IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Кой внесе закона ЛАФКА в НС ???
    Вместо да задаваш ТЪПИ въпроси, би било по-добре да публикуваш текстовете от закона, които не ти харесват и да обясниш защо не са добри според теб.

А другото е ТРОЛЕНЕ!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Данчо Ментата
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Управляващите подготвят проект за пълна забрана за продажбата на цигари в хипермаркетите, магазините, ресторантите и бензиностанциите, съобщи "Капитал", който разполага със законопроекта. Според него тютюневи изделия ще могат да се купят от ограничен брой специализирани обекти, посочени след конкурс, провеждан от НАП. Търговците ще трябва да отговарят на множество изисквания за чисто кредитно, съдебно и данъчно минало.
        От финансовото министерство са отказали да коментират предстоящата промяна. Изданието цитира председателя на парламентарната бюджетна комисия Йордан Цонев (ДПС), според когото е европейска практика тютюневите изделия да се продават на точно определени места, а държавата трябва да се бори с контрабандата на цигари. Промяната, която ще преоформи облика на цял сектор в търговията, е записана в преходните и заключителните разпоредби на проект за корекции в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК), с които се правят изменения и в Закона за акцизите и данъчните складове.

http://www.segabg.com/article.php?id=669666

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
          Само не ми казвай, че се радваш на такива закони. Хич не ми пука кой е бил на власт, кой го е мислил и т.н. Такъв закон не трябва да се приема, даже не трябва да се внася в НС.
          tnm

Коментар

• “ПРАВНАТА” ЛОГИКА НА БОЙКО БОРИСОВ КЪРТИ С ПРОСТОТИЯТА СИ
            http://afera.bg/pozitsia/50668.html
            “ПРАВНАТА” ЛОГИКА НА БОЙКО БОРИСОВ КЪРТИ С ПРОСТОТИЯТА СИ / АФЕРА.БГ
            afera.bg
            Бойковщина: Обвинението за Костинброд е, че служители не са упражнили контрол върху ..

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              За тоя закон се говореше още преди 2 години, докато на власт беше Тиквун I Слънцевсеогряващий. Къде блеяхте тогава
              Само не ми казвай, че се радваш на такива закони. Хич не ми пука кой е бил на власт, кой го е мислил и т.н. Такъв закон не трябва да се приема, даже не трябва да се внася в НС.

Коментар

• Франция ще приеме само 500 сирийски бежанци - Mediapool.bg
                www.mediapool.bg
                Франция ще приеме само 500 сирийски бежанци - Франция ще приеме 500 сирийски бежанци по молба на Върховния комисариат на ООН за ..

АУУ ЧЕ МНОГО

Коментар

• ГЕРБ се отметна за третия вот на недоверие
                  Ще изчакаме няколко дни, няма да е в петък, обяви Бойко Борисов
                  Публикувано: 17 окт. 2013, 16:02 | Обновено: 17 окт. 2013, 16:02
                  Разпечатай
                  прочитания: 1692 | коментари: 11
                  София, България

Политическа партия ГЕРБ няма да внесе в петък трети вот на недоверие към кабинета. Вчера лидерът Бойко Борисов обяви, че той ще е за културата и в частност за "Българския Лувър". "Понеже има много теми, по които правителството заслужава вот на недоверие, първо ще се съобразя с колегите, защото по различни теми искат вот", заяви Борисов днес. Той обясни пред журналисти, че ще изчака няколко дни преди да обяви поредната тема за вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски.

Веднага след като мнозинството отхвърли втория вот на недоверие към кабинета Борисов коментира: „По безспорен начин е ясно, че без "Атака" това правителство не може да съществува. Много са ми интересни от Атака, като започнат уж да се заяждат с ДПС за някои законопроекти. Те могат с едно движение да прекратят всякакво приемане на закони, да дръпнат подкрепата си от тях. Какво има да ходят да говорят на трибунката, но това е демокрацията, имат право", заяви Борисов. /БЛИЦ

БРАВО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ

Коментар

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...odajbi,159744/

Законът "LAFKA" смърди отвсякъде на фамилия Пеевски. Нищо няма да остане в държавата ни, НИЩО. Това правителства трябва да си ходи, ама ВЕДНАГА
                    За тоя закон се говореше още преди 2 години, докато на власт беше Тиквун I Слънцевсеогряващий. Къде блеяхте тогава

Коментар

• след като и "лафките" ще станат монопол,
                      в тоя кимизарник, сега и рекл агенции
                      започват да се изкупуват на килограм,
                      червените пари окрадени преди-
                      при предишните фалити на БГ, сега се
                      завръщат като инвестиции в
                      лостовете за манипулиране на
                      общественото мнение
                      http://offnews.bg/index.php/254352/n...nov-sobstvenik
                      Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Законът "LAFKA" смърди отвсякъде на фамилия Пеевски. Нищо няма да остане в държавата ни, НИЩО. Това правителства трябва да си ходи, ама ВЕДНАГА

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Спомням си ги тоя период.Много харесвах Дертлиев, страшно достоен човек.И още ме е яд защо комуноидите не го подкрепиха за президент а избраха Жельо.Знам защо ама това е друг въпрос.
                        Защо комуноидите избраха Жельо за президент ???
                        tnm

Коментар

+65536
                          tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

БУЦИЛАААААН

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ба отбираш.Като гледам колко ти е празна кратуната.
                              За електората говорихме ... аз от фотоволтаици разбирам, колкото да не ги наричам, подобно на една "празна кратуна" с претенции - "фотовулканици".
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Боци май си смени хобито рязане на ленти с вотове на недоверие... Това момче умора нема
                                И сигурно много се поти

Коментар

Working...
                                X