Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБорисов е организатор само в главите на БСП.
Какво ви лъже Станишев, я кажи. Аз имам доста сигурни данни че Йовчев всъщност е съвсем наясно кой организира протестите, как се организират и дори какво точно се организира. Интересно защо тогава до редовите членове на БСП достига доста заблуждаваща информация
Плевнелиев разкри, че в минал живот бил ирландска пастирка
http://www.mediapool.bg/plevneliev-r...ews187595.html
В предишния си живот новоизбраният български президент Росен Плевнелиев бил жена, родена в Ирландия и пастир. Това разкри самият той в неделя в предаването "Търси се" на бТВ. Любопитният факт бившият регионален министър разкрил чрез компютърен софтуер, създаден от самия него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами от 5 дни Борисоф излезна от дружинката за бързи избори и вече сте по 700 -800 всеки ден...
ОСТАВКА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
Един протест мамка и не могат да организират...Борисов е организатор само в главите на БСП.
Какво ви лъже Станишев, я кажи. Аз имам доста сигурни данни че Йовчев всъщност е съвсем наясно кой организира протестите, как се организират и дори какво точно се организира. Интересно защо тогава до редовите членове на БСП достига доста заблуждаваща информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнтересно ми е като падне това правителство и вземат че следващите включат метлата на макс, какво ще се случи с червените току що назначени ятаци.
Коментар
-
Арестували пред очите на Бойко човек на Вальо Бореца
Кортежът на бившият премиер случайно засякъл ареста, той заподозрял постановка
Публикувано: 1 авг. 2013, 21:08 | Обновено: 1 авг. 2013, 21:08
Разпечатай
прочитания: 5429 | коментари: 26
София, България
Още по темата
Вижте как арестуват наемните убийци (ВИДЕО)
Вижте как арестуват наемните убийци (ВИДЕО)
7 4352
Петима са тарторите на новите "Килъри"
8 10198
Бившият премиер Бойко Борисов е станал неволен свидетел на арест в акцията срещу бандата на Вальо Бореца, съобщава "Медиапул". Според неофициална информация на изданието, което цитира източници от НСО, операцията по задържането на 15-имата заподозрени е предизвикала комична сценка на столичния бул. "Сименовско шосе", където бил заключен един от обвиняемите. По същото време оттам преминал кортежът на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Малко след това кола на НСО приближила полицаите и охранителят от нея се поинтересувал какво се случва.
След като му било обяснено, че се провежда спецоперация и бил запитан от какво е продиктуван интересът му, той обяснил, че "шефът" го пратил да остане на мястото, докато се разотидат разследващите, защото се опасявал "да не му готвят постановка".
И на 15-имата задържани ще бъде поискан постоянен арест, като заседанието на спецсъда по мерките им за неотклонение се очаква да се проведе в петък, обясни наблюдаващият прокурор Емил Галипонов.
За акцията на МВР агенция БЛИЦ съобщи преди всички. Днес стана официално ясно, че МВР и Прокуратурата са разбили зловеща група за мокри поръчки, грабежи и побои, ръководена от Валентин Янев - Вальо Бореца,. Сред убийствата, за които е уличена бандата, е това на легендарния люлински касоразбивач Йордан Цонков-Джиджи, разстрелян на 22 януари 2009 година. /БЛИЦ
ТЕЗИ МУТРИ ДА НЕ СА ПРИЯТЕЛИ НА БУЦИЛАН
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение3% от 7 милиона отговарят на 210 000 души. Така че хайде да не са 500
Това правителство ще падне. И то доста скоро. И разбира се:
ОСТАВКА
Ами от 5 дни Борисоф излезна от дружинката за бързи избори и вече сте по 700 -800 всеки ден...
ОСТАВКА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
Един протест мамка и не могат да организират...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз също пуснах това чудо днес. Не знам колко достоверно е. Ако има някой по-достоверна информация - да казва.
С две думи стига са ни приказвали за тези Еврофондове и стига сме разчитали на тях!!!! Като се има предвид, че и 10-20% от фондовете отиват в дебелогъзи чиновници - ами да си ги заврат в задниците.
Основен извод: Еврофондовете и приказките за тях са дъвка за джвакане за пред слабо ЕнтЕлЕгЕнтния електорат
Абе лицемерие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз също пуснах това чудо днес. Не знам колко достоверно е. Ако има някой по-достоверна информация - да казва.
С две думи стига са ни приказвали за тези Еврофондове и стига сме разчитали на тях!!!! Като се има предвид, че и 10-20% от фондовете отиват в дебелогъзи чиновници - ами да си ги заврат в задниците.
Основен извод: Еврофондовете и приказките за тях са дъвка за джвакане за пред слабо ЕнтЕлЕгЕнтния електорат
За този форум....да не говорим - няма как платенушките да вървят срещу господарите си
Ножаров - познавам го бегло - младо момче, много нахъсано и от години вярващо, че промяна е възможна чрез непрестанен натиск върху политиците и мисля, че не си играе с числата.
За сумите, които внясяме годишно като вноска в ЕС ги има в сайта на МФ и виждам, че са точни.
Другите разбивки по фондове не съм ги откривала, когато съм търсила....за подробности по години - съвсем йок
Темата е сериозна, но ако я подхванем ще ни обвинят в Евроскептицизъм и ще ни пришият към платените от Москва
Само дето, никой не може да покаже конкретни стойности, които да оборят извода, че вече 6 години сме донори на ЕС
Коментар
-
Анализи и коментари: Борисов чака молба да погълне Реформаторския блок - ПрессТВ
www.presstv.bg
Иво Инджев: Чухте ли новината, че Бойко Борисов си е променил радикалн..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАмо мислиш ,че 25 % от софиянци отговарят на 500 ,600 човека ...
Това правителство ще падне. И то доста скоро. И разбира се:
ОСТАВКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗначи 25% от столичани участват в тях РЕДОВНО.
Тогава си прав..
ОСТАВКА!
ЗАПЛАТА!
П.П. Готино звучи и се налагам на останалите..
Също и решавам въпроса с комплексите и малоценност ...
Червени Боклуци...
Нищо че съм от ЦСКА ... боклуци и една шампионска титла не могат да си изкарат...
Сини боклуци и говеда...
мамка им на всички...
Е сега вече мога да пиина една бира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Продължава тенденцията на червените боклуци да се слагат в един кюп с Герб.
....
комунисти = мутрокомунисти
Коментар
Коментар