IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ген. Атанасов: Управляващите и ГЕРБ тайно уреждат помилване на Цветанов

Четвъртък, 19 Септември 2013 21:20
    размер на шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта

Ген. Атанасов: Управляващите и ГЕРБ тайно уреждат помилване на Цветанов Ген. Атанасов: Управляващите и ГЕРБ тайно уреждат помилване на Цветанов

Печат

Оценете

1
    2
    3
    4
    5

(0 гласа)

Етикети
    Атанас Атанасов, Цветан Цветанов, Дело,

Главният прокурор Сотир Цацаров оповести, че 875 телефонни номера са подслушвани незаконно, докато министър на вътрешните работи е бил Цветан Цветанов. Сега се установява на кого са тези номера и кои са потърпевшите от това подслушване.

В тази връзка Атанас Атанасов, бивш шеф на НСС заяви пред БНР, че изявлението на главния прокурор е доста мъгляво. "Изявлението е продиктувано от нещо друго. Струва ми се, че това е специфичен отговор на общественото впечатление напоследък, че върви задкулисна договорка за политическо помилване на Цветан Цветанов", каза Атанасов.

"875 телефонни номера - това е огромна беля. Но нека да говорят конкретно. Прокуратурата е длъжник на българското общество по отношение на разследване на злоупотребите при управлението на Цветан Цветанов в МВР. Но не виждам конкретни резултати. Ето защо се създава обществено впечатление, че нещата се протакат. Някакъв тип сговаряне наистина върви между управляващите и опозицията. За пореден път ще кажа, Бойко Борисов трябва да знае, че вратата за неговото връщане във властта през ДСБ е зазидана", категоричен беше Атанасов.

МУТРОШАРО ВИНОВНИ СА ТВОИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ СЛУГИ НА ОЛИГАРСИТЕ, НО ТИ СЕ ДУПИШ НА ВСИЧКИ И НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕШ

Коментар

• Всичко е точно така, както е описано.
      И за това киртак, са виновни най-вече твоите любимци от Д(п)С, които държат "количеството" във феодализма, както и б(К)п, които имат най-силна полза от "матрял" учил до 5-ти клас, който да вярва в "светлото бъдеще" някога в бъдещето .
      Все пак ако любка беше попитала, за кого гласуват предимно тези "хорица", щеше да и стане ясно чий основен електорат са.

Коментар

• Хюснието, или какво е да си количество
        -A +A
        Любослава Русева

„Това е протест на българското качество срещу българското количество. Най-сетне българското качество трябва да бъде чуто. Но тези хора разбират само от епидермален натиск, затова трябва да възобновим количеството на този протест. Те трябва да видят срещу себе си количество.“

Проф. Д-р Калин Янакиев, философ, богослов, културолог и главен редактор на сп. „Християнство и култура“

Турци, цигани, женици, хорица...

Преди да прочета как ги наричат в социалните мрежи, те се изсипват от рейса пред кварталния мол.

Първо виждам Хюснието, след нея Ицо и Веса, Тургай, Осман, Барабата. О, ужас, цялото село започва да слиза от автобуса, докато гледам втрещено и трескаво мисля къде да се скрия!

Много ясно защо. Срам ме е. Едно е да ям овча яхния през лятото, сготвена от „турци, цигани, женици и хорица“, а съвсем друго е да видя тия селяни пред мола. Там ги обичам, тук не. Там басмяната рокля на Хюснието си е в реда на нещата, даже й стои чудесно, но тук ме кара да се оглеждам притеснено дали няма да мине някой познат...

Гледката е особено нелепа:

На 16 август тези „хорица“ са докарани от село Х, за да обявят подкрепата си за правителството. Някои от тях не знаят как се казва премиерът, на други дори не е обяснено защо ги товарят на рейса. Облечени са кошмарно, с анцузите и потурите „за тържествени случаи“. Хюснието казва, че им дали по 10 лева. „Десет лева са си десет лева, плюс екскурзията до София!“ С десет лева на село можеш да изкараш цяла седмица.

Впрочем с нея сме връстници, но тя изглежда доста по-възрастна. За да не видя развалените й зъби, слага длан пред устата си. Там това не ми е правело впечатление, но тук ме кара да извръщам глава. Там Хюснието винаги ми е изглеждала красива, умна и интелигентна, а тук...

