IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Звучиш логично и цинично, номера в Русия не мина.... Хората са гледали филма Свободата води народа и в Сърбия, Украйна, Грузия, пролетта в Арабските страни...
    Идеализмът е самозаблуда. Като искат тези може и да не подават оставка. След 4 години промиване на мозъци всеки свързан с това управление и като личност и като партия и като бизнес ще бъде разглеждан като прокажен масов убиец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      В момента има една цел, тези управляващи да бъдат изгонени. Другите цели след това. И тези управляващи ще бъдат изгонени. Вече почнаха да се пишат писма от българи в чужбина към чужди политици с желание да се наложи дипломатическа блокада на това управление. Скоро пак и парламента ще осъмва и закръмва блокиран. Никой от това управление не може да убеди и собствените си подчинени че ще остане на власт дори и до следващото лято. те и себе си не могат да убедят че ще останат на власт.

Така че нека да са 10%. Тези 10% могат да бутат правителства. И сега искат да бутнат това. И ще го бутнат.

Пък БСП и ДПС да си докарват орките като искат. Тези орки за това ги подкрепят защото са или брутално тъпи или напълно сенилни. Прекрасен пример и за останалите избиратели и за света какви са единствените останали подкрепящи правителството.
      Звучиш логично и цинично, номера в Русия не мина.... Хората са гледали филма Свободата води народа и в Сърбия, Украйна, Грузия, пролетта в Арабските страни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        И мене много ме дразнят тези градски протестанти. Снощи ми пият бира в 22.00ч. затворили Орлов мост 20 човека, ай сиктер Сълзотворен газ ще им пусна ако имам. Ще ми препречват движението докато се прибирам от опера тези отрепки, долни наркомани, напушени велосипедисти и прочее сволоч. Те даже НЕ ЗНАЯТ за какво точно протестират, нямат визия, нямат ценности, нямат ясна политическа ориентация. Сетиха се да пищят след изборите.

Гърба на тази безнаказаност е, неубедителна прокуратура по отношение на герпаджийското управление, трябва да бъде повдигнато обвинение и на Боко за мишо Бирата, за Чакъра, нарушението на законите от Даскалица, неспазването на конституцията от Ирландската пастирка.

Крайно време е Правителството да започне да се занимава с осигуряването на обществения ред и с подкрепата на медиите и прокуратурата да разкара тези лиглъовци

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Има една прослойка от 10 % който стоят зад тях......заради интереси
          Разни рИститути ,стари седесари , адвокати ,журналисти ,поети , певци и музиканти и т.н. ...
          Това не е София.... и то се разбра ,когато тези протестиращи ... отидоха да Ваканцуват по Морето....
          В момента има една цел, тези управляващи да бъдат изгонени. Другите цели след това. И тези управляващи ще бъдат изгонени. Вече почнаха да се пишат писма от българи в чужбина към чужди политици с желание да се наложи дипломатическа блокада на това управление. Скоро пак и парламента ще осъмва и закръмва блокиран. Никой от това управление не може да убеди и собствените си подчинени че ще остане на власт дори и до следващото лято. те и себе си не могат да убедят че ще останат на власт.

Така че нека да са 10%. Тези 10% могат да бутат правителства. И сега искат да бутнат това. И ще го бутнат.

Пък БСП и ДПС да си докарват орките като искат. Тези орки за това ги подкрепят защото са или брутално тъпи или напълно сенилни. Прекрасен пример и за останалите избиратели и за света какви са единствените останали подкрепящи правителството.

Коментар

• Виж тук си абсолютно прав и това се случи в няколко държави - където комунистите бяха свалени от власт. Само че никога преди това не беше се случвало - защо защото за да стане това ти трябват честни и съвестни управляващи, каквито до сега поне в БГ не е имало, а и не само в БГ - по цял свят.
            Та сега вече има такива случаи - идват нови управляващи и казват - дълга е натрупан нечестно и ние няма да го връщаме - и банките остават с пръст у гъз

Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
            нали утре могат със закон да обявят всички техни борчове за нищожни. ти кво ше направиш против това? ще ги съдеш? кво ще си вземеш срещу облигациите дет държавата ти е дала? ще си изтриеш гъза с тях друго нищо немож.

Коментар

• Хахаха ти трябва да получиш награда за топ тъпунгер на инвестора - защо банките дават кредит на държавата - ами просто е защото твоите деца и внуци ще продължат да връщат кредита, ако ти не можеш. Т.е ако дадеш на някой кредит и той не може да го върне духаш супата - но ако дадеш на държава кредит - тя няма да умре най-много да си получиш парите по-късно

Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение

нали банките са тези които трябва да преценят риска от инвестицията си. нали те влагат и парите на своите вложители. защо банките дават тези пари на прахосника държавата и то срещу нищожни лихви.? това е въпроса пишман-икономисти.

