IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    А ти определено си в отбора на Ухилената Ирландска пастирска, не мога да повярвам че държиш този тон

Плевнелиев разкри, че в минал живот бил ирландска пастирка
    http://www.mediapool.bg/plevneliev-r...ews187595.html

В предишния си живот новоизбраният български президент Росен Плевнелиев бил жена, родена в Ирландия и пастир. Това разкри самият той в неделя в предаването "Търси се" на бТВ. Любопитният факт бившият регионален министър разкрил чрез компютърен софтуер, създаден от самия него.
    Чакай да помисля,
    Помислих - ми не, не съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Борисов е организатор само в главите на БСП.

Какво ви лъже Станишев, я кажи. Аз имам доста сигурни данни че Йовчев всъщност е съвсем наясно кой организира протестите, как се организират и дори какво точно се организира. Интересно защо тогава до редовите членове на БСП достига доста заблуждаваща информация
      А ти определено си в отбора на Ухилената Ирландска пастирска, не мога да повярвам че държиш този тон

Плевнелиев разкри, че в минал живот бил ирландска пастирка
      http://www.mediapool.bg/plevneliev-r...ews187595.html

В предишния си живот новоизбраният български президент Росен Плевнелиев бил жена, родена в Ирландия и пастир. Това разкри самият той в неделя в предаването "Търси се" на бТВ. Любопитният факт бившият регионален министър разкрил чрез компютърен софтуер, създаден от самия него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами от 5 дни Борисоф излезна от дружинката за бързи избори и вече сте по 700 -800 всеки ден...

ОСТАВКА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
        Един протест мамка и не могат да организират...
        Борисов е организатор само в главите на БСП.

Какво ви лъже Станишев, я кажи. Аз имам доста сигурни данни че Йовчев всъщност е съвсем наясно кой организира протестите, как се организират и дори какво точно се организира. Интересно защо тогава до редовите членове на БСП достига доста заблуждаваща информация

Коментар

Интересно ми е като падне това правителство и вземат че следващите включат метлата на макс, какво ще се случи с червените току що назначени ятаци.
          герберастките ятаци са на линия, още не си търсят нова работа, разчитат на шефа си

Коментар

• В такива дни на мечките сигурно им се струва че полудяват. Това вече е прекалено и ще завърши зле за биците с 20% корекция. Вече съм повече шорт на NYSE отколкото лонг...

Коментар

• Арестували пред очите на Бойко човек на Вальо Бореца
              Кортежът на бившият премиер случайно засякъл ареста, той заподозрял постановка
              Публикувано: 1 авг. 2013, 21:08 | Обновено: 1 авг. 2013, 21:08
              Разпечатай
              прочитания: 5429 | коментари: 26
              София, България

Още по темата
              Вижте как арестуват наемните убийци (ВИДЕО)
              Вижте как арестуват наемните убийци (ВИДЕО)
              7 4352

Петима са тарторите на новите "Килъри"
              8 10198

Бившият премиер Бойко Борисов е станал неволен свидетел на арест в акцията срещу бандата на Вальо Бореца, съобщава "Медиапул". Според неофициална информация на изданието, което цитира източници от НСО, операцията по задържането на 15-имата заподозрени е предизвикала комична сценка на столичния бул. "Сименовско шосе", където бил заключен един от обвиняемите. По същото време оттам преминал кортежът на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Малко след това кола на НСО приближила полицаите и охранителят от нея се поинтересувал какво се случва.

След като му било обяснено, че се провежда спецоперация и бил запитан от какво е продиктуван интересът му, той обяснил, че "шефът" го пратил да остане на мястото, докато се разотидат разследващите, защото се опасявал "да не му готвят постановка".

И на 15-имата задържани ще бъде поискан постоянен арест, като заседанието на спецсъда по мерките им за неотклонение се очаква да се проведе в петък, обясни наблюдаващият прокурор Емил Галипонов.

