IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, къде отиде снимката на Баце в ЦРУ?

Да не обърках нещо
    Абе и аз забелязах ,че я няма и тъкмо мислех да питам и ей на ти си ме изпреварил.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И все пак?? Какво се случва според вас?
    1. Бойко е ходил в ЦРУ и е сметнал снимката за неуместна.
    2. Бойко не е ходил официално в ЦРУ и се е издънил с пускане на снимката.
    3. Бойко никога не е ходил в ЦРУ и снимката е евтин монтаж.
    А ходил е ходил и по пътьом е минал и през българското ЦРУ цък > http://www.novinite.com/media/images...big_150544.jpg За туй залагам на 1 )
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Лорде, аз продължавам да съм сериозен. От както пусна снимката във Фейса търся инфо за негово посещение там. Не намирам нищо. Смяташ ли, че занимаващият се с профила на Баце може да е толкова тъповат, че да направи фотомонтаж?

П.П. С изтриването на снимката не знам какво да мисля
      Пратил си я в „бисери и вицове“

Коментар

Лорде, аз продължавам да съм сериозен. От както пусна снимката във Фейса търся инфо за негово посещение там. Не намирам нищо. Смяташ ли, че занимаващият се с профила на Баце може да е толкова тъповат, че да направи фотомонтаж?

Не и толкова тъповат като самия Баце! По умноватият М-r Президент на фона на нашенските Колорадо даде новогодишно изявление..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Бойко е ходил в Ленгли, колкото американските астронафти на "Фра Мауро"

Коментар

Бойко е ходил в Ленгли, колкото американските астронафти на "Фра Мауро"

Коментар

Абе, къде отиде снимката на Баце в ЦРУ?

Да не обърках нещо

Коментар

• Абе, къде отиде снимката на Баце в ЦРУ?

Да не обърках нещо

Коментар

• Преди 4-5 месеца имаше едни върли фенове на герб - та къде изчезнаха?....

Коментар

• На доста хорица сега им пари под краката.А дано ,ама надали ще ги натикат на топло ,,В българската икономика енергийният бранш е по-различен от другите. Той действа на затворен, „кастов принцип”и за това не е трудно няколко групи с изявени лидери да доминират в него и винаги първи да слагат ръка върху обществените поръчки.
                    Тези няколко групи са изградили всяка за себе си солидно лоби, като са привлекли и използват отговорни фактори на най-високо равнище.
                    Тези изявени лидери са......> http://svobodennarod.com/bulgaria/25...na-payaka.html

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Браво Коки браво! Така те искам!

И аз колко пъти разправям, че трябва бързо да се изчистят герберските калинки.... Ама ще ги махнем! Особено щом Брюксел така иска.
                      Гигов за да се оправят нещата в тая държава ,трябва всички калинки и колорадски бръмбари от котилото да бъдат изринати .Не само герберските .Съгласен ?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Тия свински черва трудно се разплитат.Но с помощта на Брюксел, поредната калинка се надявам да си замине .С второ гневно писмо Брюксел иска оставката на шефката на Агенция по заетостта

Ново и още по-остро писмо е изпратила Европейската комисия за злоупотреби в Агенцията по заетостта.

В него се казва, че [B]Европейската комисия изпитва съмнения в управленския капацитет на Агенцията по заетостта. На дипломатически език това е възможно най-острата формула, с която да се каже, че ръководството на Агенцията в лицето на председателя й Камелия Лозанова е най-малкото некомпетентно. ...........................
                        Официално писмото е пристигнало на 9 януари 2013 г., но опорните точки от него са се знаели близо месец по-рано, тъй като практиката на Европейската комисия е да информира по и-мейл за ключови документи, още преди те да бъдат изведени официално.
                        Писмото е било адресирано към Камелия Лозанова и Тотю Младенов и е подписано от Филип Хат. ..........................

Второто писмо показва, че думите му са твърде далеч от истината, а в новото писмо вместо за “административен капацитет” вече се говори конкретно за липсата на ”управленски капацитет” в Агенцията.
                        Лозанова, която бе най-довереното лице на доскорошния синдикалист Тотю Младенов, остана шеф на АЗ и в новото правителство с протекцията на “Подкрепа” и заради близостта си с организационния секретар на синдиката Андрей Върбанов.

http://offnews.bg/index.php/244860/s...a-po-zaetostta
                        Браво Коки браво! Така те искам!

И аз колко пъти разправям, че трябва бързо да се изчистят герберските калинки.... Ама ще ги махнем! Особено щом Брюксел така иска.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Йовчев ,Роско ,Олигарски ,Кристи де сте бря ? Шефът на СДВР Ивайло Спиридонов алармира ,че цък > http://www.manager.bg/news/narastva-...i-ot-bezhantsi

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                            Българи, Патриоти, не харчете пари.

за 3 месеца спестих следните пари:
                            .................................................. ...................
                            До тук съм спестил на крадливата коалиция Батко и Братко за 3 месеца 763 лв ................
                            Колата я карам разумно при най нисък разход и не я ползвам за щяло и нещяло.
                            За храна купувам най вече от пазара където касови бележки не дават.
                            ...............................
                            Знаем Чунчи, знаем...
                            Още като започна активно да заливаш форума се досетихме. Пак си фалирал на Форекса. Нямаш парички, тате не дава.... та се налага да тролиш за пари, а Цветанов знаем че е стиснат.... На жена си може да купиш за зимата едни турски или китайски галоши за 3 лева. А ако ти писка я прати да духа на комшията....
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тия свински черва трудно се разплитат.Но с помощта на Брюксел, поредната калинка се надявам да си замине .С второ гневно писмо Брюксел иска оставката на шефката на Агенция по заетостта

Ново и още по-остро писмо е изпратила Европейската комисия за злоупотреби в Агенцията по заетостта.

