IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Е че да не сме в детската градина. Това го знае всяко хлапе - бсп
    има и умни хлапета, не ги подценявай
    днес те попитах чие е днешното МВР, но не ми отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И тогава това искане щеше да свърши работа както трябва. Вече не.

не виждаш ли че на площада вече хората са други. Красивите и умните се махнахме Останаха герберите, те си имат собствен план. който не мисля че ще свърши работа, ама те си вярват.
      Сценаристът ви е един, играхте по сценария му.
      И той ви създаде рекламния продукт, с който се продавахте по медиите
      Но при липса на убедителна кауза, трябват много пари и явно няма кой да ви ги даде и станахте излишни... динамиката се пренесе на друга сцена

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        дефинирай кои са комундета
        Е че да не сме в детската градина. Това го знае всяко хлапе - бсп
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Естествено че може да включва или изключва. Въпроса е докога и кой нециганин и непенсионер ще се навие да гласува пак за комундетата
          дефинирай кои са комундета

Коментар

сценарият на който се кефи равновесие, включва точно подобни очаквания за разсъждения
            Естествено че може да включва или изключва. Въпроса е докога и кой нециганин и непенсионер ще се навие да гласува пак за комундетата
            Не е препоръка... !!!

Коментар

много на дребно се опитваш да манипулираш
              нито съм защитавала станишев, нито съм писала за искания на протестиращите - напротив, както добре знаеш - вие нямахте никакви други искания, освен това по сценария, който най-накрая загатна - оставка и идване на следващия
              ти не ходиш ли вече на площада да се забавляваш....или ти стана студено, а
              И тогава това искане щеше да свърши работа както трябва. Вече не.

не виждаш ли че на площада вече хората са други. Красивите и умните се махнахме Останаха герберите, те си имат собствен план. който не мисля че ще свърши работа, ама те си вярват.

Коментар

Еми да, имам нужда да споделя с някой за кого да гласувам. Искам да гласувам уж, а при тази голяма олелия пак тр да избирам по-малкото зло. Но за червените "боклуци" не мога ... някак си. Инстинкта ми сработва и ме връща от пътя
                сценарият на който се кефи равновесие, включва точно подобни очаквания за разсъждения

Коментар

щом имаш нужда някой да ти казва за кого да гласуваш - питай Равновесие - може да ти посочи някой от вариантите на сценариите
                  с най-голяма вероятност при скорошни избори, все още е герб, ако искаш следвай традицията
                  Аз ще продължа вече започнатото негласуване, докато се наиграете.
                  Еми да, имам нужда да споделя с някой за кого да гласувам. Искам да гласувам уж, а при тази голяма олелия пак тр да избирам по-малкото зло. Но за червените "боклуци" не мога ... някак си. Инстинкта ми сработва и ме връща от пътя
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Блалалала. Имаш хиляди постове за политика. Прости ми че не се връзвам на популизма ти.
                    През цялото време защитаваш Станишев, през цялото време се опитваш да припишеш някакви искания на протестиращите, които те реално нямат. През цялото време защитаваш статуквото маскирано като борба с него. Хайде моля ти се, възмущението ти би трябвало да е насочено към тези които определят какво пишеш.

И ако наистина не се забавляваш от цялата работа, значи мисля че е време да си намериш друго призвание
                    много на дребно се опитваш да манипулираш
                    нито съм защитавала станишев, нито съм писала за искания на протестиращите - напротив, както добре знаеш - вие нямахте никакви други искания, освен това по сценария, който най-накрая загатна - оставка и идване на следващия
                    ти не ходиш ли вече на площада да се забавляваш....или ти стана студено, а

Коментар

и сега за кого да гласуваме - за червените боклуци ли ?
                      щом имаш нужда някой да ти казва за кого да гласуваш - питай Равновесие - може да ти посочи някой от вариантите на сценариите
                      с най-голяма вероятност при скорошни избори, все още е герб, ако искаш следвай традицията
                      Аз ще продължа вече започнатото негласуване, докато се наиграете.

Коментар

Всички, които все още живеят в България и не определят живота си, чрез политически обвързаности
                        Тези, които искат страна, в която не е възможно по медии да излезе запис на премиер, който нарежда да се спре контрол над приятелска фирма и да не последва нищо от това.
                        Делата на големите определят средата на дребните!
                        Блалалала. Имаш хиляди постове за политика. Прости ми че не се връзвам на популизма ти.
                        През цялото време защитаваш Станишев, през цялото време се опитваш да припишеш някакви искания на протестиращите, които те реално нямат. През цялото време защитаваш статуквото маскирано като борба с него. Хайде моля ти се, възмущението ти би трябвало да е насочено към тези които определят какво пишеш.

И ако наистина не се забавляваш от цялата работа, значи мисля че е време да си намериш друго призвание

Коментар

• и сега за кого да гласуваме - за червените боклуци ли ?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

На коя част по-точно ?
                            Всички, които все още живеят в България и не определят живота си, чрез политически обвързаности
                            Тези, които искат страна, в която не е възможно по медии да излезе запис на премиер, който нарежда да се спре контрол над приятелска фирма и да не последва нищо от това.
                            Делата на големите определят средата на дребните!

Коментар

Докато работите тези сценарии да се случват...на голяма част от населението никак му е весело.
                              На коя част по-точно ?

Коментар

Хахаха, че ти си пионка в същия този сценарии, все едно дали съзнателно или не Така че по-добре да ти е забавно
                                Докато работите тези сценарии да се случват...на голяма част от населението никак му е весело.

Коментар

Working...
                                X