За акцията на МВР агенция БЛИЦ съобщи преди всички. Днес стана официално ясно, че МВР и Прокуратурата са разбили зловеща група за мокри поръчки, грабежи и побои, ръководена от Валентин Янев - Вальо Бореца,. Сред убийствата, за които е уличена бандата, е това на легендарния люлински касоразбивач Йордан Цонков-Джиджи, разстрелян на 22 януари 2009 година. /БЛИЦ

ТЕЗИ МУТРИ ДА НЕ СА ПРИЯТЕЛИ НА БУЦИЛАН

Коментар

3% от 7 милиона отговарят на 210 000 души. Така че хайде да не са 500

Това правителство ще падне. И то доста скоро. И разбира се:

ОСТАВКА

Ами от 5 дни Борисоф излезна от дружинката за бързи избори и вече сте по 700 -800 всеки ден...

ОСТАВКА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
                Един протест мамка и не могат да организират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Аз също пуснах това чудо днес. Не знам колко достоверно е. Ако има някой по-достоверна информация - да казва.
                  С две думи стига са ни приказвали за тези Еврофондове и стига сме разчитали на тях!!!! Като се има предвид, че и 10-20% от фондовете отиват в дебелогъзи чиновници - ами да си ги заврат в задниците.
                  Основен извод: Еврофондовете и приказките за тях са дъвка за джвакане за пред слабо ЕнтЕлЕгЕнтния електорат
                  Другото дърво е, даваш един бюджетен лев, който можеш да го харчиш, както реши парламента, а получаваш един европейски лев, който си длъжен да го харчиш, Както решат бузестите чичковци, Обикновено в проекти с ниска добавена стойност... Давам пример, В и К проекти за селца с 3 баби за 1,5 млн евро или някакви Екопътеки, където я минат или не минат двама трима баир будали, За преброяване на делфини, диви зайци и т.н.

Абе лицемерие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Аз също пуснах това чудо днес. Не знам колко достоверно е. Ако има някой по-достоверна информация - да казва.
                    С две думи стига са ни приказвали за тези Еврофондове и стига сме разчитали на тях!!!! Като се има предвид, че и 10-20% от фондовете отиват в дебелогъзи чиновници - ами да си ги заврат в задниците.
                    Основен извод: Еврофондовете и приказките за тях са дъвка за джвакане за пред слабо ЕнтЕлЕгЕнтния електорат
                    Това е сериозна тема, но никой не иска да я дискутира
                    За този форум....да не говорим - няма как платенушките да вървят срещу господарите си

Ножаров - познавам го бегло - младо момче, много нахъсано и от години вярващо, че промяна е възможна чрез непрестанен натиск върху политиците и мисля, че не си играе с числата.
                    За сумите, които внясяме годишно като вноска в ЕС ги има в сайта на МФ и виждам, че са точни.
                    Другите разбивки по фондове не съм ги откривала, когато съм търсила....за подробности по години - съвсем йок

Темата е сериозна, но ако я подхванем ще ни обвинят в Евроскептицизъм и ще ни пришият към платените от Москва

Само дето, никой не може да покаже конкретни стойности, които да оборят извода, че вече 6 години сме донори на ЕС

Коментар

ОСТАВКА

Коментар

• Анализи и коментари: Борисов чака молба да погълне Реформаторския блок - ПрессТВ
                        www.presstv.bg
                        Иво Инджев: Чухте ли новината, че Бойко Борисов си е променил радикалн..

Коментар

• Интересно ми е като падне това правителство и вземат че следващите включат метлата на макс, какво ще се случи с червените току що назначени ятаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Амо мислиш ,че 25 % от софиянци отговарят на 500 ,600 човека ...
                            3% от 7 милиона отговарят на 210 000 души. Така че хайде да не са 500

Това правителство ще падне. И то доста скоро. И разбира се:

ОСТАВКА

Коментар

Значи 25% от столичани участват в тях РЕДОВНО.
                              Амо мислиш ,че 25 % от софиянци отговарят на 500 ,600 човека ...
                              Тогава си прав..
                              ОСТАВКА!
                              ЗАПЛАТА!

П.П. Готино звучи и се налагам на останалите..
                              Също и решавам въпроса с комплексите и малоценност ...
                              Червени Боклуци...
                              Нищо че съм от ЦСКА ... боклуци и една шампионска титла не могат да си изкарат...
                              Сини боклуци и говеда...
                              мамка им на всички...

Е сега вече мога да пиина една бира....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Продължава тенденцията на червените боклуци да се слагат в един кюп с Герб.

....
                                сини боклуци = червени боклуци -> все боклуци

комунисти = мутрокомунисти

Коментар

Working...
                                X