IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реваншизъм?Какво-по-джентълменско-когато,е стремеж към справедливост!-12

diagnosa.net/diagnosite-mi/реваншизъм-какво-по-джентълменско-ко-12

Коментар

• А наглите комунисти ревяха като заклани, че при Цветанов имало "полицейщината".
      Ето я полицейщината, или по точно - комунистическата милиционерщина
      Ето защо хорицата от провинцията не смеят да протестират.

На редакционната поща получихме любителско видео, на което е заснета полицейската проверката на единия автобус с протестиращи от Югозапада.

Става дума за рейса, превозващ протестиращите от Гоце Делчев и региона.

Припомняме, че вчера, на връщане от протест в столицата, два автобуса с протестиращи от Благоевград и Гоце Делчев бяха спряни на Антените край Благоевград. На повечето от хората им бяха връчени призовки да се явят днес сутринта в полицията в Благоевград.
      http://e-79.com/news-66099.html
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ми тей като ги гледам изброени май правителството няма много шанс.

Особено със съюзници като Волен, бат Сали, Данчо Ментата, Пеевски,
        Защо ли си губя времето с теб..
        Питам те как я виждаш олигархията около президента а ти ми говориш за Бат Сали.....
        Искам ти мнение за пудела на БорисоФ , Чехльо а ти ми пишеш за Сидеров...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Прокопиев , Безуханова ,Донев , Кръстев ,Строители на съвременна България- 14 организации ,Капитал ,Дневник ..
          Защо да се срещаш ,ти си оттам..
          Кажи сега за изборите за Президент ,попаднах на един стар пост оттогава...
          Ми тей като ги гледам изброени май правителството няма много шанс.

Особено със съюзници като Волен, бат Сали, Данчо Ментата, Пеевски,

Коментар

Я кажи, коя е тази група. Да взема пък да се срещна с тях. Явно ни съвпадат мненията
            Прокопиев , Безуханова ,Донев , Кръстев ,Строители на съвременна България- 14 организации ,Капитал ,Дневник ..
            Защо да се срещаш ,ти си оттам..
            Кажи сега за изборите за Президент ,попаднах на един стар пост оттогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Арестували пред очите на Бойко човек на Вальо Бореца
              Кортежът на бившият премиер случайно засякъл ареста, той заподозрял постановка
              Горкият! Помислил си е че него ще арестуват! Сигурно е напълнил гащите.

Трябва да пратят Миролюбчето да му олиже з....а и да му смени памперса.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поетът Тодор Чонов: Правителството на Орешарски са като глупаците на Доньо Донев

Да подкрепя ли правителството на Орешарски?

Отдавна зная, че има видиотяване на големи групи българи, виждал съм го още като подрастващ по време на срещи с изтъкнати личности, на конференции, на всевъзможни форуми, на комунистически конгреси, на конгреси на СДС, по време на масовите игри на щастието, на двестапроцентовите лихви, на всевъзможните финансови пирамиди и американски записки върху виолетови хартийки.

Но такава идиотщина, като подкрепа на сегашното правителство, умът ми отказва да разбере. Първо, то не е правителство на Орешарски, откъдето и както да го погледнеш. Това е правителство на Волен Сидеров, Сергей Станишев и Лютви Местан - пак откъдето да го погледнеш. В него няма нито едно назначение на Орешарски, следователно, то не е съставено от него, следователно - не може да носи неговото име. Днес в моите очи Пламен Орешарски изглежда кръгъл глупак, който може да бъде подкрепен само от кръгли глупаци.

Това явление в нашия обществен живот се нарича мултиплициране на Доньо Доневите герои! Машалла аркадашларан, машалла, Булгаристан!

ОСТАВКА!!! ВЕТО!!!
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  http://www.segabg.com/pic/11208/659553-l.jpg

Какво мислиш за ветото на актуализацията, Дай прогноза, бащата на Филипчо дали ще го наложи
                  Аз викам да сложи.

На всичките им закони е редно да слага вето. Все пак това не са демократични закони, а закони на олигархията.

Коментар

П.П. А смяташе ,че изборите за президент за Фалшифицирани..
                    чак фалшифицирани не , просто комунягите по традиция масово купуваха цигански гласове за Калфин/Ламбо-неграмотния , както сега купуваха във Варна за Бозов. И в двата случая даже и това не им помогна.
                    Но той СерГейчето така или иначе губи всички избори (дано скоро не го сменят! )

Коментар

Чакай да помисля,
                      Помислих - ми не, не съм.
                      http://www.segabg.com/pic/11208/659553-l.jpg

Какво мислиш за ветото на актуализацията, Дай прогноза, бащата на Филипчо дали ще го наложи

Коментар

Чакай и аз да помисля... СИ ,СИ..

Как звучи ..зомбираната група на ирланката пастирка...
                        ОСТАВКА на пастирката...!
                        Я кажи, коя е тази група. Да взема пък да се срещна с тях. Явно ни съвпадат мненията

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          Властта с поредно скандално назначение, този път за шеф на РИОСВ във Варна
                          http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=616191
                          Поредното скандално назначение е подготвила новата власт на БСП и ДПС. Този път става въпрос за регионалното звено на екоминистерството във Варна. От около десетина дни е издадена заповед за чисто партийно назначение за шеф на РИОСВ в морската столица. Шефският пост в екоинспекцията е отреден за дългогодишния областен председател на ДПС-Варна, Ерджан Ебатин.
                          Ебатин, еба'ти и назначанието ....

Коментар

Чакай да помисля,
                            Помислих - ми не, не съм.
                            Чакай и аз да помисля... СИ ,СИ..

Как звучи ..зомбираната група на ирланката пастирка...
                            ОСТАВКА на пастирката...!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              Бат' Сали ще следи за етиката в парламента
                              МРЪСНИЯТ МАНГАЛ СЕ ЗАКАНВА НА МЕДИИТЕ!!!
                              докъде стигнахме
                              01.08.2013 18.36

Депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат’ Сали, който се закле като народен представител преди седмица, стана член на парламентарната Комисия по образованието и науката.

Новият му пост бе гласуван с промените в състава на постоянните комисии в парламента днес.

Методиев, който влезе на мястото на Емил Иванов, свързван с групировката ВИС-2, бе уличен като “шеф на частното енерго” “Седма махала” в Самоков в журналистическо разследване.

Отправям последно предупреждение към медиите, ако още веднъж без доказателства се повдигне въпросът за „частното енерго", ще се видим в съда с някои,” заплаши той тогава. /btvnews.bg
                              След БСПеевски, Емил Иванов, Тихолов, Иван Данов, Чавдар Георгиев, Данаил Папазов, Бюрхан Абазов и другите знайни и незнайни назначени от управляващата клика не калинки, а направо колорадски бръмбари и шопари - вече нищо не може да ме учуди!
                              Даже и Мишо Шамара да назначат за шеф на Консерваторията....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                сини боклуци = червени боклуци -> все боклуци

комунисти = мутрокомунисти
                                Необходимото и достатъчно условие за прокламирането на политически аксиоми е да го правят тези, които са с необходимата и достатъчна тежест и доверие в обществото! В противен случай, изказалите ги рискуват и малкото си авторитет.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X