IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    КЛОНИНГИТЕ НА ДС И БКП СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ
    А добро утро , то от 24 години си е все така

Въпроса е , къде сме ние у целата схема

Да не вземе само накрая, да поискаме гражданска война, вместо техните интриги-минтриги

http://www.lentata.com/page_5538.html

Интересно тогава КартоФски какво ли ще прави

Коментар

• КЛОНИНГИТЕ НА ДС И БКП СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Щото няма значение, кой с кого е в коалиция. Важното е да имитират пред нас, че са от различни лагери.
        Ma не издавай са държавната тайна, аз искам Карлсонов да ми го обЯсни

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Е като е с помоща на соколЪ, що са те не са в коалиция с него, ми с другите Я го обЯсни това на нас, невежите
          Щото няма значение, кой с кого е в коалиция. Важното е да имитират пред нас, че са от различни лагери.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
            22 години надолу и все надолу - да се пробудим!
            Бонев: Буда си е Буда – има документи
            www.bgmak.eu
            С помощта на Ахмед Доган Бойко Борисов дойде на власт. Това заяви в “Студио БГНЕС” пред Явор Дачков бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Не зная какви са аргументите на бившия вицепремиер Димитър ..

НАЛИ ГЕНЕРАЛ ОТ ДС Е ЗАВЕЛ БУЦИ В НДСВ- ЧИСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ
            Е като е с помоща на соколЪ, що са те не са в коалиция с него, ми с другите Я го обЯсни това на нас, невежите

Коментар

• 22 години надолу и все надолу - да се пробудим!
              Бонев: Буда си е Буда – има документи
              www.bgmak.eu
              С помощта на Ахмед Доган Бойко Борисов дойде на власт. Това заяви в “Студио БГНЕС” пред Явор Дачков бившият вътрешен министър Богомил Бонев. Не зная какви са аргументите на бившия вицепремиер Димитър ..

НАЛИ ГЕНЕРАЛ ОТ ДС Е ЗАВЕЛ БУЦИ В НДСВ- ЧИСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТ

Коментар

• Valentin Georgiev
                В Севлиево днес било Празник на тиквата, а Баце днес отсъствал от парламента... Дали между двете събития няма неква връзка?

ЧЕСТИТО БУЦИЛАНЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  ...да не им се получават режисурите на протестите, това очаквам

Наистина съм бясна, как на улиците излизат под строй за някакъв си Пеевски, дето дали ще е той, събрата му или вуйчото на някой си ...е все тая ...щото конците се дърпат от ...тъмното

а за Нещо, което може да промени процеса и да направи от значение Какво се случва, а не Кой ...го случва се спииии

...даже ...преференциалният вот в пропорционалната система ...май ще го вкарат с --"въпрос на желание" ...т.е. лесно елиминиране и дефакто - надмощие на пропорционалната Партийна листа
                  Хванатият крадец казал на бизнесмена:

–Ти трябва да ме пуснеш, заедно с всичко, което съм откраднал, и да ми позволиш да продължавам да крада безнаказано, тъй като вече веднъж един крадец открадна от тебе, а ти не можа да го хванеш.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    да се смея или да плача..Заради тъпоумиено на някой "хора"..
                    Кой е позора на мойте хора би ли обяснил.....от КС
                    кой се тези моИ хора...
                    какво общо има изпълнителната власт със СВ ..
                    къде ме намеси мен в тази работа...
                    в един анонимен форум....
                    Това е екзактното положение - какъв си ти (представител на изпълнителната власт, па и какъвто да беше) да определяш кое деяние е престъпление, да даваш оценки, да издаваш присъди.
                    За другото няма какво да ти обяснявам - БЕЗОБРАЗИЯТА всички ги виждаме!

Коментар

Мъкааааа

Компютрите и камерите, все така не намират място в изборния процес
                      ...запазват и имунитета на ...кандидат- депутат ...с някаква си добавка, в краен случай ...ако се налага цик да се намесва...
                      А добрутро !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        След позора на КС от вторник, който е поредната демонстрация на твоите хора на незачитане на правовия ред в тази страна, да ми говориш кой трябвало да бъде осъден, бля-бля - кой си ти да казваш кой е извършил престъпление и кой не, извинете, още повече ако не се лъжа си представител на изпълнителната власт (???). Май нещо си се объркаллл...
                        да се смея или да плача..Заради тъпоумиено на някой "хора"..
                        Кой е позора на мойте хора би ли обяснил.....от КС
                        кой се тези моИ хора...
                        какво общо има изпълнителната власт със СВ ..
                        къде ме намеси мен в тази работа...
                        в един анонимен форум....

Коментар

Наистина съм бясна, как на улиците излизат под строй за някакъв си Пеевски, дето дали ще е той, събрата му или вуйчото на някой си ...е все тая ...щото конците се дърпат от ...тъмното

а за Нещо, което може да промени процеса и да направи от значение Какво се случва, а не Кой ...го случва се спииии

...даже ...преференциалният вот в пропорционалната система ...май ще го вкарат с --"въпрос на желание" ...т.е. лесно елиминиране и дефакто - надмощие на пропорционалната Партийна листа
                          Ама чакай са, първо какви камери, какви 5лв те гонат, като те на последните избори се издъниха с едни тъпи принтери, дето им свършваше мастилото на 10тия лист

Пък и далаверата, да те открехна, че нали да не пускам шоколадчето, че много ще ти стане, не става в изборните секции, ми се прави направо в ЦИК, дето се броят на едро бюлетините ... и на тъмно също така

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                            Ма ти какво очакваше от червените чичковчета червенотиквеничковчета

...

Last edited by съни(тя); 10.10.2013, 16:39.

Коментар

Мъкааааа
                              субективизмът пак води пред обективизма

...запазват и имунитета на ...кандидат- депутат ...с някаква си добавка, в краен случай ...ако се налага цик да се намесва...
                              Ма ти какво очакваше от червените чичковчета червенотиквеничковчета

Айде шоколадчето, че от няколко дни не си получавала

Коментар

Мъкааааа
                                субективизмът пак води пред обективизма

Нещо друго ли си очаквала!?
                                Аман от глупаци!

Коментар

Working...
                                X