IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Надин
    Това е и отговор на други твои "колеги" от форума , на които бях обещал отговор до седмица!
    Вие сте по точенето , не сте по внасянето

Коментар

• Ооо, пуйчета, какво стана , днеска гледам нещо екшън имало Нищо така трябва - няма значение кой крив, кой прав, важното е да се биете със сопите

Коментар

Надин
        Това е и отговор на други твои "колеги" от форума , на които бях обещал отговор до седмица!
        Ти говориш за твойте данъци....Имаш дялове ли там...
        надин има кой да я проверява...

Коментар

• Това е откъс от новата книга на Веселина Томова – „Хвани ме за кобура”, която е пред издаване. В откъса се води абсолютно автентичен телефонен разговор между Алексей Петров и Веселина Томова. Защо е проведен, какво се обсъжда в пълната му цялост и защо, ще можете да прочетете в книгата. Сега пускаме малък откъс, който е актуален и касае протестите, и който може да помогне на МВР да потърси записите, видето и доказателствата, които притежава Алексей Петров:

„…. – Може, може, може… – изпъшка Алексей – Въпросът е, че съм решил и аз, но малко по-късничко… Сега съм се скрил и с никого не искам да говоря, щото си пиша и аз някакви книжки, ама не като твойте… И затова не се занимавам с нищо друго, обаче тъй като съм изключително информиран, повече и от МВР, как се развиват тези протести, включително имам доказателствен материал – записи, видео и аудио, и някак си това всичко, което се пише как едни интелигентни хора само единствено с чисти подбуди отиват там и разиграват сценки, е абсолютно невярно. Което малко ме дразни, по простата причина, че…

- Добре де, дай да направим нещо, мама му стара! – изрепчих се.

- Ами какво да направим? Тези хора защо не танцуваха там, когато аз първи казах за какво става дума?!

- Добре бе, Алексей, точно така е, прав си, обаче…

- Сега те ми обясняват как Пеевски не ставал за ДАНС… Аз твърдя, че по-става… – продължаваше Алексей.

…. – Виж, аз всеки ден се занимавам с редица представители на изкуствата, които идват да им помагам по различен начин. Стотитици хиляди съм дал някога на театър София, познавам актьори, актриси, артисти, каквото се сетиш. Тези човечета не могат даже да си придвижат пианото, ако някой не им плати… – разхождаше ме по тъча.

- Знам! Това е ясно. Аз ти говоря за ДАНС!

- Ахааа… ДАНС…

- Аха…

- Ама ДАНС да не го оплюеш до такава степен, че да го сринем, нищо да не остане, защото това е един съвършен инструмент…

- Идеята ми е не да оплюя ДАНС. Идеята ми е да обясня кой уби ДАНС, защо го уби, ето това е простичката ми идея…

- Бойко го уби! – ясно каза Алексей.

- Моля?

- Бойко го уби, а преди това един – Драшков се казва….”

Откъс от новата книга, пред издаване, „Хвани ме за кобура” на

Веселина Томова

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Ами да!
            И това ми е въпроса.

Ако въздържалата се съдийка, наистина е права, както ми изглежда на мен, логически, то Искът на ГЕРБ е бил напълно излишен или поне не е трябвало да се отнася към КС
            А така, всъщност решава казуса "Пеевски" и не подлежи на друго разглеждане
            Прилича ми на поредното политическо споразумение...

И де факто, Пеевски няма особена полза да е в Парламента - няма дела срещу него, даже ще му е дискомфортно, защото, поне докато се преекспонира цирка с кворумите - ще трябва да присъства поне на някои заседания --излишно напрежение за него...

Пеевски - вътре е удобен за поддържане на напрежение и изместване на вниманието от други въпроси.
            Имам чувството ,че правителството го ползва за гръмоотвод...
            Това го коментирах тези дни с колеги ,но никой не се съгласи с тази версия ... все още!

Коментар

• Radoi Kraev
              За някои герберът е прекрасно цвете, след ерата Борисов за нас е отровен плевел...

ХА-ХААААААА

Коментар

Ами да!
                И това ми е въпроса.

Ако въздържалата се съдийка, наистина е права, както ми изглежда на мен, логически, то Искът на ГЕРБ е бил напълно излишен или поне не е трябвало да се отнася към КС

И де факто, Пеевски няма особена полза да е в Парламента - няма дела срещу него, даже ще му е дискомфортно, защото, поне докато се преекспонира цирка с кворумите - ще трябва да присъства поне на някои заседания --излишно напрежение за него...

Пеевски - вътре е удобен за поддържане на напрежение и изместване на вниманието от други въпроси.
                Аз пак да попитам. Кво пречеше червените кратуни в КС да изхвърлят прасчо от НС и да няма напрежение?

Ама друго си е да прехвърляте вината на за собствените си л@йна на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  15 %,
                  искаш ли да си заслужа залатата ,платена с твойте данъци...
                  Само ,че втори път няма да го поискаш ... да ме видиш в тази роля...
                  Или се лъжа....
                  А такааааа, мачкай, гнусните чорбаджии

Коментар

Точно.
                    КС се произнася по въпроса, за който е сезиран.По нищо друго.Същата врътка направиха с въпроса за референдума.Но висотата на положението на КС изисква съдиите да прилагат Конституцията с кураж а не с буквоядство.Също както и обикновенните съдии впрочем.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Дай ми фирмата с която плащаш мойта заплата...

Надин
                      Last edited by 15%; 08.10.2013, 22:11.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Ми така де.Но дори и при това положение, Прасчо трябва да е извън НС.
                        Ами да!
                        И това ми е въпроса.

Ако въздържалата се съдийка, наистина е права, както ми изглежда на мен, логически, то Искът на ГЕРБ е бил напълно излишен или поне не е трябвало да се отнася към КС и с мотив за Несъвместимост.

Last edited by съни(тя); 08.10.2013, 22:10.

Коментар

Мечтая за това, направи го, моля те!
                          Дай ми фирмата с която плащаш мойта заплата...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            1. Чие правителство защитава ???
                            Бяга ми по тъч линията
                            Гледа себе си.... ама иска и по добро...
                            Аман от глупаци!

Коментар

15 %,
                              Или се лъжа....
                              Мечтая за това, направи го, моля те!
                              С доста агресия подхождаш
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Монти, просто си взимай заплатата, платена от нашия труд и данъци и недей много да "рипаш"! Наистина по цял ден пишеш, за което ние ти плащаме, а най-наглото е, че плюеш против хранилката си! Редно е да разбереш най-накрая, че тя не е БСП-ДПС, а са всички хора, плащащи данъци - по-големия % от съфорумците! Излиза "храни куче да те лае"!
                                15 %,
                                Или се лъжа....

Коментар

Working...
                                X