Познаваме се повече от 30 години. Били сме неразделни през летните си ваканции. Споделяли сме тайни, били сме много, много близки. Едва сега обаче научавам, че Хюснието никога не е ползвала... крем за лице. Моли ме да я придружа в мола, за да си намери „някой хубав”. Но не чак за 10 лева, де, искала да занесе и подаръци на децата. Организаторът щял да се сърди, тъй че да побързаме.

Тръгваме. Аз вървя напред, все едно нямам нищо общо с мургавата жена в басмяната рокля. И тя явно разбира какъв е проблемът, щом в един момент ме догонва и ми подава старателно сгънатата десетолевка. Казва, че ще ме чака на пейка отвън...

Ами да чака!

Хюснието е количество. Нито е млада, нито умна и красива. Тя е от хорицата, които „поддържат тази клика, защото им е обещала 5 лева за Коледа и дърва за зимата – това е друг народ, трудно ми е да живея под един покрив с него“ (отново проф. Янакиев). Не знае какво е ивент, дори не е чувала за пърформанс. Въобще е една много проста женица. И е ужасяващо евтина – струва само десетачка.

За последно, разправя ми, видяла банкнота от 50 лв. през 2011-та. Дал й ги пак онзи „организатор”, като й наредил за кого да гласува. Не помни за кого гласувала, но помни как се била притеснила да носи толкова пари у себе си. Затова скрила банкнотата и всяка вечер проверявала дали е на тайното място.

Ето така Хюснието научила наизуст какво пише на нея:

"Един народ расте сам с идеалите, с задачите, що зема на своите плещи - и с тях се той възейема до подвизи, преди зарад каквито сам не се е смятал за кадърен. Ето вам и пример: с векове народа ни мърцина живя в душевен мрак, и ражда се и гина со скотовете скот. Кое го възроди, кое заспала мощ в юначните гърди събуди? В подвизи кое го днеска води? Ричагът всемогъщ за мъртвите народи - светия идеал."

.....

В. "Преса"
        Last edited by X_Y; 24.09.2013, 10:48. Причина: прекалено дълго

Коментар

• На протестите останаха само тези, които искат да се видят по телевизията
          Обществен договор за 20-годишни реформи
          Ще жертват бюджета за популистки решения, казва доц. Стоян Александров

Доц. Стоян Александров бе министър на финансите в кабинета на Любен Беров (1992-1994 г.). След падането му става директор на Централна кооперативна банка, а по-късно оглавява Надзорния съвет на D банк. През 2003 г. е издигат от БСП за кандидат за кмет на София, но губи от Стефан Софиянски. Името му бе спрягано за поста финансов министър в сегашния кабинет. Като преподавател в УНСС доц. Стоян Александров е известен сред студентите с прякора Малката Секира.

- Доцент Александров, били сте в политиката, как оценявате сегашната ситуация за кабинета на Пламен Орешарски?

- Преди няколко дни присъствах на организирания от президента дебат сред политици и общественици. Да ви кажа честно, отчаях се. Мислех, че това ще бъде обмяна на идеи, дискусия, сблъсък дори. А то какво - някакви вечно недоволни, някакви заклинания се разменяха, какви ще са цените на тока... нищо конструктивно и сериозно не чух. Вече 30 години внимателно наблюдавам развитието на България и това, което виждам, е, че трябва да се започне час по-скоро да се правят сериозни реформи. За съжаление няма нито една политическа сила, която да има силата и волята да ги направи. И няма скоро да има. Още по-малко в този момент, под натиска на улицата. А оттук нататък ще става все по-тежко. Няма решение, което да удовлетворява всички. Да вземем за пример само вдигането на възрастта за пенсиониране - колко и какви мнения има, броил ли е някой? Ами реформа в здравеопазването - здравната каса, всички болници ли ще бъдат на единен режим на финансиране? Аз съм дълбоко убеден например, че не може "Пирогов" да бъде със статута на което и да е друго здравно заведение. Ами образованието? Става въпрос за повсеместни реформи, в които са засегнати всякакви интереси - локални, политически, икономически.

- Как може да се излезе от тази патова ситуация?

