IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Hetzer party в еу1 съм идвайте.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      Що "беше" сега как е ?
      Каля!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Да ама аз не съм го пропуснал!!!Добре беше!!!
        Що "беше" сега как е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          За мене бря, пропуснал съм купона с екстрите, тюх язък да му се не види.
          И дигнах или паднах нещо като кръвно налягане.
          Да ама аз не съм го пропуснал!!!Добре беше!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Гигов оти се напиняш?Човека има интереси и си ги защитава.Повечето от софийските селяндурници с половин декар негодна земя станаха богати по време на строителната простотия по нашите земи.И кой им осигури това крадците от СДС.Еми те затова врякат.Е ако от мен зависеше веднага местя парламента в Търново правителството във Варна и ония да си врякат колкото си искат.Тези момчета са толко прости че не е за вярване.Софийските боклуци ни докараха Филип педерунгела след него погром разграбване на ТКЗС и унищожение на милиони крави овце кози градини.Втория път ни натресоха драгалевския крадлив мангал.Последва погром над промишленоста минаха като марокански скакалци.После в интерес на истината не улицата ама софиянците ни натресоха мутропростака страхливец който дори не искам да комемтирам.И след Филип и След Костов по един милион изчезнаха от страната.Сега още един ще изчезне след тиквуняка.Ако има нови избори БСП печели и заедно с ДПС ще имат повече от 130 мандата.А тия да ги видим после какъв вазелин ще си търсят.Човек който агитира за Бойко е с диагноза
            Бат Пеше и тука си се оакал!!!

Коментар

Що бе Бат Пеше!!!
              За мене бря, пропуснал съм купона с екстрите, тюх язък да му се не види.
              И дигнах или паднах нещо като кръвно налягане.

Коментар

Що бе Бат Пеше!!!
                Да що така Бат Пеше!!!
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Някой требе ти викне линейка.
                  Що бе Бат Пеше!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                    ГЕРБ са слаба ракия, направо сукалчета пред столетницата. Онези започнаха още през 1944 и всеки който имаше що-годе парици беше обявяван за народен враг и или беше убиван и мародерстван или трябваше да се откупува. После въведоха ред и започнаха с банките, предприятията, едрата и не толкова едра градска собственост, после взеха земята и животните на селяните и дори дюкянчетата на занаятчиите. 45 години държаха хората да им работят със заплати гарантиращи единствено основните нужди, а имаха и огромна армия безплатни работници в лицето на Трудови войски, студентските и ученическите бригади. Няколко пъти годишно имаше Ленински съботници, където всички работеха безплатно за Майката-Партия. За "безкористната" помощ на "братския" СССР те се "отблагодариха" със златният ни резерв (над 23 тона чисто злато), който в тези трудни времена сега щеше да ни е от безкрайна полза. След преврата от 1989, изнасяха със сандъци пари към Австрия, а тук раздаваха куфарчета на партийни и комсомолски деятели с ранг Районен Секретар и нагоре, както и на отбрани хора от МВР, ДС и дори от криминалния контингент. Откраднаха предприятията и активите в България и зад граница, откраднаха още държавни пари с изкуствени фалити на банките, откраднаха спестяванията на хората с хиперинфлацията на Виденов. Откраднаха горите, планините и морето ни с криминалните си заменки. Откраднаха много от парите от заемите на България. Откраднаха живота на родителите ни, нашия и до голяма част този на децата ни. Е, къде ги буташ тука ГЕРБ? 6-те апартамента на Цветанов, дори да са откраднати са малка част само от парите, които Станишев измъкна от държавата за да ги даде на любовницата си с аферата Хорхегер. Ами Белене, ами Енергетиката... Как имате очи да защитавате такива престъпници?

Хайде форумни мозъчно ощетени червени паляци кажете колко съм лош и платен затова, че пиша нещата такива каквито са били и са си
                    Някой требе ти викне линейка.

Коментар

Щом си се хванал за 100 кинта писач по форуми в полза на ГЕРБ си ясен.И си помисли случайно да не си от Борован?

