IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    Хакнат във "Фейсбук" Бойко Борисов изгря и в "Туитър"

Профилът на Бойко Борисов във "Фейсбук" е хакнат - 28 авг

Борисов вече критикува кабинета и във Фейсбук - 28 авг
    След като миналата седмица създаде свой профил в социалната мрежа "Фейсбук" (Facebook), който от няколко дни е хакнат, днес бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов започна да "туитва", както казват потребителите на "Туитър" (Twitter). Макар че беше направил анонс за регистрация там в понеделник, той не се стърпя и негов акаунт се появи още в неделния следобед. Предсрочно - по подобие на големите инфраструктурни обекти, на които по традиция режеше лентата по-рано от обещаното.

Доказателство, че акаунтът е автентичен, е първият последовател на Борисов - депутатът от ГЕРБ и бивш министър в кабинета му Томислав Дончев, който е много активен в "Туитър". Дори е публикувал първия "туит" на бившия премиер.

"Както обещах вече съм и в "Туитър". Дано са се нарадвали на провокацията във "Фейсбук" и ме оставят да си комуникирам с вас", туитна той за първи път около 18 ч. Два часа по-късно вече има над 200 последователи, а Борисов следва 23-ма.

За снимка на акаунта си е избрал кадър от среща с избиратели. В кратката си визитка е написал, че е бил министър-председател, добавил е и линк към партийния сайт. Естествено, за да не пропуснат изявленията на вече опозиционния лидер, сред първите последователи са журналисти и профили на медии.

По-рано през седмицата Борисов създаде профил във "Фейсбук" и само за няколко часа достигна лимита от 5000 приятели. След това обаче най-вероятно заради много докладвания от недоброжелатели профилът му изчезна. И в момента е недостъпен.

В първите си коментари Борисов продължи да казва това, което преди пишеше в стенограмите от заседанията на Министерския съвет или излъчваха телевизиите в репортажи от поредната инспекция на ремонтиран обект - от боядисана пешеходна пътека до метрото в София.

БРАВО НА БУЦИ, БРАВО НА ЦУЦИ, БРАВО НА ИСКРЕТО И ЛИЛЕТО
    Ми, човекът е съвестен христиенин. Хакнаха му единия профил. Сега си е обърнал другата страна - да му хакнат и там един
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Хакнат във "Фейсбук" Бойко Борисов изгря и в "Туитър"

Профилът на Бойко Борисов във "Фейсбук" е хакнат - 28 авг

Борисов вече критикува кабинета и във Фейсбук - 28 авг
      След като миналата седмица създаде свой профил в социалната мрежа "Фейсбук" (Facebook), който от няколко дни е хакнат, днес бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов започна да "туитва", както казват потребителите на "Туитър" (Twitter). Макар че беше направил анонс за регистрация там в понеделник, той не се стърпя и негов акаунт се появи още в неделния следобед. Предсрочно - по подобие на големите инфраструктурни обекти, на които по традиция режеше лентата по-рано от обещаното.

Доказателство, че акаунтът е автентичен, е първият последовател на Борисов - депутатът от ГЕРБ и бивш министър в кабинета му Томислав Дончев, който е много активен в "Туитър". Дори е публикувал първия "туит" на бившия премиер.

"Както обещах вече съм и в "Туитър". Дано са се нарадвали на провокацията във "Фейсбук" и ме оставят да си комуникирам с вас", туитна той за първи път около 18 ч. Два часа по-късно вече има над 200 последователи, а Борисов следва 23-ма.

За снимка на акаунта си е избрал кадър от среща с избиратели. В кратката си визитка е написал, че е бил министър-председател, добавил е и линк към партийния сайт. Естествено, за да не пропуснат изявленията на вече опозиционния лидер, сред първите последователи са журналисти и профили на медии.

По-рано през седмицата Борисов създаде профил във "Фейсбук" и само за няколко часа достигна лимита от 5000 приятели. След това обаче най-вероятно заради много докладвания от недоброжелатели профилът му изчезна. И в момента е недостъпен.

В първите си коментари Борисов продължи да казва това, което преди пишеше в стенограмите от заседанията на Министерския съвет или излъчваха телевизиите в репортажи от поредната инспекция на ремонтиран обект - от боядисана пешеходна пътека до метрото в София.

