Стамби, ти въобще четеш ли това, което постваш? Не, нали?
Щото ако беше прочел изсмуканата от някакви мръсни пръсти статия, щеше да разбереш какви глупости има в нея.

Ами издаването на фактура означава че държавата признава извършената работа и юридически СЕ ЗАДЪЛЖАВА да плати.
Само дето ВИЕ НЕ ПЛАЩАТЕ, а задължавате следващото правителство.
Не е разрешавал плащания, само поема задължението следващото правителство да плати.
Доказателство, че на НЕК не е наредено да спре строежа.
Ще ги платим НИЕ, Българският народ ще ги плати. При това без да имаме централа.
По-нататък не ми се коментират идиотиите, защото и това е достатъчно да се осъдят поне два-трима герберастки министри.
А че народът ще ви осъди, бъдете сигурни!
Щото ако беше прочел изсмуканата от някакви мръсни пръсти статия, щеше да разбереш какви глупости има в нея.

Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение
Не били плащания, а фактури
Само дето ВИЕ НЕ ПЛАЩАТЕ, а задължавате следващото правителство.
"Категорично не съм разрешавал такива плащания", коментира вчерашните обвинения за "Капитал Daily" бившият министър на икономиката Делян Добрев.
Въпреки че проектът беше официално спрян от правителството, на практика дейностите по него още не са прекратени, тъй като НЕК и "Атомстроекспорт" тепърва трябва да направят това

На практика НЕК е замразила плащанията си към "Уорли Парсънс" още от април 2011 г. Оттогава насам главниците се трупат

По-нататък не ми се коментират идиотиите, защото и това е достатъчно да се осъдят поне два-трима герберастки министри.
А че народът ще ви осъди, бъдете сигурни!
Коментар