IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Добре де, ти стоиш зад мантрата Стани да седна, нито казваш кой ще седне, нито казваш какво по-различно ще направиш,казваш ще видим...

Аз съм за спазване на Законите, това е основен проблем, законодателството ни е хармонизирано с Европейското, следователно в общи линии е качествено, НО эне се спазва... Мислиш ли че нормален инвестор ще дойде в страна, където не се спазват законите и където всяко едно правителство може да бъде бутнато от 3-4000 лумпена, независимо дали са реални или виртуални орки, Аз съм поддържащ тезата, че организатора на февруарските и сегашните протести е един и същ...

Държавата не може да продължи дългосрочно устойчиво да функционира, разчитайки на Емигрантските кинти, както и на икономиката, която трябва да внесе в бюджета данъци, социални и здравни вноски, един храни трима... Виж структурата на инвестициите, в това число чужди, виж структурата на националния продукт, експорта... Трябва да се вземат мерки в икономиката, това е решението според мен...Един приятел ме пита какво да правя след лятото имам 10К, ами казвам му нищо, огледай се за някой твой близък, дето има малък бизнес. Той със сигурност има затруднения, Анализирай затрудненията му от какво естество са, лош мениджмънт, лош късмет... Дали може нещо да се произврежда с печалба, можеш да осигуриш оборотни средства, можеш да осигуриш, да договориш някакво ишлеме с нови клиенти, да произвеждате заедно...
    Това са краткосрочни проблеми. Големия проблем в България е че политиците не са отговорни за грешките си. По този начин могат да правят много грешки без да се страхуват. Все едно дали става дума за неграмотността, който ГЕРБ промотираше на всички нива на управлението или за корупцията, който пък е приоритет на БСП и ДПС.

Краткосрочните проблеми ще се решат и от само себе си. За дългосрочните проблеми си трябва усилие. И това усилие се случва в момента. Когато всеки един политик е сигурен че ще му се търси отговорност за поведението, тогава стратегически средата ще е много по-добра, от всякакви краткосрочни тактически гасения на пожари.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не милиарда герберастче, ОСЕМ милиарда имате да връщате.
      Те половината са от Татово време

Де ги влачим още от 1985 сигурно.

Коментар

• другарю почервенял Гигов, това говори ли ти нещо или е твърде сложно за теб

https://www.google.bg/publicdata/exp...l=bg&ind=false

Коментар

• Гигов ти кой си от снимките които публикувах ?

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
            АЗ СИ ИМАМ ДРУГА РАБОТА - ЩЕ ВРЪЩАМ МИЛИАРДА !!!
            Не милиарда герберастче, ОСЕМ милиарда имате да връщате.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Georgi Georgiev:
              А Е ДОШЪЛ ПЕНСИОНЕР ДА МИ СЕ ЖАЛИ , ЧЕ ЦИГАНИТЕ СА ГО ОКРАЛИ - А ГО КАЧВАМ НА РЕЙСА ЗА СОФИЯ ! А ДОЙДЕ ЛИ ЦИГАНИН ДА МИ СЕ ЖАЛИ , ЧЕ Е ГЛАДЕН И БЕЗ РАБОТА - ГО ПРАЩАМ ПРИ ПЕНСИОНЕРА ДА ГО НАХРАНИ И ДА МУ НАМЕРИ РАБОТА ! АЗ СИ ИМАМ ДРУГА РАБОТА - ЩЕ ВРЪЩАМ МИЛИАРДА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Лъжеш като дърт циганин. Нали си видял графиката на държавния дълг, която пусна Никола в темата за Дянков? Видял си я, видял си.
                Там ясно се вижда че 2005та, 2006та, 2007ма, 2008ма държавният дълг НАМАЛЯВА. Значи лошата тройна коалиция, начело със Станишев НАМАЛЯВАШЕ държавните кредити. А дойде ТВОЯТ ЛЮБИМ БОЙКО и започна да УВЕЛИЧАВА държавния дълг.
                Случайно да включваш някакви други фактори освен този.
                Нещо от сорта на външна икономическа обстановка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Добре де, ти стоиш зад мантрата Стани да седна, нито казваш кой ще седне, нито казваш какво по-различно ще направиш,казваш ще видим...

Аз съм за спазване на Законите, това е основен проблем, законодателството ни е хармонизирано с Европейското, следователно в общи линии е качествено, НО эне се спазва... Мислиш ли че нормален инвестор ще дойде в страна, където не се спазват законите и където всяко едно правителство може да бъде бутнато от 3-4000 лумпена, независимо дали са реални или виртуални орки, Аз съм поддържащ тезата, че организатора на февруарските и сегашните протести е един и същ...

Държавата не може да продължи дългосрочно устойчиво да функционира, разчитайки на Емигрантските кинти, както и на икономиката, която трябва да внесе в бюджета данъци, социални и здравни вноски, един храни трима... Виж структурата на инвестициите, в това число чужди, виж структурата на националния продукт, експорта... Трябва да се вземат мерки в икономиката, това е решението според мен...Един приятел ме пита какво да правя след лятото имам 10К, ами казвам му нищо, огледай се за някой твой близък, дето има малък бизнес. Той със сигурност има затруднения, Анализирай затрудненията му от какво естество са, лош мениджмънт, лош късмет... Дали може нещо да се произврежда с печалба, можеш да осигуриш оборотни средства, можеш да осигуриш, да договориш някакво ишлеме с нови клиенти, да произвеждате заедно...

Тук постигнахме съгласие, че трябва да се спазват законите.

Остава да накараш и самите управляващи да ги спазват и да се самоосъдят половината и да влязат на топло. И тогава ще ти поверваме.

Като за начало Доган и хонорара му.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                      ,
                      А протестите февруари бяха напълно изкуствени предизвикани от ЕРП тата и техните собственици и платени водачи
                      Колкото по-дълго сте без власт, толкова повече ви обхваща малоумието.
                      Как може да твърдиш, че протестите срещу ЕРПтата били предизвикани от ЕРПтата??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????

Звъни бързо в "Свти Наум", сигурно има дежурни санитари. Положението ти явно се влошава.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                        .
                        Лошата новина е че сега в същата ситуация са и твоите любимци, а те не могат да работят в такива условия - не могат да връщат кредити само да взимат. Затова ще взимат кредити докато могат и после ще се изнесат след като унищожат всичко - както стана 96 / 97 година. Това естествено ако народа им позволи - щото в днешно време младите не са идиоти като сегашните над 50 годишни и изглежда няма да оставят това правителство да краде спокойно
                        Лъжеш като дърт циганин. Нали си видял графиката на държавния дълг, която пусна Никола в темата за Дянков? Видял си я, видял си.
                        Там ясно се вижда че 2005та, 2006та, 2007ма, 2008ма държавният дълг НАМАЛЯВА. Значи лошата тройна коалиция, начело със Станишев НАМАЛЯВАШЕ държавните кредити. А дойде ТВОЯТ ЛЮБИМ БОЙКО и започна да УВЕЛИЧАВА държавния дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Идеализмът е самозаблуда. Като искат тези може и да не подават оставка. След 4 години промиване на мозъци всеки свързан с това управление и като личност и като партия и като бизнес ще бъде разглеждан като прокажен масов убиец.

Коментар

• Коментар

• Има Сорос интерес в България.

И на снимката може да видиш кой му ги защитава

Коментар

• На снимката виждаме основния стълб в политическата подкрепа на БСП електората от Столипиново и другите сходни махали който бат Сали познава добре.

Коментар

Working...
                                X