IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Искаш да кажеш, че всички в България са по лоши от вас и от герберастите ли ???

Ах, вашта ...
    да нямаш слабост по оргиите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И първия референдум ще е "Да се разреши ли острела на архари по цялото земно кълбо или да".
      нее, мисля че ще си обстрелва без да му пука за референдуми
      то, да говориш за нещо, не е като да го искаш и да действаш...)

Коментар

Ми като се дигнем на БУНТ и ви ИЗРИНЕМ !!!
        Ма не издавай сега държавната тайна, остави ги да си се реят в облаците и да се чудят после от де им се е стоварила на главата тая народна любов

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Ваше право си е и го правите.
          ама недостойно
          щото не казвате
          - Защо се отказахте от властта като върнахте веднага мандата?
          - С какво сте по-добри от тези, че искате да се смените?
          Искаш да кажеш, че всички в България са по лоши от вас и от герберастите ли ???

Ах, вашта ...
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            ...

Да, искаме избори Нали социолозите ви дават първо място - от какво се страхувате
            Ваше право си е и го правите.
            ама недостойно
            щото не казвате
            - Защо се отказахте от властта като върнахте веднага мандата?
            - С какво сте по-добри от тези, че искате да се смените?

Коментар

Извини ме, ако можеш

Друг въпрос - как да се промени партийно-мутренската хегемония, за да не бъде тази страна...само територия?
              Ми като се дигнем на БУНТ и ви ИЗРИНЕМ !!!
              tnm

Коментар

ти не знаеш или лъжеш какво искаш
                ако искаш гражданско участие, ще искаш промяна в правилата
                дори и да е истина, а не е, поне засега, че тези не искали промяна в изборния закон, то ясно се видя, че и предишните не искат, напротив, дори малките промени отпреди ги отмениха и застопориха статуквото ...тогава за какво да има избори - да минат 2 месеца в приказки от екрана на същите лица ли ---ясно е , че няма смисъл....иначе, и Първанов почна да говори за пряка демокрация
                1. Знам. Сегашните, също както и предишните НЕ ИСКАТ да променят ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН. Ако искаха, досега да са го променили. Нали затова почнах да те ПСУВАМ. Не може 90 човека да провалят сами кворума. Ти за малоумен ли ме имаш ???
                2. Искам гражданско участие. Знам обаче за разлика от тебе, че права не се дават, а се вземат. Без бунтуващи се граждани, извоюването на гражданско участие е НЕВЪЗМОЖНО !!!
                3. Нагла лъжа от твоя страна е да твърдиш, че сегашните искали да променят изборния закон, обаче ГЕРБ не им давали, като проваляли кворума. 90 депутата не могат да провалят кворума. А комунистическите КРЪВОЛОЦИ още вчера щяха уж да почват нещата около промяната на ИЗБОРНИЯ ЗАКОН. Ми няма да я почнат, щото не искат да я почнат.
                4. Спри да оправдаваш сегашните, с предишните, турското робство и хан Аспарух. За сто и кусур дни до сега при желание имаха време не само да поправят зулумите на предишните по ИЗБОРНИЯ ЗАКОН, но и да въведат ясни правила и НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН. Само ако обичаш не баламосвай аудиторията с мазните си приказки, че 100 дни не са достатъчни за обсъждане и приемане на нов изборен закон.
                5. Това, че л*****айняринът Първанов е почнал да говори за пряка демокрация, по никакъв начин не опорочава идеята за пряка демокрация. Дори и факта, че преди ти самата говореше за пряка демокрация, пак не опорочава идеята за пряка демокрация.
                6. Аз като привърженик на пряката демокрация продължавам да твърдя, въпреки вашите зловонни комунистически манипулации, че пряката демокрация е възможно най добрият обществен строй.
                tnm

Коментар

Извини ме, ако можеш

Друг въпрос - как да се промени партийно-мутренската хегемония, за да не бъде тази страна...само територия?
                  Като си смените чиповете
                  Щото проблема не е в партийната система, ами точно в вашите чипове

Коментар

...иначе, и Първанов почна да говори за пряка демокрация
                    И първия референдум ще е "Да се разреши ли острела на архари по цялото земно кълбо или да".
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Аз къде ме видя, да съм написал, че искам избори . Що ме слагаш под някакъв там общ знаменател само не знам
                      Извини ме, ако можеш

Коментар

Ако търсят истината, както твърдят/те - ще искат точно това!
                        Нали са надпартийни?!

Вотът на доверие е основен инструмент за доверието в работата на едно правителство.

Тогава става ясно КОЙ КОЙ Е - няма бсп, дпс, атака, герб - всичко се вижда

Ако го спечелят, трябва да се започне активна работа по същество.

Ако не - Избори!
                        Нали това искате?!

вотове на недоверие, които са успяли в световната практика са единици, същността им е дава гласност с разискванията по конкретна политика и дела
                        Бойко Борисов поиска вот на доверие през 2011 и го спечели убедително. И никога ГЕРБ не се е оплаквал от проблеми с кворума - независимо че БСП и ДПС редовно излизаха от парламента.

Следователно страхливостта и некадърността са патент на сегашните управляващи.

Да, искаме избори Нали социолозите ви дават първо място - от какво се страхувате

Според мен от собствените ви грехове са страхувате Знаете че не можете да спечелите нови избори

Коментар

добре де, как точно избори сега ще променят това
                          Как ....напиши го с колкото искаш усмивки, но го обясни
                          Аз къде ме видя, да съм написал, че искам избори . Що ме слагаш под някакъв там общ знаменател само не знам

Коментар

Първанов почна да говори за пряка демокрация
                            Да ти обяснявам ли как пък Първанов точно е фурнаджийска лопата
                            Понеже ще ми отнеме много писане, ето ти една архивна картинка да си припомниш, щото червените кхмери имате навика бързо да забравяте

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                              Хаха е добро утро
                              Утре примерно като се пръкне партия ШМОРЦ , която да се яви конкуренция на БСП, пак ще си е от червени червенотиквеничковчета събрана -то други няма, а дори и да има вземат около 1% на избори . Ма нали народа требва да си мисли че има някаква игра, опозиция видиш ли, конкуренция Конкуренцията е кой повече ще се налапа и напълни гушките . За целта се приемат разни декларации от разни деклараторчета, коват се велики и мъдри закони и постулати, дето тука некои форумци ги прокламират на дълго и широко като вестник Работническо дело преди първомайски парад
                              добре де, как точно избори сега ще променят това
                              Как ....напиши го с колкото искаш усмивки, но го обясни

Коментар

Ами за да не вземат по малко от 1 % трябва ....
                                Трябва да се промени мисленето на избирателите. Чакай това да се случи скоро обаче, след като постоянно се заливат с дезинформация от дебелян пеевските медии, и се интересуват предимно от това, кой на кого бръкнал в гащите във вип брадър

Коментар

Working...
                                X