IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Абе знаех си аз]
    Е нали точно от тази снимка на Баце тръгнах да търся. За момента не съм открил официално потвърждение, че Баце е огрявал ЦРУ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
      65% недоволни българи са над 1.5 милиона души.
      Ако всеки спести на държавата средно по 50 лв на месец са 75 милиона на месец. Или 9 милиарда за година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В квартала ,почнаха да изчезват кучета и котки ,да кажа на стопаните им ,че ти си ги изял....
        Ти си редък глупендер...
        Що не вземеш да скочиш от някой мост и лев няма дадеш на това правителство....
        Обиждаш Нелсон Мандела, който по-този начин победи апартейда и ги принуди да преговарят.
        65% недоволни българи са над 1.5 милиона души с доходи
        Ако всеки спести на държавата средно по 50 лв на месец са 75 милиона на месец. Или 1 милиард за година. Дали ще могат да управляват без тези пари?
        Има ли основания за вот на недоверие?
        17.09.13 6433 гласа
        Гласувай
        Резултати
        65.1% - Да
        34.9% - Не

Каква е вашата оценка за кабинета?
        19.09.13 2134 гласа
        Гласувай Резултати
        4.82% - Отличен (6)
        11.02% - Мн. добър (5)
        8.44% - Добър (4)
        11.11% - Среден (3)
        64.62% - Слаб (2)
        http://dnes.dir.bg/ereferendum/anketar.php?id=532
        Attached Files
        Last edited by 4ono; 20.09.2013, 14:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Аз до сега се рових, ама реших да напусна, че те там са едни отворени към свата, не си е работа
          Абе знаех си аз ,че никаква няма да я свършиш,че си викам я ази да ги питам от CIA,Та они веднага ми отговориха като ми дадоха и фото за достоверност.Ей го на Баце се е изтуканил във фоаето на CIA
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Българи, Патриоти, не харчете пари. Да им спретнем и икономическа блокада до Оставката. Всеки похарчен излишно лев особенно за акцизни стоки(горива, цигари алкохол,) вкарва приходи в бюджета които ще бъдат окрадени.
            Освен това няма да могат да платят на МВР 160 милиона допълнително, за да ни бият по-жестоко.

за 3 месеца спестих следните пари:
            2 мобилни телефона за около 1700 лв.
            2 чифта зимни ботуши мъжки и дамски за около 900 лв
            1 чифт дънки за около 180 лв
            . кухненска секция за около 900 лв- жената мърмори яко.
            Или всичко отложени за след оставката покупки 3680 лв.
            от тях 613 лв ДДС и при 50% надценка около 1500 лв по10% корпоративен данък = 150 лв
            До тук съм спестил на крадливата коалиция Батко и Братко за 3 месеца 763 лв за крадене.
            Колата я карам разумно при най нисък разход и не я ползвам за щяло и нещяло.
            За храна купувам най вече от пазара където касови бележки не дават.
            Домати, чушки, плодове, тиквички, патладжани , картофи и т.н. Смених и хранителният си режим само и само да не вкарвам пари в бюджета.
            последните 2 уйкенда не ходих и на СПА и съм спестил над 400 лв за гориво и хотел.
            минах с 15 лв за жива бира с дивечови наденички.

В квартала ,почнаха да изчезват кучета и котки ,да кажа на стопаните им ,че ти си ги изял....
            Ти си редък глупендер...
            Що не вземеш да скочиш от някой мост и лев няма дадеш на това правителство....

Коментар

• Намириасва ми на оставка.

Цацаров се активизира и ТЪРСИ НЯКАКВИ 18 МИЛИОНА.за Белене.....
              ХЕЙ ПРОДАЖНИКО ЦАЦАРОВ, ТЪРСИ 2 МИЛИАРДА ЗА БЕЛЕНЕ ПОТЪНАЛИ НЕЗНАЙНО КЪДЕ А НЕ 18 МИЛИОНА.
              ЩЕ ИМА СКОРО ИЗБОРИ
              ЩОМ БОКЛУКА ЦАЦА-РАЦА СЕ АКТИВИЗИРА, ЩЕ ИМА СКОРО ОСТАВКА.
              ПАК ЗАПОЧНАХА ДА ПЛЮЯТ И ЛЕЯТ ПОМИЯ А ЗА МИЛИАРДИТЕ ОКРАДЕНИ ОТ Гнойната коалиЗия никой не отваря дума.
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Защо не попиташ самия Борисов във Фейса Аз не съм се интересувал, но ако той е постнал снимката предполагам че няма да ти откаже отговор
                Не пише той. А и дори този който пише, никога не отговаря

Коментар

Аз до сега се рових, ама реших да напусна, че те там са едни отворени към свата, не си е работа
                  Защо не попиташ самия Борисов във Фейса Аз не съм се интересувал, но ако той е постнал снимката предполагам че няма да ти откаже отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Наивник тъй като тук няма да ти даде никой достоверен отговор, я по -добре вземи ги питай директно CIA цък> http://www.usa.gov/directory/federal...e-agency.shtml И после вземи ни светни какво са ти казали за Бацето.За Цвъки не питай. Он е бил освен там и в Secret Service които пък в знак на признателност му подариха бутонели с които се кичеше

Коментар

Пак си питам. Бил ли е Бойко в ЦРУ и кога?
                      Не е бил , иначе да са го задържали .

