колко от избирателите, гласували за БСП, са с купена диплома или с такава, издадена от Библиотекарския институт? А колко от тях са с висше военно образование?
                          Дал съм сайт. Червен Колю го е правил това проучване и сигурно е завишиш % за БСП.по първите 2 позиции. за сметка на кифлите и тутманиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                            Според 100% изпълнена извадка от паралелното преброяване на агенция "Алфа Рисърч"
                            От избирателите с висше образование за ГЕРБ са гласували 42% , а за БСП - 18.5%,
                            Уточнява ли се колко от избирателите, гласували за БСП, са с купена диплома или с такава, издадена от Библиотекарския институт? А колко от тях са с висше военно образование?

Коментар

• статистика за БСП лайнери.

Според 100% изпълнена извадка от паралелното преброяване на агенция "Алфа Рисърч"
                              От избирателите с висше образование за ГЕРБ са гласували 42% , а за БСП - 18.5%,
                              от избирателите със средно образование за ГЕРБ са гласували 46,4%, за БСП - 15,7%,
                              а от избирателите с по-ниско образование за ГЕРБ са гласували 20%, а за БСП - 25%."
                              БСП печели изборите в клас ТЪПАНАР!
                              http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ednina-2276351
                              Да спориш с кифли, партенки, каскети, социалната Кир на социалистите е абсолютно губене на време.

Коментар

Какво общо има ГЕРБ тука? Това че ти плащат от ГЕРБ, не е доказателство, че снимката е от Русия.

А пък твоята "вяра" изобщо не е свързана с доказателствата.
                                не се връзвай на глупости )) човек не може и на воля да се посмеее, все с проверки ли да се занимаваме
                                погледни в тоя линк снимките, къде ирония, къде сарказъм ...но е майтап голям
                                http://domivka.net/content/kilka_pra..._mykolap-2595/

Коментар

Working...
                                X