- За мен пътят е под егидата на президента като държавен глава, независимо кой е и от коя партия е издигнат, да започне откровен разговор за състоянието на държавата. Всеки да си каже мнението, включително и Улицата. Но не изказвания от рода - "Правителството да си ходи, пък после не знам какво ще става", това е несериозно и безотговорно. Да се приеме формула, с която всички политици да се съгласят, че това ще бъде следвано от всички, които дойдат на власт. Да се разпишат всички стъпки на неотложна реформа, която трябва да се следва в идващите 20 години, например. И да няма отмятания и шикалкавене! Не знам как юридически може да стане това нещо, но друг изход не виждам. Когато аз бях финансов министър, и тогава се знаеше кои са проблемите на пенсионната реформа. Който обаче се осмели да промени нещо, веднага беше намразван и губеше следващите избори.

- Как може да се направи промяна?

- В България някой прави нещо в политиката, само ако е принуден. Например, ако се каже: "Така иска Световната банка! Или Международният валутен фонд!" Защото в България никой не иска да направи или да каже нещо, ако няма готово оправдание, ако не си е набелязал някого, когото да изкара виновен. Имам предвид непопулярните мерки, разбира се. Но тези мерки трябва да се следват и то в дългосрочен план и затова виждам тяхното приложение като един абсолютно задължителен договор за всички политици, с твърд ангажимент за следване. Тук слагам и Улицата, имам предвид различните обществени образувания. А не - не ми харесва тая такса, хайде всички навън да викаме "Оставка". Щом е решено в генералния ангажимент, че ще има такава такса, няма да се излиза на улицата. Защото сме се съгласили в името на крайния резултат, за който всички сме убедени, че ни е необходим. А сега сме го докарали някакви хора от улицата да диктуват какво да се прави в тази държава.

- Нали Улицата е неделима част от демокрацията?

- Улицата не е цялото общество. Да не говорим, че някой все я яхва още в първите дни. Нека никой не се обижда, но от телевизора идват такива идиотски изказвания от страна на някои протестиращи! Като не си съгласен - дай твоето предложение, което смяташ за разумно и работещо.

- Смятате ли, че първите стъпки, които прави правителството, са правилни?

- При този натиск какво да прави правителството? Освен да взема популистки мерки, които поне на една част от хората да се харесват. Те нямат много ходове...

- Тяхната цел е най-вече да направят нещо за бизнеса - разплатиха се с фирмите, връщат ДДС кредита, промениха ЗОП, режими. Защо това като че ли не се вижда?

- Все има недоволни. Когато данъците бяха близо 50% - вой до небесата, сега са 10% - пак искат да се намаляват, "ако може аз нищо да не плащам". В България всеки иска да е изключение, богопомазан. Е, не може! Правителството няма как да работи нормално, когато под прозорците крещят "Оставка" и "Червени боклуци". Особено пък ако иска да прави реформи! Или да вземем криворазбраната опозиция, която тотално отрича всичко, а не предлага нищо конструктивно, камо ли да седнат и да се обединят за някаква цел. Но и вие, журналистите, имате вина. Онзи ден една ваша колежка пита Лютви Местан защо не са предложили на ГЕРБ постове на заместник-министри! Тя не знае ли, че заместник-министърът е част от властта и носи съответната отговорност? За пръв път виждам Местан да се чуди какво да каже и къде да гледа. Същото бих казал и за протестите - ако няма микрофони и камери, след три дена няма да има никой по улиците да протестира. Не казвам, че сред протестиращите няма свестни хора, но имам чувството, че там вече са само тези, които искат да се покажат по телевизията, да ги видят роднините. Крясъци, освирепели мутри - и това е в праймтайма, когато и децата гледат. Не знаят ли, че една от основните задачи на телевизията е и да възпитава? Да не говорим за тези, които даже водят деца си по площадите. Всичко това ме плаши.

....

Валерия Стойкова
          Last edited by X_Y; 24.09.2013, 10:49. Причина: прекалено дълго

Коментар

• Напоследък много се говори за това кой е собственик на тази или онази влиятелна медия. Размятат се списъци, сочат се олигарси, за някои телевизии се говори, че собствениците им не са тези, вписани в търговския регистър и т.н. А какво ще кажете за медия с НАПЪЛНО АНОНИМНА СОБСТВЕНОСТ? Ето една такава, много популярна напоследък, който познае коя е ще го черпя бира. Предупреждавам, че изненадата е голяма и демонстрира, че совите не са това, което са ....

