IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Учудвам се на това което пишеш за подслушванията.То сигур щот са млада партия затова си позволяваха да казват кой е престъпник кадруваха в съда биеха невинни хора.А за простотията им нямам думи.Червените са си боклуци още от преди 09.09.1944г.Това правителство както каза един психиатър води задгробен живот.Орешарски не ми харесва не ми харесват и министрите му.Излезе голям помияр.Така да пъзиш само и само да си премиер.А тоя на МВР е ебати наглата муцина.Но не ми харесват и платените дето протестират.Не ми харесва нито тази сбирщина реформаторски блок нито Бойко.Докато не се появи нещо стойностно няма да гласувам.Аз след 1997 не съм гласувал освен за кмет на село.Не мога да понасям простотията агресията и некадърността на Бойко трудно ми е тия поне не са простаци.Гадно ми е че не се роди дясна партия която да е почтена и да милее за България да не ползва властта за лични облаги и да не краде.Това ми се иска от политиците и дано Бог ни прати такива хора.Тия сегашните бих ги натирил всичките.
    И как достигна до тоя умопомрачителен извод Бат Пеше след, като всекиднивните им деяния говорят точно обратното. Как достигна ти до този твой извод, че настоящите не са простаци, а много, много умни люде? Отговори, ако обичаш...

Коментар

Учудвам се на това което пишеш за подслушванията.То сигур щот са млада партия затова си позволяваха да казват кой е престъпник кадруваха в съда биеха невинни хора.А за простотията им нямам думи.Червените са си боклуци още от преди 09.09.1944г.Това правителство както каза един психиатър води задгробен живот.Орешарски не ми харесва не ми харесват и министрите му.Излезе голям помияр.Така да пъзиш само и само да си премиер.А тоя на МВР е ебати наглата муцина.Но не ми харесват и платените дето протестират.Не ми харесва нито тази сбирщина реформаторски блок нито Бойко.Докато не се появи нещо стойностно няма да гласувам.Аз след 1997 не съм гласувал освен за кмет на село.Не мога да понасям простотията агресията и некадърността на Бойко трудно ми е тия поне не са простаци.Гадно ми е че не се роди дясна партия която да е почтена и да милее за България да не ползва властта за лични облаги и да не краде.Това ми се иска от политиците и дано Бог ни прати такива хора.Тия сегашните бих ги натирил всичките.
      Евала Баце!!!
      Така добре ли е???

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Няма кой да го чака Бог да се накани ... И на мен ми са отврат реформаторите, боси ходят, търговски стъпват, с тоя жалък на брой електорат и всичкото им високомерие не знам къде са тръгнали и на какво разчитат. Но е много показателно изказването на козатия мазньоч от ДПС, че избори може да има като се стабилизира реформаторския блок. Целенасоченото ритане по Герб ми стига да си направя извода, че те единствени развалят играта на червените боклуци.
        Та, бат Пешо, затова и предпочитам изпитаното герберско управление, с подслушванията, демек контрола, на хора на отговорни постове, посичащо руските интереси, най-щадящо данъкоплатците от крадене. Сигурна съм, че и да има избори, ако спечелят герберите, ще започнат реформи в енергетиката, съдебната система, здравеопазване и др. Пак казвам, че целта трябва да е оправянето и развиването на държавата ни. По тая грешна земя няма място за нови месии. Пък и кой ще ги чака да се доказват ...
        Тайничко се надявам да вземат да уредят вече Трактора с некой пост, тлъст държавен, дано това изкара повече хора на улиците!
        Е не ме разсмивай.Та каиш кои руски интереси посекли?Май с простотията посякоха нашите.Руснаците просто ще ни осъдят и после ще си приберат оборудването на безценица за да си построят нов блок за наша сметка.Един път вече го направиха благодарение на царските боклуци ако не се лъжа.Ти може да предпочиташ мутропростаците ама с тяхното управление се приключи.Щели да започнат реформи ма ти ме разсмиваш.С умствения капацитет на тиквуняка шлифера леля цеца фидоската и онова дебелото моме какви реформи.За реформи освен умствен капацитет трябва и смелост а те я нямат.При тях са само калинки измамници с фалшиви дипломи.За какъв ме имаш като ми пробутваш тези дивотии.А трактора е ортак на тиквуняка.Не ми се гледа отново управление в стил Винету и бистришките тигри

Коментар

Няма кой да го чака Бог да се накани ... И на мен ми са отврат реформаторите, боси ходят, търговски стъпват, с тоя жалък на брой електорат и всичкото им високомерие не знам къде са тръгнали и на какво разчитат. Но е много показателно изказването на козатия мазньоч от ДПС, че избори може да има като се стабилизира реформаторския блок. Целенасоченото ритане по Герб ми стига да си направя извода, че те единствени развалят играта на червените боклуци.
          Та, бат Пешо, затова и предпочитам изпитаното герберско управление, с подслушванията, демек контрола, на хора на отговорни постове, посичащо руските интереси, най-щадящо данъкоплатците от крадене. Сигурна съм, че и да има избори, ако спечелят герберите, ще започнат реформи в енергетиката, съдебната система, здравеопазване и др. Пак казвам, че целта трябва да е оправянето и развиването на държавата ни. По тая грешна земя няма място за нови месии. Пък и кой ще ги чака да се доказват ...
          Тайничко се надявам да вземат да уредят вече Трактора с некой пост, тлъст държавен, дано това изкара повече хора на улиците!
          Yeah