Коментар

• НАРОДНА ЛЮБОВ.

17.09.13 6433 гласаГласувай
                        Резултати
                        65.1% - Да
                        34.9% - Не

19.09.13 2134 гласаГласувай Резултати
                        4.82% - Отличен (6)
                        11.02% - Мн. добър (5)
                        8.44% - Добър (4)
                        11.11% - Среден (3)
                        64.62% - Слаб (2)

Коментар

Пак си питам. Бил ли е Бойко в ЦРУ и кога?
                          Наивник тъй като тук няма да ти даде никой достоверен отговор, я по -добре вземи ги питай директно CIA цък> http://www.usa.gov/directory/federal...e-agency.shtml И после вземи ни светни какво са ти казали за Бацето.За Цвъки не питай. Он е бил освен там и в Secret Service които пък в знак на признателност му подариха бутонели с които се кичеше

Last edited by коки; 20.09.2013, 14:04.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            "..... Пример - статия в ежедневника СТАНДАРТНЮЗ (б.ред. електронната версия на в. Стандарт) за посещението на Бойко БОРИСОВ в САЩ (17 юни 2004): "Въпреки обичайната дискретност на такива визити във Вашингтон, говореше се, че покрай главния секретар на МВР генерал Бойко БОРИСОВ е имало необичайна активност. БОРИСОВ беше приет от всички зам.-директори и се снима с тях. По-късно към тях се присъедини и действащият директор на ЦРУ Джон MCLAUGHLIN. Много необичайно за ЦРУ е всички тези хора да се събират заедно, разкриха източници на СТАНДАРТНЮЗ....."

https://www.bivol.bg/cq-borisov-1.html

Ся,да не ме помислиш за герберче...
                            Точно за това иде реч. Търся някаква официална визита и не намирам. А ако е било нещо тайно, Баце такова мамата на конспирацията. А дали не е фотомонтажче???

Коментар

• ЩЕ НАМАЛИМ ОЩЕ ТОКА, ДЪРЖАВАТА ЩЕ СУБСИДИРА.

Някак си абсолютно без всякакъв отзвук от когото и да е (министър на икономиката, министър-председател, вестници и телевизии) бе публикуван на страницата на Българският енергиен холдинг (БЕХ) Годишният консолидиран доклад за дейността, Доклад на независимият одитор Грант Торнтон ООД и Консолидираният финансов отчет. А може да се видят много интересни неща на тези 110 стр. Стига разбира се някой да може да чете финансови отчети(за разлика от премиера и финансовия и енергийния министър).
                              НАПРАКТИКА ИЗВОДА ОТ НЕГО Е ЧЕ БЕХ И НЕК СА НА ПРАКТИКА ФАЛИРАЛИ.... още По-важното обаче е друго:

Защо този отчет не бе дискутиран и анализиран никъде в публичното пространство?
                              Защо при един анализ на тези данни не бе дадено обяснение на причините, които са довели до това?
                              Защо след такъв анализ не са поставени цели за преодоляване на проблемите и слабите места?
                              Защо не е постановено какви мерки са необходими за изпълнението на тези цели?
                              Защо се обръща внимание на това, че ще се отпуснат помощи за 10-на милиона лева, като само едно грешно управленско решение в енергетиката ощетява бюджета със стотици милиони левове, което би довело до много повече мерки в защита на социално-слабите?
                              Последно: къде са финансистите в БЕХ и министерството на енергетиката?!

Може още много въпроси да се зададат, но май се сещам само за един: Да сте чули някой да говори за структурни стратегически промени в енергетиката и финансово оздравяване на дружествата?!

Не отговаряйте, аз само така си питам ИНАЧЕ ПРЕМИЕРА ВЧЕРА СИ ПИСА 5..... ИНАЧЕ БЪЛГАРИНА ВЯРВА ЧЕ ЩЕ ПЛАЩА ПО-ЕВТИН ТОК ГАЗ ВЪГЛИЩА ТОПЛО И ПОДОБНИ.....
                              Attached Files

Коментар

• Аз съвсем сериозно питам бе хора. Не се ебавайте Дайте ми линк, снимка или каквото и да е

Коментар

Working...
                                X