Име: <име> АД
            Правна форма: Акционерно дружество
            Предмет на дейност: Издателство и разпространение на книги и други печатни произведения, включително в електронен вид и чрез интернет; друга издателска дейност; рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, представяне на информация под формата на новини, анализи и бази данни; осъществяване в страната и в чужбина на търговия и услуги в облстта на интернет комуникациите, както и осъществяване на всякакви търговски сделки и дейности, незабранени от закона.
            Представители: <име>, световно неизвестен доскоро.
            Съвет на директорите: <име>, <име> и <име>, общо трима души, световно неизвестни доскоро.
            Капитал: 50000 лв.
            Акции: Обикновени акции НА ПРИНОСИТЕЛ, всяка с право на глас Брой: 500, Номинал: 100 лв.
            Cool, a? И същите хора говорят за прозрачност и бичуват недъзите на обществото ни .....

В момента съм далече и нямам достъп до любимия си АПИС, но като се върна ще проверя кои са присъствали на учредителното събрание. Но това всъщност няма значение, защото акциите са НА ПРИНОСИТЕЛ, а по-старите кучета тук знаят какво значи това и колко е удобно. Нека си спомним за Млекаря и неговото ХХХХХХ-5 АД , и то беше на приносител
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
              ЪПГРЕЙД НА ИМПЕРИЯТА "ПЕЕВСКИ"
              ПЪЛЕН СПИСЪК НА ВСИЧКО, което притежава Делян Пеевски /мажоритарно, миноритарно, контролен пакет, еднолично, в съдружие с КТБ, в съдружие с трети лица, управление чрез подставени лица/

• БТК АД, известна и с търговските си марки Vivacom и Vivatel - 1.4 млрд. лв.

• НУРТС България - 213 млн. лв.

• Булгартабак холдинг - 616 млн. лв.

• Юрий Гагарин, Пловдив - 81 млн. лв.

• Телиш - 70 млн. лв.

• К енд К електроникс (веригата "Техномаркет") - 290 млн. лв.

• Странд - Бургас

• КТБ - 5.6 млрд. лв.
              Въпреки, че КТБ, банката на ДПС, която финансира всички покупки на Пеевски е нещо като фирмата-майка, все пак сме длъжни да споменем и нея като финансова институция, в която той има пръст и притежава, въпреки, че не е сам, а начело е друго подставено лице на Ахмед Доган – Цветан Василев.

• КТБ асет мениджмънт - 500 хил. лв.

• ЗАД "Виктория" - 86 млн. лв.

• Литекс моторс (миноритарен дял) - 65 млн. лв.

• КИА България - 32 млн. лв.

• Субару мотърс - 312 хил. лв.

• "Интегрирани пътни системи" - 211 млн. лв.

• "Хидропонт-М" -4 6 млн. лв.

• "Евробилд проект" - 98.7 млн. лв.

• "Гипс" - 79 млн. лв.

• "Рубин" - 215 млн. лв. (2010 г.)

• "Корабостроителница Русе" - 97 млн. лв.

• "Дунарит" - 77 млн. лв.

• "Терем - Георги Бенковски" - 28.4 млн. лв.

• "Агро финанс" АДСИЦ - 73 млн. лв.

• "Хелт енд уелнес" - АДСИЦ - 147 млн. лв.

• "Сана спейс хотел Хисаря" АД

• "Пирин голф пропъртиз"

• МЕДИИ:
              Идиотиите на герберастите край нямат.
              Само като събереш числата и виждаш че Делян Пеевски има 9,983 милиарда лева.
              Плюс още 9 сайта, 23 вестника, 4 радиостанции, 4 телевизии и още няколко фирми с неопределена цена.

Да... браво на момчето. На 30 г0дини с 10 милиарда и огромна медийна империя.
              Чудно как тогава почти всички медии го плюят???
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ЪПГРЕЙД НА ИМПЕРИЯТА "ПЕЕВСКИ"
                ПЪЛЕН СПИСЪК НА ВСИЧКО, което притежава Делян Пеевски /мажоритарно, миноритарно, контролен пакет, еднолично, в съдружие с КТБ, в съдружие с трети лица, управление чрез подставени лица/

• БТК АД, известна и с търговските си марки Vivacom и Vivatel - 1.4 млрд. лв.