В него се казва, че Европейската комисия изпитва съмнения в управленския капацитет на Агенцията по заетостта. На дипломатически език това е възможно най-острата формула, с която да се каже, че ръководството на Агенцията в лицето на председателя й Камелия Лозанова е най-малкото некомпетентно. Формулировката би могла да се тълкува и като препоръка за смяната на Лозанова, а останалата част на писмото потвърждава тази насока.

Основните критики в писмото са, че в Брюксел продължават да постъпват множество сигнали за злоупотреби, нередности и забавени плащания, изпратени от участници в програми на Агенцията по заетостта. Европейската комисия напомня, че още преди близо година е изпратила препоръки лошите практики да бъдат отстранени. Но въпреки тях, нередностите продължават, политиката не е насочена към отстраняването на принципните проблеми, а по случаите се реагира поединично, след като оплакванията стигнат до Брюксел.

Информацията си за новото писмо OFFNews получи от източници в администрацията на Европейската комисия, към които се обърна по повод противоречивите твърдения на бившия социален министър Тотю Младенов за укритите от него забележки от Еврокомисията.

В петък вицепремиерът Зинаида Златанова съобщи, че близо година Тотю Младенов е крил безпрецедентно острото писмо от Брюксел. В него се описват нарушенията на най-близкия му човек Камелия Лозанова.

Злоупотребите в Агенция по заетостта започнаха да се разплитат след разкритията на сайтовете “Бесове” и “Флагман”, че съпругът на депутатката от ГЕРБ Вяра Петрова точи пари за обучение на безработни. Публикацията стана повод за разследване на OFFNews, в което се доказа, че чрез фирми на майка си Вяра Петрова е източила 700 000 лева от парите за безработни. По случая се сезира парламентарната комисия за борба с корупцията. На заседанието й Камелия Лозанова се опита да прикрие Вяра Петров и да даде подвеждаща народните представители информация. Емблематичен остана моментът как Вяра Петрова тича по коридорите на парламента, за да избяга от въпросите на журналистите.
                              Чак ми стана жал за нея, призна няколко дни по късно Мая Манолова в интервю за OFFNews.

След разследването на OFFNews, Европейската комисия изпрати първото си писмо до социалния министър, което е адресирано до социалния министър Тотю Младенов. След като опитите на редакцията да го получи удариха на камък, се обърнахме към тогавашния председател на социалната комисия, а сега министър на икономиката Драгомир Стойнев, да го изиска. Няколко дни по-късно Драгомир Стойнев каза, че от министерството са му казали, че няма такова писмо.

Официално писмото е пристигнало на 9 януари 2013 г., но опорните точки от него са се знаели близо месец по-рано, тъй като практиката на Европейската комисия е да информира по и-мейл за ключови документи, още преди те да бъдат изведени официално.
                              Писмото е било адресирано към Камелия Лозанова и Тотю Младенов и е подписано от Филип Хат. В него се казва, че е изпратено по повод зачестилите медийни публикации и сигнали до Европейската комисия, свързани с дейността на Агенцията по заетостта в качеството й на бенефициент по ОП “Развитие на човешките ресурси”, финансирана от Европейския социален фонд.
                              В писмото изрично е спомената депутатката от ГЕРБ Вяра Петрова, а Хат пише, че е убеден, че Лозанова и министър Младенов са запознати с действията и бездействията на Агенцията по заетостта в Бургаска област по повод конфликта на интереси, свързан с депутатката Вяра Петрова.
                              “Общ знаменател на всички публикации и сигнали до Европейската комисия е липсата на навременна и компетентна реакция на отговорните лица в Агенцията по заетостта”, пише Хат.
                              В писмото на Европейската комисия се съдържа и завоалирана заплаха, че заради действията на Камелия Лозанова могат да пострадат и бъдещите оперативни програми, по които ще получаваме пари от Европа през 2014-2020 година.
                              “Наличието на адекватен административен капацитет на Агенция по заетостта е едно от най-важните предварителни условия, което също ще бъде обект на детайлен анализ от страна на ЕК през 2013 г., в контекста на предстоящите преговори за бъдещите оперативни програми, съфинансирани от структурните фондове на ЕС в период 2014-2020 г.”, пише Хат.
                              Той изразява готовност за среща с ръководството на Агенцията по заетостта на 28 януари. От отговорът на Тотю Младенов след разкритията на Зинаида Златанова става ясно, че такава среща се е състояла през февруари.

За нея Тотю Младенов пише:

Такава среща проведохме през февруари. В последствие имаше одит от ЕК, който не установи нарушения и даде добри оценки за работата на Агенцията по заетостта.
                              Второто писмо показва, че думите му са твърде далеч от истината, а в новото писмо вместо за “административен капацитет” вече се говори конкретно за липсата на ”управленски капацитет” в Агенцията.
                              Лозанова, която бе най-довереното лице на доскорошния синдикалист Тотю Младенов, остана шеф на АЗ и в новото правителство с протекцията на “Подкрепа” и заради близостта си с организационния секретар на синдиката Андрей Върбанов.

http://offnews.bg/index.php/244860/s...a-po-zaetostta
                              Last edited by коки; 20.09.2013, 15:46.

Коментар

1 милиард данъци и спиране на икономиката.

Коментар

Working...
                                X