и както сте тъпи , вие нямате отговор на този въпрос. но отговора няма да ви го дам. че и аз трябва да се радвам на вашата тъпотия.

Коментар

• Бойко изрита дянков понеже простолюдието не обича някой, който не дава да се харчи наред - т.е простолюдието мразеже Дянков - Бойко го махна заради рейтинга си .
                А протестите февруари бяха напълно изкуствени предизвикани от ЕРП тата и техните собственици и платени водачи

Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                Ч
                Затова ли ББ изрита Дянков курварина с извинение пред дамите, щото има голям разтеж. Заради тоз разтеж излезе половин България по улиците и ББ панически се скри в Банкя.

Коментар

• Марков марков - гола вода си - що не провериш в другите страни какво е положението, че тогава да говориш за неща които не са ти ясни.
                  По време на тройната коалиция нещата за такива като теб - необразовани и неуки изглеждаха добре защото всичко беше на кредит - после дойде време да се връща кредита и всичко се срина. Под кредит разбирай задлъжняване не толкова на държавата, колкото на гражданите
                  Лошата новина е че сега в същата ситуация са и твоите любимци, а те не могат да работят в такива условия - не могат да връщат кредити само да взимат. Затова ще взимат кредити докато могат и после ще се изнесат след като унищожат всичко - както стана 96 / 97 година. Това естествено ако народа им позволи - щото в днешно време младите не са идиоти като сегашните над 50 годишни и изглежда няма да оставят това правителство да краде спокойно

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Сега ще твърдите че това било заради икономическата криза ..... а дано ама надали !

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Сорос и отворено общество в частност НЕ подържат неолибералния модел. Неолибералните простотии се подържат от фондациите на братята Коук.
                    Ти отричаш ли че Сорос и НПО та имат интерес в БГ..
                    В момента когато протеста продоби задкулисен характер .. тогава и хората се отдръпнаха от него....
                    Тук се делите на провинция и София ,цигани и българи ,турци и българи ,бедни и богати ,умни и прости...
                    Аз съм от София и от средната класа и с две висших образования....и не подкрепям протеста и съм гласувал за СДС през 1997 и съм бил от средния ешалон на тази коалиция....
                    По добре Орешарски ....
                    Отколкото Дянков и Горанов...
                    По добре Станишев ...
                    отколкото Борисов и Реформаторския блок в лицето на Зелени ,БЗНС ,Кунева и Лукарски
                    По добре Местан отколкото Касим Дал и Ердоган....
                    Когато една Марионетка като Плевналиев я направят ръководител ,тя си остава марионетка ...
                    Самото състояние на разделение на нацията е вина на президента....
                    По добре .... всяка жаба да си знае гюла...
                    Когато една откачалка варненка ... те бяха само две на протест на 15 август.
                    ми зададе въпрос защо няма да се подпиша в подписката срещу правителството ..
                    тя си го отговори ... борихме се срещу ТИМ и ГЕРБ аз само ги допълних и тях ги избрахте ... ПАК!

Това че София подкрепя протестите е още един мит....
                    Има една прослойка от 10 % който стоят зад тях......заради интереси
                    Разни рИститути ,стари седесари , адвокати ,журналисти ,поети , певци и музиканти и т.н. ...
                    Това не е София.... и то се разбра ,когато тези протестиращи ... отидоха да Ваканцуват по Морето....

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
                      абе ти чуваш ли се кви ги дрънкаш?

как може най безрасъдната институция , демек държавата да бъде най добрия гарант за парите ти? ти нормален ли си? нали утре могат със закон да обявят всички техни борчове за нищожни. ти кво ше направиш против това? ще ги съдеш? кво ще си вземеш срещу облигациите дет държавата ти е дала? ще си изтриеш гъза с тях друго нищо немож.
                      Ами това се случва и в момента 85% от дълга на Афганистан е опростен от парижкия клуб. Дори и най-дребния мошеник лихвар който работи само лица от протеста, които също са толкова неблагонадеждни като получатели на бързи кредити, им ги отпуска.
                      Защо? Защото риска винаги е калкулиран до определен процент.

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
                        че ти да не мислиш че като си софииски образ си по умен? разликата между онея от рейса и теб е че статистически софианци са най заборчелите копелета в държавата. а по селата имат най малко борчове спрямо банките. и сега проблема на държавата не са селяните ами точно тия протестантите и инелигентните дет банките са ги заробили с кредите им до десето коляно и зарадитова виети вие интелигентните градски отрепки. и искате някой да ви плати задълженията. и това да са точно тия от рейсовете. това ви е плана градски копелета мръсни. искате вие да плюскате а друг да ви плаща сметките.