• НУРТС България - 213 млн. лв.

• Булгартабак холдинг - 616 млн. лв.

• Юрий Гагарин, Пловдив - 81 млн. лв.

• Телиш - 70 млн. лв.

• К енд К електроникс (веригата "Техномаркет") - 290 млн. лв.

• Странд - Бургас

• КТБ - 5.6 млрд. лв.
                Въпреки, че КТБ, банката на ДПС, която финансира всички покупки на Пеевски е нещо като фирмата-майка, все пак сме длъжни да споменем и нея като финансова институция, в която той има пръст и притежава, въпреки, че не е сам, а начело е друго подставено лице на Ахмед Доган – Цветан Василев.

• КТБ асет мениджмънт - 500 хил. лв.

• ЗАД "Виктория" - 86 млн. лв.

• Литекс моторс (миноритарен дял) - 65 млн. лв.

• КИА България - 32 млн. лв.

• Субару мотърс - 312 хил. лв.

• "Интегрирани пътни системи" - 211 млн. лв.

• "Хидропонт-М" -4 6 млн. лв.

• "Евробилд проект" - 98.7 млн. лв.

• "Гипс" - 79 млн. лв.

• "Рубин" - 215 млн. лв. (2010 г.)

• "Корабостроителница Русе" - 97 млн. лв.

• "Дунарит" - 77 млн. лв.

• "Терем - Георги Бенковски" - 28.4 млн. лв.

• "Агро финанс" АДСИЦ - 73 млн. лв.

• "Хелт енд уелнес" - АДСИЦ - 147 млн. лв.

• "Сана спейс хотел Хисаря" АД

• "Пирин голф пропъртиз"

• МЕДИИ:
                Тук ви представяме вестниците, телевизиите, радиата, сайтовете и списанията, които са скрита собственост на КТБ и Делян Пеевски.

САЙТОВЕ:

• blitz.bg

• vsekiden.com

• bnews.bg

• monitor.bg

• inews

• econ.bg

• sporta.bg

• get.bg

• livenews.bg

....

ПП ...КОЙ, КОЙ , КОЙ ?????
                Last edited by X_Y; 24.09.2013, 10:50. Причина: прекалено дълго

Коментар

• Съгласна съм с Магърдич.Много селянджър у туй Софе бре . http://pik.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%...ews102712.html
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Абе всеки един човек в даден момент от живота си е обичал или мразил Бойко Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Ivan Marinov Ivanov
                      БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! НЕ РАЗБИРАМ ХОРАТА, КОИТО ГО ПОДДЪРЖАТ. НЯМАМ ДУМИ. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПРОСТОТИЯ. "РЕФОРМАТОРИТЕ" - СТАРИТЕ МУТРИ, КАКТО И СЕГАШНИТЕ НАГЛЕЦИ СЪЩО СА ПРОЗРАЧНИ. ДАНО ТЪПИЯ ЕЛЕКТОРАТ ДА СЕ ОСЪЗНАЕ!!!!!!!!!!!!! ЯДОСАХ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Тоя се е сетил да повръща....
                      На мен от шест години ми се повръща от бойкоборисов.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ivan Marinov Ivanov
                        БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! НЕ РАЗБИРАМ ХОРАТА, КОИТО ГО ПОДДЪРЖАТ. НЯМАМ ДУМИ. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПРОСТОТИЯ. "РЕФОРМАТОРИТЕ" - СТАРИТЕ МУТРИ, КАКТО И СЕГАШНИТЕ НАГЛЕЦИ СЪЩО СА ПРОЗРАЧНИ. ДАНО ТЪПИЯ ЕЛЕКТОРАТ ДА СЕ ОСЪЗНАЕ!!!!!!!!!!!!! ЯДОСАХ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Коментар

• Ах недей, ах афера, достойни прокурори и вся осталная сволач, с тази лудата е голям смях министъра трябва първо яко да се натряска за да разпореди подслушване

[QUOTE=коки;1059506851]Охо ти да видиш....ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ В КОНФЛИКТ С ДРАШКОВ, ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО СЛЕДВАЩ ПРЕМИЕР, ПОДСЛУШВА НА ПОРАЗИЯ, РЕДЕЙКИ ПАПКИ
                          23.09.2013 / 19:53 ч. от afera