ГЕРБ са слаба ракия, направо сукалчета пред столетницата. Онези започнаха още през 1944 и всеки който имаше що-годе парици беше обявяван за народен враг и или беше убиван и мародерстван или трябваше да се откупува. После въведоха ред и започнаха с банките, предприятията, едрата и не толкова едра градска собственост, после взеха земята и животните на селяните и дори дюкянчетата на занаятчиите. 45 години държаха хората да им работят със заплати гарантиращи единствено основните нужди, а имаха и огромна армия безплатни работници в лицето на Трудови войски, студентските и ученическите бригади. Няколко пъти годишно имаше Ленински съботници, където всички работеха безплатно за Майката-Партия. За "безкористната" помощ на "братския" СССР те се "отблагодариха" със златният ни резерв (над 23 тона чисто злато), който в тези трудни времена сега щеше да ни е от безкрайна полза. След преврата от 1989, изнасяха със сандъци пари към Австрия, а тук раздаваха куфарчета на партийни и комсомолски деятели с ранг Районен Секретар и нагоре, както и на отбрани хора от МВР, ДС и дори от криминалния контингент. Откраднаха предприятията и активите в България и зад граница, откраднаха още държавни пари с изкуствени фалити на банките, откраднаха спестяванията на хората с хиперинфлацията на Виденов. Откраднаха горите, планините и морето ни с криминалните си заменки. Откраднаха много от парите от заемите на България. Откраднаха живота на родителите ни, нашия и до голяма част този на децата ни. Е, къде ги буташ тука ГЕРБ? 6-те апартамента на Цветанов, дори да са откраднати са малка част само от парите, които Станишев измъкна от държавата за да ги даде на любовницата си с аферата Хорхегер. Ами Белене, ами Енергетиката... Как имате очи да защитавате такива престъпници?

Хайде форумни мозъчно ощетени червени паляци кажете колко съм лош и платен затова, че пиша нещата такива каквито са били и са си
                      Last edited by el.t; 12.08.2013, 21:36. Причина: Заяждане!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono
                        Ай ай ай. Селтачето ми познава възможностите, имотите, образованието, доходите и се комплексира и мери с мен
                        Та ми говори и за самочувствие, та седнал като типичния комплексиран селтак да се мери с някой по форумите и да си изтъква кенефа
                        Сори пич ама не ме познаваш, а подобни приказки като тия дето си натворил по горе, са смешни и жалки, но за теб самия.
                        И нещо си се излъгал, не живея в София
                        И понеже и ти като другия шуменски селтак, очевадно нямаш факти и аргументи, а само мяташ пумия, но по самия себе си, и на теб ще ти цитирам:

Смееем сеееее
                        Щом си се хванал за 100 кинта писач по форуми в полза на ГЕРБ си ясен.И си помисли случайно да не си от Борован?

Коментар

• Не става така, аз съм на 4то ниво а ме пуска да играя срещу 9то , оня извадил оръдие като 3 у* един зад друг и ще ми говорят за равенство в играта. Добре, че са малоумници и пак си ги отстрелвам за точки.
                          Last edited by el.t; 12.08.2013, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                            Оставка! Оставка! Оставка!

Не съм от платеното проучване. Мразя ви безплатно и то много
                            Друг път друг път друг път

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              А за първородния грях няма ли да обвиниш бай тошо?

Въпросът беше че СИНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ разпродадоха техниката на ТКЗС, а не Луканов.

Това е истината за ликвидацията на ТКЗС, друга няма.
                              Гигов оти се напиняш?Човека има интереси и си ги защитава.Повечето от софийските селяндурници с половин декар негодна земя станаха богати по време на строителната простотия по нашите земи.И кой им осигури това крадците от СДС.Еми те затова врякат.Е ако от мен зависеше веднага местя парламента в Търново правителството във Варна и ония да си врякат колкото си искат.Тези момчета са толко прости че не е за вярване.Софийските боклуци ни докараха Филип педерунгела след него погром разграбване на ТКЗС и унищожение на милиони крави овце кози градини.Втория път ни натресоха драгалевския крадлив мангал.Последва погром над промишленоста минаха като марокански скакалци.После в интерес на истината не улицата ама софиянците ни натресоха мутропростака страхливец който дори не искам да комемтирам.И след Филип и След Костов по един милион изчезнаха от страната.Сега още един ще изчезне след тиквуняка.Ако има нови избори БСП печели и заедно с ДПС ще имат повече от 130 мандата.А тия да ги видим после какъв вазелин ще си търсят.Човек който агитира за Бойко е с диагноза

Коментар

Гарантирам ти че моя кенеф на двора за който така уверено се изказваш е по хубав от твоя в София
                                Не, че някой те питаше какъв ти е кенефа, но ти не пропусна да си избиеш селския комплекс.

Коментар

Working...
                                X