Първоначално изпратено от Hunter of fools
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Добра вечер!!! Лаете ли се пак един друг???? Аз пък вече съм у кръчмата и ми дреме кво си мислите за менБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ти искаш смърт на червените боклуци ..
Значи си националсоциалист....и подлежиш на
принудително въдворяване....ако има власт в тази държава...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗапочвам да се чудя дали наистина не е права въздържалата се Цанка Цанкова.
Логически е най-издържано.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМонти не е фашист.
Монти е комунист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМонти не е фашист.
Монти е комунист.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеА ти си ФАШИСТ!
Монти е комунист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ти искаш смърт на червените боклуци ..
принудително въдворяване....ако има власт в тази държава...Аман от глупаци!
Коментар
-
принудително въдворяване....ако има власт в тази държава...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Прочетох в основни линии РЕШЕНИЕТО НА Конституционния Съд
Решението на КС едно към едно
Кой и защо остави Делян Пеевски депутат
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/1...www.capital.bg
От прочетеното Решение, оставам с впечатление, че най-адекватни са мотивите на въздържалата се съдийка - Цанка Цанкова
Тя намира Иска на ГЕРБ за НЕДОПУСТИМ, т.е. несъстоятелен за разглеждане.
Искането на ГЕРБ е за за установяване на несъвместимост 2 те длъжности на Пеевски - като народен представител и председател на ДАНС.
Мотивите й са:
Член 72 от Конституцията не може да се приложи, тъй като не е настъпила несъвместимост. Тя е изключена със самото решение на Народното събрание, с което избира народният представител Делян Пеевски за председател на ДАНС.
Другите 2 групи съдии го разглеждат и съответно са За и Не появилата се според Герб несъвместимост.
Започвам да се чудя дали наистина не е права въздържалата се Цанка Цанкова.
Логически е най-издържано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз искам Софиянци да излязат и да бутнат правителството. Какво толкова лошо искам.
принудително въдворяване....ако има власт в тази държава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Въпреки Цветанов ... абе той не трябва ли да е затвора ....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧовек ,който иска смъртта на една трета от сънародниците си ... е или за затвора или има проблеми с мозъчното развитие..
Ти от кой си....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар