Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениетам нещата са съвсем, съвсем различни
вземи попрочети малко, та не се изказвай
неподготвена
Тук, нито десните са десни, нито левите - леви
и за четене - верно чети повече, ако нещо ми препоръчаш и аз съм готова....но като че ли не разбираш някои властови коалиции - защо и как
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБойко Борисов изпрати писмо до Протестна мрежа за внесените от мнозинството промени в Закона за досиетата
17-10-2013
ГЕРБ ще организира широк обществен дебат за внесените от управляващото мнозинство промени в Закона за досиетата. Това пише в писмо до Протестна мрежа председателят на партията Бойко Борисов. ето и пълният текст на писмото:
До
ПРОТЕСТНА МРЕЖА
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
С настоящото писмо изразявам подкрепата си към Вашето предложение за провеждане на широк граждански дебат във връзка с опитите на депутати от управляващото мнозинство да бъде възстановен отмененият параграф 12 от Закона за досиетата.
.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеЕСТЕСТВЕНО, че ще се засили! Макар, че той контролът на държавата и сега е 100%. На неговата държава имам предвид, някой да не си помисли нещо за България.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемалко по-сериозно една конкретна дискусия дали е възможна ))
Добър избор ли е назначаването на Румен Овчаров в Надзорния съвет на Лукойл Нефтохим за представител на държавата от това правителство?
Възможно ли е да се засили контролът от държавата?
Коментар
-
там нещата са съвсем, съвсем различни
вземи попрочети малко, та не се изказвай
неподготвена
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТи гледай Меркел с кого иска да прави коалиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНеуспешно прикриващо се герберастче,Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНай-млада е! С най-образования и многоброен електорат е!
Но каква е Политиката ви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКомунистическа е !!!
Само революция ще ви измете комундетата !!!
За революцията - ще участват ли и членове на твоето семейство? ...с оръжие или сопи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеГЕРБ - дясна или лява партия е?
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеЖан-Кристоф Камбаделис, вицепрезидент на Партията на европейските социалисти (ПЕС), „поиска обяснения“ от Сергей Станишев, заради съюзяването му с крайно дясната партия Атака и реставрирането на комунизма и Държавна сигурност в България
http://noresharski.com/nouvel-observ...-ot-stanishev/
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеГЕРБ - дясна или лява партия е?
Само революция ще ви измете комундетата !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Жан-Кристоф Камбаделис, вицепрезидент на Партията на европейските социалисти (ПЕС), „поиска обяснения“ от Сергей Станишев, заради съюзяването му с крайно дясната партия Атака и реставрирането на комунизма и Държавна сигурност в България
http://noresharski.com/nouvel-observ...-ot-stanishev/
Коментар
Коментар