Вътрешният министър Цветлин Йовчев окончателно се вживя в ролята на самостоятелен играч, който продължава да си вярва, че ще е следващ премиер. Според брилянтни източници на АФЕРА, бившият шеф на ДАНС, назначен лично от Бойко Борисов и настоящ вицепремиер, е влязъл в конфликт и с човека, на когото трябва да целува задника, че е достигнал до тези спец „висоти” – Иван Драшков. Известният сред бившите възпитаници на Морското училище във Варна като „Бастуна” – Цветлин Йовчев продължава да играе интригантски „самостоятелна игра” и се готви за следващ министър – председател.

Йовчев, чиято единствена компетентност в спецслужбите се съсредоточава в това да пише „справки” и „доклади” по поръчка със съмнителното качество на булевардна преса, вече е успял да нагнети напрежение и в средите на червените от БСП. Крепи го агентурната му усърдност за янките, както и трупането на папки, което е негова интригантска запазена марка.

Коментар

• КОМУНИСТИÈСКА ШАЙКА-КРАДЕНЕ НА БИЗНЕС

1. На 7 април 2008 г. е застрелян Георги Стоев, автор на романи за българската мафия.
                            2. На 06.04.2008 г. - Изпълнителният директор на "Атоменергоремонт" АД Борислав Георгиев (41 г.) е застрелян пред дома си в бл. 102- Б на кв. "Люлин" 10.
                            3. На 21.02.2008 г. в Перник е убит Николай Христов-Хайо.
                            4. На 09.01.2007 г. - Кметът на Елин Пелин Янко Янков е застрелян в двора си в с. Мусачево.
                            5. На 02.02.2007 г. - 28-годишният Стефан Кудев е застрелян с два куршума в главата. Трупът на мъжа е открит в столичния кв. "Люлин".
                            6. На 24.04.2007 г. - В дома си в столичния квартал "Лозенец", един ден преди делото, в което е ключов свидетел срещу Евелин Банев-Брендо, е застреляна Йорданка Запрянова, майка на убития през 2005 година баджанак на Брендо - Константин Дишлиев.
                            7. На 09.05.2007 г. - Председателят на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков е убит в автомобила си, докато се прибирал вкъщи.
                            8. На 14.05.2007 г. - В кв. "Бояна" с два куршума в главата е убит президентът на Локомотив (Пд) Александър Тасев.
                            9. На 11.07.2007 г. - Сърбинът Йовица Лукич (30 г.) е прострелян в кв. "Белите брези" и почива в болницата на МВР.
                            10. На 11 юли 2007 г. - Бизнесменът Манол Велев, съветник на президента Първанов, е прострелян в главата пред офиса си на ул. "Мизия" 3 в София.
                            11. На 04.11.2007 г. - Велинградският бизнесмен Бончо Запрянов е разстрелян в квартал "Белите брези" в София.
                            12. На 17.11.2007 г. - Бившият бодигард на Георги Илиев Десимир Иванов умира от куршум

