If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А наглите комунисти ревяха като заклани, че при Цветанов имало "полицейщината".
Ето я полицейщината, или по точно - комунистическата милиционерщина
Ето защо хорицата от провинцията не смеят да протестират.
На редакционната поща получихме любителско видео, на което е заснета полицейската проверката на единия автобус с протестиращи от Югозапада.
Става дума за рейса, превозващ протестиращите от Гоце Делчев и региона.
Припомняме, че вчера, на връщане от протест в столицата, два автобуса с протестиращи от Благоевград и Гоце Делчев бяха спряни на Антените край Благоевград. На повечето от хората им бяха връчени призовки да се явят днес сутринта в полицията в Благоевград.
Ми тей като ги гледам изброени май правителството няма много шанс.
Особено със съюзници като Волен, бат Сали, Данчо Ментата, Пеевски,
Защо ли си губя времето с теб..
Питам те как я виждаш олигархията около президента а ти ми говориш за Бат Сали.....
Искам ти мнение за пудела на БорисоФ , Чехльо а ти ми пишеш за Сидеров...
Прокопиев , Безуханова ,Донев , Кръстев ,Строители на съвременна България- 14 организации ,Капитал ,Дневник ..
Защо да се срещаш ,ти си оттам..
Кажи сега за изборите за Президент ,попаднах на един стар пост оттогава...
Ми тей като ги гледам изброени май правителството няма много шанс.
Особено със съюзници като Волен, бат Сали, Данчо Ментата, Пеевски,
Я кажи, коя е тази група. Да взема пък да се срещна с тях. Явно ни съвпадат мненията
Прокопиев , Безуханова ,Донев , Кръстев ,Строители на съвременна България- 14 организации ,Капитал ,Дневник ..
Защо да се срещаш ,ти си оттам..
Кажи сега за изборите за Президент ,попаднах на един стар пост оттогава...
Поетът Тодор Чонов: Правителството на Орешарски са като глупаците на Доньо Донев
Да подкрепя ли правителството на Орешарски?
Отдавна зная, че има видиотяване на големи групи българи, виждал съм го още като подрастващ по време на срещи с изтъкнати личности, на конференции, на всевъзможни форуми, на комунистически конгреси, на конгреси на СДС, по време на масовите игри на щастието, на двестапроцентовите лихви, на всевъзможните финансови пирамиди и американски записки върху виолетови хартийки.
Но такава идиотщина, като подкрепа на сегашното правителство, умът ми отказва да разбере. Първо, то не е правителство на Орешарски, откъдето и както да го погледнеш. Това е правителство на Волен Сидеров, Сергей Станишев и Лютви Местан - пак откъдето да го погледнеш. В него няма нито едно назначение на Орешарски, следователно, то не е съставено от него, следователно - не може да носи неговото име. Днес в моите очи Пламен Орешарски изглежда кръгъл глупак, който може да бъде подкрепен само от кръгли глупаци.
Това явление в нашия обществен живот се нарича мултиплициране на Доньо Доневите герои! Машалла аркадашларан, машалла, Булгаристан!
П.П. А смяташе ,че изборите за президент за Фалшифицирани..
чак фалшифицирани не , просто комунягите по традиция масово купуваха цигански гласове за Калфин/Ламбо-неграмотния , както сега купуваха във Варна за Бозов. И в двата случая даже и това не им помогна.
Но той СерГейчето така или иначе губи всички избори (дано скоро не го сменят! )
Поредното скандално назначение е подготвила новата власт на БСП и ДПС. Този път става въпрос за регионалното звено на екоминистерството във Варна. От около десетина дни е издадена заповед за чисто партийно назначение за шеф на РИОСВ в морската столица. Шефският пост в екоинспекцията е отреден за дългогодишния областен председател на ДПС-Варна, Ерджан Ебатин.
Бат' Сали ще следи за етиката в парламента
МРЪСНИЯТ МАНГАЛ СЕ ЗАКАНВА НА МЕДИИТЕ!!!
докъде стигнахме
01.08.2013 18.36 Депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат’ Сали, който се закле като народен представител преди седмица, стана член на парламентарната Комисия по образованието и науката.
Новият му пост бе гласуван с промените в състава на постоянните комисии в парламента днес.
Методиев, който влезе на мястото на Емил Иванов, свързван с групировката ВИС-2, бе уличен като “шеф на частното енерго” “Седма махала” в Самоков в журналистическо разследване.
„Отправям последно предупреждение към медиите, ако още веднъж без доказателства се повдигне въпросът за „частното енерго", ще се видим в съда с някои,” заплаши той тогава. /btvnews.bg
След БСПеевски, Емил Иванов, Тихолов, Иван Данов, Чавдар Георгиев, Данаил Папазов, Бюрхан Абазов и другите знайни и незнайни назначени от управляващата клика не калинки, а направо колорадски бръмбари и шопари - вече нищо не може да ме учуди!
Даже и Мишо Шамара да назначат за шеф на Консерваторията....
Необходимото и достатъчно условие за прокламирането на политически аксиоми е да го правят тези, които са с необходимата и достатъчна тежест и доверие в обществото! В противен случай, изказалите ги рискуват и малкото си авторитет.
Коментар