Коментар

• Около 100 души са били протестиращите пред сградата на Министерския съвет в центъра на столицата към 19.40 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Малко след този час шествието е тръгнало. Няма данни за инциденти или нарушения на обществения ред./БЛИЦ

БЪРЗО ВИКНЕТЕ СИК И ПАШАТА, ЧЕ ТРОЛОВЕТЕ НЕ ИСКАТ БЕЗ ПАРИ

Коментар

Да бе :rolleyes
              Герберите подслушваха само своите си назначения на по-ключови позиции. И е съвсем разбираемо, млада партия, спечелила избори, те нямаха човешки ресурс за всеки пост. Като се доверяваш на непознат човек и му възлагаш отговорна задача, как няма да му сложиш бръмбара. По какъв друг начин да си сигурен, че няма да отчупи от баницата и да злепостави цялото ти управление? По цял свят е така, от небето ли падаш?
              Добре де, не те ли притеснява все пак нещо в червените боклуци от това управление. Толкова тенденциозни техни действия, свързани с възможности за поголовно крадене на народецът ни, не ти ли светка лампа в главата, не виждаш ли злонамереност в действията им?
              Нямам за себе си никакво обяснение как е възможно, ако човек чете анализи, новини, коментари, дори само това, което се пуска тук в тази тема, как може да симпатизира на това правителство ...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                А А Б ти си ми ясен .Хал хабер си нямаш от години какво става в самата система .Та продължавай Кире със зъби и нокти да ги защитаваш поредните от котилото .Щото ако не го правиш НЯМА ДА ИМАШ МАНГИ .

Претендираш за експертност....
                А не можеш да направиш разлика на един ник от друг....
                Как да ти приема експертизата...в МВР...
                Пишеш за 2012 г а правиш заключения за 2013 г...
                Пишеш за преди 1989 г- а ги сравняваш с положението сега....

Сравняваш социалната държава Швеция а пишеш против социални права ....
                Защищаваш мутромилиционери а пишеш против най слабия в силово отношение МВР...

Коментар

E те са си твои пази ги в тайна.Към момента просто червените боклуци са по доброто за страната.Чудя се само как така хора които искат демокрация одобряват подслушването без разрешение от съдия използването на държавни институции за рекет над бизнесмени и изобщо поведението на хора като физкултурника и тиквуняка.Това е изключителна посредственост агресивност и простащина
                  Да бе :rolleyes
                  Герберите подслушваха само своите си назначения на по-ключови позиции. И е съвсем разбираемо, млада партия, спечелила избори, те нямаха човешки ресурс за всеки пост. Като се доверяваш на непознат човек и му възлагаш отговорна задача, как няма да му сложиш бръмбара. По какъв друг начин да си сигурен, че няма да отчупи от баницата и да злепостави цялото ти управление? По цял свят е така, от небето ли падаш?
                  Добре де, не те ли притеснява все пак нещо в червените боклуци от това управление. Толкова тенденциозни техни действия, свързани с възможности за поголовно крадене на народецът ни, не ти ли светка лампа в главата, не виждаш ли злонамереност в действията им?
                  Нямам за себе си никакво обяснение как е възможно, ако човек чете анализи, новини, коментари, дори само това, което се пуска тук в тази тема, как може да симпатизира на това правителство ...
                  Yeah

Коментар

• Блато и много пари. 6 млрд. в нищото. Черна дупка, за която никога и нищо никой не казва. ЗАЩО?Вижте за какво иде реч на : http://noresharski.com/energetikata-...ref_map=%5B%5D
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ако си много в час със съкровенните ми желания, трябва да потърсиш запалителна течност.
                      Шегувам се!
                      E те са си твои пази ги в тайна.Към момента просто червените боклуци са по доброто за страната.Чудя се само как така хора които искат демокрация одобряват подслушването без разрешение от съдия използването на държавни институции за рекет над бизнесмени и изобщо поведението на хора като физкултурника и тиквуняка.Това е изключителна посредственост агресивност и простащина

Коментар

• Кунева нападна Цолова и Николаев за изказването на Ангел Рашков

Кунева нападна Цолова и Николаев за изказването на Ангел Рашков
                        Синът на Цар Киро вбеси "България на гражданите"
                        http://www.mignews.info/ta-shtata-s-...oha-tri-zhipa/

Коментар

• Скандално! Изчезна агентурното досие на Лютви Местан

Скандално! Изчезна агентурното досие на Лютви Местан
                          След 10 ноември 1989 г. той се опитва да влезе в политиката, но не чрез ДПС, а чрез СДС
                          http://www.mignews.info/skandalno-iz...lyutvi-mestan/

Коментар

• Сестрата на Зинаида Златанова стана шефка в TV7

Сестрата на Зинаида Златанова стана шефка в TV7
                            Спортната журналистка Миляна Велева оглави новините на телевизията
                            http://www.mignews.info/sestrata-na-...-shefka-v-tv7/

Коментар

Знаеш много добре знаеш щото още искаш.
                              Ако си много в час със съкровенните ми желания, трябва да потърсиш запалителна течност.
                              Шегувам се!
                              Yeah

Коментар

Не знам колко могат, но с теб добре са се справили ... гледам, че дълго те държи някакъв мъчителен спомен!
                                Знаеш много добре знаеш щото още искаш.

Коментар

Working...
                                X