Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевиждам, моралният възход на ГЕРБ до кви раздвоения ви води - ту сте вие, ту не сте, ту ви има....ту ви нема
Ама, ей така без да си политически лоялен) можеш ли да ми обясниш с какво точно Пеевски е по-лош от Сертов, най-вече от Борисов
това може да минава пред сенилните избиратели на БСП, ама не всички сме над 75 години и оглупяли от десетилетия промиване на мозъци и културна трепанация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевиждам, моралният възход на ГЕРБ до кви раздвоения ви води - ту сте вие, ту не сте, ту ви има....ту ви нема
Ама, ей така без да си политически лоялен) можеш ли да ми обясниш с какво точно Пеевски е по-лош от Сертов, най-вече от Борисов
Ще ми е интересно отговора ,дали ги смята че са такива...
ДСБ и Герб...
А Равновесие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенещо като морално сепуко ли е
ПП. ОСТАВКА!!!Last edited by OMG; 07.10.2013, 19:52.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз знам че в БСП не разбират нито понятието отговорност, нито понятието вина. това е една от причините тази партия да се движи към пропастта с бързи темпове и се надявам скоро да направи ключовия скок, който ще освободи България от сто годишната партия сборище на управляващи социопати
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеммм, голям политикан се извъди
к'во точно ще рече - политическа отговорност, нещо като морално сепуко ли е
и аз не разбрах с какво Петко Сертов е бил по-морално-политически-добре-ориентиран избор
Коментар
-
Кога ли и тук ще се поразчистят държавните държатели
Силвио Берлускони ще чисти обществени сгради
Бившият италиански премиер избра да полага общественополезен труд в изпълнение на присъдата за корупция
Да ходи на работа с метла и парцал. Звучи невероятно, но това ще е заниманието за известно време на един от най-богатите хора в Европа. Силвио Берлускони е подготвил иск пред съда да замени домашния арест с поправителен труд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересно е. Как ще не е интересно - кой е този който е предложил Пеевски и защо след като предизвика такива вълни още НИКОЙ не е отнесъл политическата отговорност.
Едно назначение което фокусира в себе си всичко противно в българската реалност, което минава не само без политически последствие, но и абсолютно безотговорно. За това назначение трябва да се търси отговорност до дупка.
к'во точно ще рече - политическа отговорност, нещо като морално сепуко ли е
и аз не разбрах с какво Петко Сертов е бил по-морално-политически-добре-ориентиран избор
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеАко се свалят преобразуващите цайси...реално не е по-лош от Сертов - бившия дансаджия, който герб после назначиха в БОРкор - другото данс за корупцията - и колко милиона отидоха там без да работи
или пък от една Калинка-малинка, дето назначиха да разпределя милиарди в земеделиото и вършя сума ти време
...или пък от министърката дето я назначиха от един крайградски кръстопът - това беше премиерското обяснение за назначението
...или пък от онзи в митниците, който изпълни едно премиерско решение и не направи митническа проверка на бирата
както казах - важно е КОЙ ДЪРЖИ МЕДИИТЕ и чии Крясъци са по-гръмки и обсебващи ефира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеРавновесие, евроинс подминаваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересно е. Как ще не е интересно - кой е този който е предложил Пеевски и защо след като предизвика такива вълни още НИКОЙ не е отнесъл политическата отговорност.
Едно назначение което фокусира в себе си всичко противно в българската реалност, което минава не само без политически последствие, но и абсолютно безотговорно. За това назначение трябва да се търси отговорност до дупка.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Камилски тестиси върху дъвки за деца! Снимка
Точно под тях е изписано "Liquid filled", т.е. - "пълни с течност"...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8959.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеmechobikov тоя вече не е интересен .Дай някой друга плоча.
Едно назначение което фокусира в себе си всичко противно в българската реалност, което минава не само без политически последствие, но и абсолютно безотговорно. За това назначение трябва да се търси отговорност до дупка.
Коментар
-
ГЕРБ: Уволнен зам.-министър гласува в НС
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...a-v-ns-5995451
Бойко Борисов във фейсбук: Орешарски да каже кой му е предложил Иван Иванов за зам.-министър
http://www.focus-news.net/?id=n1833988
Лицето Иван Иванов беше назначен за зам.-министър на вътрешните работи, на не кое да е министерство, а на МВР. Няколко часа след това той беше уволнен заради криминално минало. В същото време този уволнен заради криминално минало и несъответстващ за този пост човек е върнат да твори закони за МВР и ДАНС, което е по-висша форма. Това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук. "Това е не само скандал, това показва изключителна управленска и кадрова немощ и безскрупулност. И тук отново опираме до казуса – има ли държавата премиер? Премиер, който не знае кого назначава, премиер, който след два часа го уволнява, нека каже кой му го е предложил този човек. Ако и сега Орешарски не си спомни, то според мен това вече е някакъв вид заболяване. Дори и с това си действие мнозинството показва, че ГЕРБ не трябва по никакъв начин да ги подкрепя. И всички приказки за конструктивност водят до незабавни парламентарни избори. Тези хора погазват всички правила, за тях няма скрупули, убиват парламентаризма и превръщат Народното събрание във фарс", пише Борисов във фейсбук.
ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ-СИК
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЕй ви една новина за чесане на езиците.Иде реч,че военното обучение на учениците от 9-и и 10-и клас започва на....
Аз щях да съм много далеч от неяАман от глупаци!
Коментар
Коментар