IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Абе, хайде стига глупости бе хора!!!! Малко по-сериозно ако може!!!
    Точно за този пример не знам - не ходя в този битак - но знам, че това го практикуват с фактури!
    Не е бъзик темата
    Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      а да кажеш ...като ги изметеш ... по кой закон ще си назначиш различни
      Древните атиняни, по кой закон си назначиха ???

Швейцарците по кой закон си назначават ???

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ей ви една новина за чесане на езиците.Иде реч,че военното обучение на учениците от 9-и и 10-и клас започва на 1 декември

2013/октомври/07
        Военният министър Ангел Найденов съобщи, че от 1 декември стартира начална военна подготовка за учениците от 9-и и 10-и клас. Тя ще е в рамките на 5 учебни часа.

Въвеждането на т.нар. военно обучение в училищата бе гласувано от депутатите в Закона за резерва на въоръжените сили на България през февруари м.г. Учениците ще се запознават как функционира армията, какво се предприема по време на война, както и каква е структурата на въоръжените сили.

„Тази подготовка е в рамките на 5 часа. Това е допълнително към 20-те часа за придобиване на умения за реакции при криза и различни бедствия”, поясни още Ангел Найденов. Предвижда се да се въведе 90 часа военно обучение и във висшите учебни заведения, но по думите на военния министър този въпрос още не е разработен.

Преди 1989 г. всички ученици, завършващи 10-и клас, провеждаха двуседмичен лагер по военно обучение в специализирани бази. Военният министър, който присъства на заседание на Обществения съвет по отбранителна политика, каза още, че не би посъветвал никого да тества способностите на българската армия. “Те са достатъчно добри, независимо от общата оценка за състоянието на техниката”, категоричен бе Найденов. Той обаче посочи, че въпреки основателните критики за поддържането и възстановяването на техниката и на въоръжението на армията, Българската армия е в състояние да изпълнява своите ангажименти и задачи.
        http://viaranews.com/2013/10/07/%D0%....G0NF3ft6.dpuf
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Каката на Бойко я изпитвали час и 40 минути за шеф на “Шейново”...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_6151.html

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Аман-заман - недей!!! Пак ще почне с Швейцария и мажоритарните избори.
            И в САЩ най голямата държава в света, изборите са МАЖОРИТАРНИ. И в Англия. И в Швейцария. Затова политическите системи в тези три страни внушават най голямо доверие. Затова инвеститорите имат най голямо доверие на Американския долар, Английската лира и Швейцарския франк.

Политическа система, изградена на основата на мажоритарни избори внушава ДОВЕРИЕ у инвеститорите !!!

Нашите политици искат вечно да си се менкат едни и същи и за това крепят със зъби и нокти пропорционалната избирателна система и изпитват УЖАС от МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Не знам аз мисля, че бандитите на БАНДИТА от СИК и комунистите на ПАСИВНИЯ ГЕЙ, ако не ги пометеме ан блок и то в най скоро време, ще продължават да си се менкат и да ни дерат кожите.

....
              а да кажеш ...като ги изметеш ... по кой закон ще си назначиш различни - да нямаш някой резервен в джоба
              да не би вече да има паралелен парламент - нещо като двата ни синода

или ...хем си пееш с хора, хем сменяш песента отвреме-навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнение
                „Кауфланд“ ни дава бележки невидимки
                Хипермаркети „Кауфланд” ни цакат с уникално хитър трик. От около година в магазините от...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_152.html
                Абе, хайде стига глупости бе хора!!!! Малко по-сериозно ако може!!!

Коментар

Не знам аз мисля, че бандитите на БАНДИТА от СИК и комунистите на ПАСИВНИЯ ГЕЙ, ако не ги пометеме ан блок и то в най скоро време, ще продължават да си се менкат и да ни дерат кожите.

Ти като си по умен, кажи ги умнотиите, дето ги виждаш по добре ???
                  Аз ако бях по.умен,щях да съм на тяхното место!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    mechobikov тоя вече не е интересен .Дай някой друга плоча.
                    Аман-заман - недей!!! Пак ще почне с Швейцария и мажоритарните избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Той и Нютон не ги е виждал нещата в дълбочина!!!Чисто и просто ябълката му е паднала на главата!!!

Ти като си по умен, кажи ги умнотиите, дето ги виждаш по добре ???
                      tnm

Коментар

Кой назначи ГРУХЧО СВИНКЕВИЧ за ДАНС ???
                        mechobikov тоя вече не е интересен .Дай някой друга плоча.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Аз като те гледам как се изразяваш, не ми се струва да ги виждаш нещата в дълбочина !!!
                          Той и Нютон не ги е виждал нещата в дълбочина!!!Чисто и просто ябълката му е паднала на главата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            тоз форум да не ти прилича на парламентарен контрол
                            регистрирайте се и питайте
                            Ти, Гигов и Монти защитавате със зъби и нокти властта. Следователно следва да отговаряте задоволително на въпросите ни, без да се оправдавате с турското робство, ако искате да не се изнервим и да ИЗРИНЕМ подзащитните ви КОМУНЯЦИ назначители на ГРУХТЯЛНИЦИ !!!
                            tnm

Коментар

Аз като те гледам как се изразяваш, не ми се струва да ги виждаш нещата в дълбочина !!!
                              По-ли ти харесва това?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Не бе Мечкотелев.Ако нещата бяха толкова елементарни и ти щеше да си поп!!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X