IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Остави я. Тя досега атакуваше протестиращите, да не бутали управляващите, щото те щели уж да променят изборния закон на мажоритарен.

Сега, когато се видя, че управляващите нямат никакво намеренмие да променят изборния закон, тя пак плюе, протестиращите, че те били виновни за това.
    Е ние генерално от това си патиме - от албанските реутани

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      А ти вярвала ли си някога, че кокошката Мая някога ще промени нещо, дето да работи против тях?

Да ти напомням ли как преди 4-5 години въпросната се опита да качи изборния праг от 4 на 8%. Първанов върна закона, после го прегласуваха. Добре че съда върна закона най-накрая.

Нали разбираш че БСП + ДПС ще си направят какъвто искат изборен закон, колкото и да лъготят и да симулират дейност.
      Остави я. Тя досега атакуваше протестиращите, да не бутали управляващите, щото те щели уж да променят изборния закон на мажоритарен.

Сега, когато се видя, че управляващите нямат никакво намеренмие да променят изборния закон, тя пак плюе, протестиращите, че те били виновни за това.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Честито

Изборната система остава само Пропорционална с "Лек" елемент на преференция....щото Манолова само толкова иска, а пък ГЕРБ още от зимата показаха, че дори и преференция не искат

ще има...някакви добри промени, но са твърде козметични

Браво и на режисьорите на Протеста
        Успешно отвлякоха вниманието от нещо сериозно
        ...за Конституционни промени....пък съвсем се забрави
        А ти вярвала ли си някога, че кокошката Мая някога ще промени нещо, дето да работи против тях?

Да ти напомням ли как преди 4-5 години въпросната се опита да качи изборния праг от 4 на 8%. Първанов върна закона, после го прегласуваха. Добре че съда върна закона най-накрая.

Нали разбираш че БСП + ДПС ще си направят какъвто искат изборен закон, колкото и да лъготят и да симулират дейност.

Коментар

що се правиш, че не разбираш
          След като и ти казваш, че са от едно котило и в крайна сметка, с общ интерес статуквото да не се променя .... кво значение има кой - никакво!
          Ми няма, така е, аз затова предлагам да си изберем Миша, за следващ, ма вас ви е страх нещо

Коментар

• Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              И кой ще е следващия, о света пророчицо Касандровска
              що се правиш, че не разбираш
              След като и ти казваш, че са от едно котило и в крайна сметка, с общ интерес статуквото да не се променя .... кво значение има кой - никакво!

Коментар

Честито

Изборната система остава само Пропорционална с "Лек" елемент на преференция....щото Манолова така иска, а пък ГЕРБ още от зимата показаха, че дори и преференция не искат

Са ще се присъединиш ли вече в отбора ,

Коментар

...да не им се получават режисурите на протестите, това очаквам

Наистина съм бясна, как на улиците излизат под строй за някакъв си Пеевски, дето дали ще е той, събрата му или вуйчото на някой си ...е все тая ...щото конците се дърпат от ...тъмното

а за Нещо, което може да промени целия процес и да направи от значение Какво и Как се случва, а не Кой ...го случва се спииии

...даже ...преференциалният вот в пропорционалната система ...май ще го вкарат с --"въпрос на желание" ...т.е. лесно елиминиране и дефакто - надмощие на пропорционалната Партийна листа
                  Честито

Изборната система остава само Пропорционална с "Лек" елемент на преференция....щото Манолова само толкова иска, а пък ГЕРБ още от зимата показаха, че дори и преференция не искат

Last edited by съни(тя); 10.10.2013, 19:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    пак мина през канализацията , миризливецът
                    +1024
                    tnm

Коментар

...диветини някакви...

Каква работа имаш да си говориш с крадеца ...чакаш да ти разказва приказки ли
                      Трябва първо да направиш всичко, за да не може да дойде и следващия
                      И кой ще е следващия, о света пророчицо Касандровска

Коментар

Хванатият крадец казал на бизнесмена:

–Ти трябва да ме пуснеш, заедно с всичко, което съм откраднал, и да ми позволиш да продължавам да крада безнаказано, тъй като вече веднъж един крадец открадна от тебе, а ти не можа да го хванеш.
                        ...диветини някакви...

Каква работа имаш да си говориш с крадеца ...чакаш да ти разказва приказки ли
                        Трябва първо да направиш всичко, за да не може да дойде и следващия

Коментар

• пак мина през канализацията , миризливецът

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Трябваше време. По малко. Не че тойне се възползва оот закона за приватизацията на глиста, но тези бяха натиснати...
                            Сега сме пак в същото положение.
                            Сякаш сега има повече надежда. Разбира се язък за загубените години от тогава.

Сегашните лумпени са много по осъзнати. Може и да са малко истински осъзнатите, но успяват да дръпнат със себе си други активни хора. По трудно им е сега на комуняците.
                            Те са и по изнервени. Няма светло бъдеще, с което да примамват. Нямат и неопетнени фигури, които да ни подхвърлят, че уж само те могат да ни оправят. Не знам дали си спомняш, как точно преди да дойдат комуняците на власт тази година един държавен чиновник, се опитваше да ни убеди, че Олигарски е светец с ореол.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Бъркаш душицо, не сме в същото положение - сега нема вече какво да се приватизира Освен промитите ви мозъчета де Айде беш да бачкаш в кол центъра и не се обяснявай

Коментар

Аз съм съгласен, че липсва достатъчно антикомунизъм, тъй като в противен случай нямаше сега да са комунистите на власт.

Обаче си мисля, че ако свети Иван Костов беше истински антикомунист, той имаше възможност с помощта на издигналите го на власт антикомунистически настроения, да се справи с комунистите.
                                Трябваше време. По малко. Не че тойне се възползва оот закона за приватизацията на глиста, но тези бяха натиснати...

Коментар

Working...
                                X