така беше по бай тошово време така искате и сега да бъде
                        И мене много ме дразнят тези градски протестанти. Снощи ми пият бира в 22.00ч. затворили Орлов мост 20 човека, ай сиктер Сълзотворен газ ще им пусна ако имам. Ще ми препречват движението докато се прибирам от опера тези отрепки, долни наркомани, напушени велосипедисти и прочее сволоч. Те даже НЕ ЗНАЯТ за какво точно протестират, нямат визия, нямат ценности, нямат ясна политическа ориентация. Сетиха се да пищят след изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          И аз мисля, че са тъпи
                          Дават защото Държавата е най-добрия гарант за връщане на заем, който тези банки и дават. А те дават за да растат и печелят.ма имаше и за нас бе да му се не види!
                          абе ти чуваш ли се кви ги дрънкаш?

как може най безрасъдната институция , демек държавата да бъде най добрия гарант за парите ти? ти нормален ли си? нали утре могат със закон да обявят всички техни борчове за нищожни. ти кво ше направиш против това? ще ги съдеш? кво ще си вземеш срещу облигациите дет държавата ти е дала? ще си изтриеш гъза с тях друго нищо немож.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                            Видяхме какъв интелект и ниво бликаше от рейсовете вчера

че ти да не мислиш че като си софииски образ си по умен? разликата между онея от рейса и теб е че статистически софианци са най заборчелите копелета в държавата. а по селата имат най малко борчове спрямо банките. и сега проблема на държавата не са селяните ами точно тия протестантите и инелигентните дет банките са ги заробили с кредите им до десето коляно и зарадитова виети вие интелигентните градски отрепки. и искате някой да ви плати задълженията. и това да са точно тия от рейсовете. това ви е плана градски копелета мръсни. искате вие да плюскате а друг да ви плаща сметките.

така беше по бай тошово време така искате и сега да бъде
                            Last edited by aprilzi; 17.08.2013, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi;1059492734[

тъй като в България по университетите се учи правописа а общо взето излизат от идиот на горе. да пишем две думи за простаците. въпроса за протестите.! ? защо протестират хората? те протестират защото всеки който е теглил кредит трябва да си прави сметката как да го върне. това важи за всеки частник. и това е фактически неолиберализма. демек всеки частник е неолибералист. по дефиниция.

единственият който не се държи като неолиберал е ДЪРЖАВАТА. тя не дължи отчет никому. тя харчи без съвест и без надежда тез пари дет ги харчи да ги върне някога.
                              държавата е най големия паразит в системата държава.

и сега държавата иска да тегли кредит и посерковците от капитал и прочие идиот-икономисти вият. държавата прахосва парите ни. е да ама защо не се питат тези пишман-идиоти защо банките дават на държавата този милиард?

нали банките са тези които трябва да преценят риска от инвестицията си. нали те влагат и парите на своите вложители. защо банките дават тези пари на прахосника държавата и то срещу нищожни лихви.? това е въпроса пишман-икономисти.

и както сте тъпи , вие нямате отговор на този въпрос. но отговора няма да ви го дам. че и аз трябва да се радвам на вашата тъпотия.
                              И аз мисля, че са тъпи
                              Дават защото Държавата е най-добрия гарант за връщане на заем, който тези банки и дават. А те дават за да растат и печелят. Освен това огромната част от този заем около 600млн. ще отидат в резерва.
                              Със сигурност има една класация за тъпота. Най-тъпият министър-председател. ПРЕДИШНИЯТ Е №1. Замислих се сериозно дали има по-тъп. Сетих се за Филип Димитров, ама той прояви чест и иска вот на доверие, след което получи вот на недоверие. Бойко е водещ в класацията, той допусна да го свалят гладни бунтове.
                              С много хора и служители и бизнесмени съм разговарял, като от много от тях съм чувал, че и предишните /преди Бойко/ крадяха, ама имаше и за нас бе да му се не види!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Чунчо, май отдавна не си воден на бик.
                                Все червено ти се привижда.
                                Който не мисли, като Чунчо е червен,.
                                Чунчо, този номер се изтърка, смени плочата малоумнико.
                                Смени тефтерчето глупако.
                                Затова ли ББ изрита Дянков курварина с извинение пред дамите, щото има голям разтеж. Заради тоз разтеж излезе половин България по улиците и ББ панически се скри в Банкя.
                                Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                Ами аз винаги показвам факти, снимки и документи...
                                Знам че от това ви боли най-много - ИСТИНАТА ФАКТИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ - тогава сте безпомощни и ви лъсват червените задници

А иначе на демагогия, манипулации, активни мероприятия и машинации сте много добри и даже недостижими, това не мога да отрека!
                                Хаха както е писано по назад, червените форумни пропаднали сополанковци нямате факти аргументи и доказателства, само машинации и пропаганда спусната ви от позитано 20 .
                                Аз давам мнение с цифри стъпили на конкретни икономически измерители, а насреща ми някакъв циганско турски малоумник ми обяснява колко съм лош
                                Видяхме какъв интелект и ниво бликаше от рейсовете вчера

Коментар

Working...
                                X