БРАВО НА БУЦИ, БРАВО НА ЦУЦИ, БРАВО НА ИСКРЕТО И ЛИЛЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        От Дупница с извинение
        Само е роден в Дупница, а иначе е от Бобов дол.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Е па он не е ли шоп?
          От Дупница с извинение

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Е па по-дървен министър председател май не сме имале!!!
            Е па он не е ли шоп?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не мога да не се съглася Егати чука е в говоренето
              Е па по-дървен министър председател май не сме имале!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ако искате мирясвайте.Оставка нямааааааааааааааааааа.Знаеш кои нямат умора а само се потят
                Ша имааааа!!!
                Е па се гледаш да се докажеш като елементарен бе Байо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Според мен септември-октомври ще се вдигне голяма пушилка, и единствения начин да удържите ще е военно положение.
                  Факушкa,
                  а аз смятам ,че ако МВР , Карлуково , Агенция за защита на детето и СЕМ си свършат работата и ще се лишим от 50 човека ,който се събират на протестите....
                  По липса на явяване....като и по ненормалните сценаристи и режисьори ,който са командировали репоРТЬОри....да се чудят кой да интервюират ...

Днес интервюираха дете на 10 години .... защо митингува и защо протестира...плюс дежурния старчок с очила и бяла коса.... който видях по три телевизии с простотии....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Трескозъбец няма как да знаеш какво е в главата ми.ма голям кеф ми кога неудачници като тебе квичат по форумите.А шпонски сигурни е оня журналист дето гонеше комунистите по телевизията и се заканваше че няма да се ожени докато ме изгони и последния.Болни мозъци.Ще има дълго да квичите.А все по голям ще ви влиза......
                    Според мен септември-октомври ще се вдигне голяма пушилка, и единствения начин да удържите ще е военно положение... Ама като гледам гигов не си го представям някак си.

Коментар

• http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...a-dnes-5992793
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        В главата ти е Дзид,не стена!!!
                        Трескозъбец няма как да знаеш какво е в главата ми.ма голям кеф ми кога неудачници като тебе квичат по форумите.А шпонски сигурни е оня журналист дето гонеше комунистите по телевизията и се заканваше че няма да се ожени докато ме изгони и последния.Болни мозъци.Ще има дълго да квичите.А все по голям ще ви влиза......

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Боряна и тя хляб яде! И си го пази, предвид михаилмиковата угроза! Опитва се да балансира някак пустите числа, мир да има с десни и с леви.
                          След закриване на НЦИОМ, уволнения на журналисти и натиск към медии в отразяването на антиправителствените протести, да вървиш срещу властта, значи да си подритваш трудовата книжка ...
                          Но излезлите днес цифри от проучването на Алфа Рисърч тълкувам като съставени така, че като я извикат Борянка на червеното килимче и я питат защо тези данни е публикувала, да им каже "Публикувах ги, но с отвращение и ето на, БСП води с няколко процента пред Герб!". Нищо смислено не виждам в 76 % против правителството, но половината от тях за БСП и ДПС.
                          Ма ако искаш вярвай.Не само Боряна ви го казва.Но вашите уши не искат да чуват друго освен това което вие искате..Такъв дебел ще ви го стоварят комунягите че ще се изцъклите.

Коментар

Спомни си отсвирването на Цолова и Николаев от частната БТВ, както и острото мърморене против Димитър Анестев за отразяването на белия автобус.
                            Не се притеснявай скоро ще ги гледаш тея шушумиги в телевизията на Боце убавеца

Коментар

"Няма да мирясаме!"
                              "Мother should I trust the government?"
                              ОСТАВКА!
                              Ако искате мирясвайте.Оставка нямааааааааааааааааааа.Знаеш кои нямат умора а само се потят

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Димитър Анестев го обвиниха журналисти ,че е работил в полза на протестиращите и против плановте на НСО и затова му е взета акредитацията а тези от БТВ не знам за каква се премстиха ... винаги става въпрос за пари...

Ако погледнеш изследването на Борянка ще ти настръхне косата ...като фен на БорисоФ....
                                Близо 5 % са се прехвърлили в Реформаторския блок от ГЕРБ...
                                Скоро тук ще е бой между Марсианска мрежа и Бистришките тикви и с със специалното участие на Боянските мишки....
                                Пропуснал си интервюто с прайм-министъра, но нищо не си изпуснал ... егати удоволствието да гледаш някой как се мъчи или да разговаряш с някой, който не може да разговаря! Но след него журналистите заминаха в "почивка", бидейки натирени впоследствие от телевизията ...
                                За 5-те % е жалко, толкова им е акъла, Да станат Станишев и Местан, да седнат Кунева и Дал ... Нооо, косата ми си е на мястото, тя и да настръхне няма да си личи
                                Кои са Боянските мишки, че не ми стига въображението за тях ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X