13. На 23.11.2007 г. - Убит е Ивайло Иванов. МВР оправдава убийството му, като го набеждава, че бил "известен в наркосредите".
                            14. На 01.12.2007 г. - Мартин Иванов - Лудия е убит с 4 куршума.
                            15. На 27-28 януари 2006 г. са зверски убити сестрите Росица и Христина Белнейски. Телата им са намерени в областта Грамадите между Пещера и Брацигово. Уликите, следите, биологичният материал на убийците са унищожени от ОДП-Пазарджик с началник Жоро Стоицев, пръв приятел на вътрешния министър Румен Петков.
                            16. На 22.02.2006 г. - Иван Тодоров-Доктора е убит в колата си в кв. Лозенец.
                            17. На 11.05.2006 г. - Убит е Иво Георгиев Марков-Сиджима близо до Военна болница в София.
                            18. На 11.05.2006 г. - Турският бизнесмен Явус Капоноглу е убит в почивна станция "Галатея" в Долна баня.
                            19. На 05.08.2006 г. - Взрив убива бизнесмена Асен Николов (31 г.) във Варна.
                            20. На 17.08.2006 г. - В Перник е разстрелян Александър Костадинов (32 г.).
                            21. На 28.08.2006г. - Драгомир Илиев - Драшко (28 г.), е застрелян в кв. "Гоце Делчев".Хроника на убийствата, чиито извършители тройната коалиция БСП-ДПС-НДСВ прикрива
                            22. На 07.10.2006 г. - Никола Иванов - Бобъра е убит в заведението "Амейзинг", докато гледа мач заедно с двама приятели.
                            23. На 21.11.2006 г. -Красимир Ангелов Димитров (42г.) е застрелян на бул. "Цар Борис" III пред ресторант "Вини". Той е бивш състезател в националния отбор по волейбол, бивш шеф на волейболния клуб "Славия", бивш собственик на хотел "Славия" и настоящ търговец на цигари и хранителни стоки.
                            24. На 06.12.2006 г. - В София е прострелян Радослав Иванов - Темерута.
                            25. На 08.12.2006 г. - Румен Пешев -Дъртия е прострелян в кв. "Изток" в столицата. 26. На 03.11.2005 г. - в столичния квартал "Стрелбище" е застрелян 33-годишният Володя Герговски.
                            27. На 26.10.2005 г. - Около 9.15 часа на централно столично кръстовище е застрелян банкерът Емил Кюлев, икономически съветник на президента Първанов.
                            28. На 13.10.2005 г. - Васил Арарски (35г.) с прякора Райко Кръвта е застрелян пред хотел "Струма" в Перник. Истинското му име е Райко Василев.
                            29. На 10.10.2005 г. - Двойно убийство в София. Застреляни са Шинка Манова, директор на дирекция "Последващ контрол" в агенция "Митници", и шофьорът й Йордан Герговски.
                            30. На 01.10.2005 г. - В кв. "Лагера" е застрелян в колата си Румен Рангелов Юруков (44 г.). До него се е возила 15-годишната му дъщеря.
                            31. На 20.09.2005 г. - Варненският адвокат Митко Димитров, защитник на съдени за криминални прояви, е разстрелян пред дома си. Убитият е биш служител на МВР
                            32. На 07.09.2005 г. - Палестинецът Махмуд Хасан ал Еиде (39 г.) е застрелян в центъра на София. Срещу него е имало следствено дело, след което той е сменил името си и става "българинът" Мартин Хасан Дойчев.
                            33. На 25.08.2005 г. - Президентът на ВАИ холдинг Георги Илиев е застрелян пред 30 свидетели в "Буда бар" на Слънчев бряг.
                            34. На 30.07.2005 г. - Антон Милтенов-Клюна, Иван Тодоров-Призрака, и Милен Върбанов-Цайко са разстреляни от упор в главите в сладоледена къща "Джимис" в 21.20 часа.
                            35. На 13.07.2005 г. - Съпругата и 2-годишната дъщеря на концесионера на плажа в Обзор Рали Пенков загинаха при взрив на автомобила им.
                            36. На 12.07.2005 г. - Бомба се взриви в "Ауди" и уби Димитър Вучев-Демби, набеден от МВР за наркобос.
                            37. На 23 май 2005 г. - Професор Станимир Калоянов, преподавател по история и археология в СУ "Климент Охридски" и НБУ е убит от тълпа вилнеещи цигани.\

Коментар

• Искаме независима България

https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=2&theater
                              Всички капутини медии не излъчиха протеста.
                              Запушиха им устите. Страх цари в България другарю СтаниШеФ
                              Last edited by 4ono; 23.09.2013, 21:39.

Коментар

• no comment,,55-годишната Павлинка Йовчева бе улучена в сърцето в 8,30 ч на улица "Поп Груйо", докато отивала на работа. Няколко часа по-късно убиецът Любомир Симеонов се предаде сам в полицията в Сливен. "Имах проблеми с връщането на кредит, а банкерката ме притискаше..Междувременно подал жалба в Икономическа полиция срещу нея, че го притеснява.....Уникредит Булбанк разпространи писмо със съболезнования към близките на Павлинка Йовчева. В него се казва, че банката ще подпомогне опечаленото семейство - съпруга и двете големи деца.
                                Според банкери Павлинка имала “невероятно добра репутация, била перфектна в работата си”.
                                Банката се въздържа да коментира версии, докато трае полицейското разследване.
                                . http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2316604
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X