IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    нали трябва да има кой да стои да дими из заведенията, кво ще ми се разкарват по магистралите

верно е голяма тъпня, ако е истина ... ама няма как да стане
    Отпадането на забраната за пушене също е малоумна идея .Що се касае до промяната на ЗДвП бъди сигурна ,че ще мине.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Елементарен ли ??? Я, марш на ТОПЛАТА ВОДА !!!

На Бандита от СИК ли да целуваме дирника според тебе ???
      Не бе Мечкотелев.Ако нещата бяха толкова елементарни и ти щеше да си поп!!!

Коментар

Така и не ми отговори на въпроса. Кой назначи ГРУХЧО СВИНКЕВИЧ за ДАНС ???
        тоз форум да не ти прилича на парламентарен контрол
        регистрирайте се и питайте

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Поредната малоумна идея на депутати от БСП .Шофьорите със стаж до 3 години да не карат по магистралите . Чете още инфо тук http://fakti.bg/bulgaria/78434-bez-m...source=flip.bg
          нали трябва да има кой да стои да дими из заведенията, кво ще ми се разкарват по магистралите

верно е голяма тъпня, ако е истина ... ама няма как да стане

Коментар

моята, твоята - взимай си ги и двете, ....и либералите да не забравиш
            Така и не ми отговори на въпроса. Кой назначи ГРУХЧО СВИНКЕВИЧ за ДАНС ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• „Кауфланд“ ни дава бележки невидимки
              Хипермаркети „Кауфланд” ни цакат с уникално хитър трик. От около година в магазините от...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_152.html

Коментар

ГЕРБ са комуняци . Затова трябва да ви изринем и двете партии заедно и ГЕРБ и твоята БСП.
                моята, твоята - взимай си ги и двете, ....и либералите да не забравиш

Коментар

• Поредната малоумна идея на депутати от БСП .Шофьорите със стаж до 3 години да не карат по магистралите . Чете още инфо тук http://fakti.bg/bulgaria/78434-bez-m...source=flip.bg

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

ми, преговарят с опозицията....в лицето на герб, кво пак си недоволен
                    ГЕРБ са комуняци . Затова трябва да ви изринем и двете партии заедно и ГЕРБ и твоята БСП.

Иначе има да ни обиждате по форумите !!!
                    tnm

Коментар

...комуняците не преговаряха с протестиращите, ми с ПЕТНОТО, ЛЕКЕТО и МАЗНьОТО
                      ми, преговарят с опозицията....в лицето на герб, кво пак си недоволен

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Ах този елементарен антикомунизъм,той ни яде главата!!!
                        Елементарен ли ??? Я, марш на ТОПЛАТА ВОДА !!!

На Бандита от СИК ли да целуваме дирника според тебе ???
                        tnm

Коментар

ГЕРБ и твоята любима БСП са от един червен дол ДРЕНКИ !!!
                          Ах този елементарен антикомунизъм,той ни яде главата!!!

Коментар

• Помня лятоска, като стана дувнанмата заради ГРУХТЯН ЗУРЛЕФ на ДАНСуидми, комуняците не преговаряха с протестиращите, ми с ПЕТНОТО, ЛЕКЕТО и МАЗНьОТО
                            tnm

Коментар

• Германският посланик Матиас Хьопфнер: ЕС е избор на модел, в който олигархичните структури нямат място
                              http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/...es_e_izbor_na/

Общото Ви писмо заедно с френския посланик предизвика огромен интерес в България. Обвиниха Ви дори, че се намесвате във вътрешните работи на страната. Все още ли поддържате всичко, което написахте в това писмо?

- Поддържам го изцяло и без уговорки. Сърцевината на нашата обща статия се свежда до твърдението, че решението да членуваш в ЕС е всъщност избор на модел, в който олигархичните структури нямат място. Освен това ние приветствахме факта, че българското гражданско общество по мирен начин взе думата. Аз съм дълбоко убеден, че активното гражданско общество е важен стълб на всяка демокрация. Ние с моя френски колега обърнахме внимание и на още нещо: колко е важно медийното многообразие и независимост. Ние призовахме за ориентация към европейските ценности, за свобода на демонстрациите, за добро управление и свобода на печата. Това е желание на целия ЕС. По тези въпроси ще продължа диалога си с представители на правителството и на гражданското общество

Коментар

+4096 !!!
                                Ти само до две на степен 12 ли си стигнал?

Коментар

Working...
                                X