IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Ето опит да се запуши устата на опозицията, за да се продължи безумния проект Белене.
    ....
    тия приказки всеки ден ги реди Борисов от екраните (та, пак да питам, нали не е на власт?)

Истината е, че 4 години ПЛАЩАХТЕ по Белене и доведохте до фалит на НЕК!

Т.е., ГЕРБ продължи делата на БСП.

Както впрочем, и по отношение на "пеевската" КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Впрочем аз продължавам да мисля, че е крайно време Орешарски да поиска вот на ДОВЕРИЕ за цялостната политика. И най-накрая Атака да бъде притисната до стената и да се определи дали е ЗА правителството или е ПРОТИВ правителството.
      Ако не гласуват 121 депутати ЗА доверие в кабинета-нови избори. Какво толкова? Няма да са нито първите за БСП, нито пък последните, както се надяват някои кухи кратуни.
      Абсолютно, при това с явен вот!

Тогава ще стане ясно - Кой кой е.

и няма да се допълва информационното затъмнение И с цирковете на Атака

И тези вън на площада това е логичното да искат, ама....не би...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        същата парлама като на вожда им
        Пред медиите пуска някакво писмо от адвокатите по делото Белене в Париж - което било пуснато в кутията на Герб в парламента, но пък е адресирано до Министъра/Правителството
        Явно няма опозиция, а си играят един отбор!
        Опозицията не е отговорна за безумията на управляващите

Не можеш ли да измислиш нещо по-умно от изтъркано комунистическо обвинение към опонентите за собствените ви престъпления...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Да бе да, да не е луд
          Ама така не може да се работи! Просто не може и не бива!
          Аз така бих направил. Ще им тропна на масата на Станишев и на Местан и отивам на вот.
          Така направи навремето Филип Димитров и загуби властта. За което поне малко го уважавам. Че имаше достойнство.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

точка се слага, когато те е страх нещо да не се разкрие

Колко милиона изплати И Герб на Манчев, а?

И като вожда ви каза, че спира Белене преди година и половина, точно след една среща с Хилари Клинтън....защо продължиха да плащат и довършват НЕК ...?

А точно преди година през септември 2012 беше подаден Иска в Арбитражния съд.
            Къде са вашите защити за този съд и иска от милиард???

Всеки нормален човек би търсил отговорност от ГЕРБ и БСП заедно!
            Ето опит да се запуши устата на опозицията, за да се продължи безумния проект Белене.

Хайде теб да питам, защо ти никога не се осмели да кажеш мнението си по този проект - аз винаги рязко съм го критикувал. Далеч преди ГЕРБ да се откажи от него

И сега когато премиерът и останалите от новата Тройна правят всичко възможно за да загуби България делото и Росатом да спечели, пуснахте измислени обвинения. Накрая разбира се ща се окаже че не са компютри а компоти но целта е през това време да се получи одобрение за този проект, отдавна вече на бунището

Но този трик да прехвърлим от болната глава на здравата просто няма да мине.

Коментар

Тлъста тролска ЛЪЖА. Никой не е казвал такова нещо. Пък и наскоро не е имало да се гласува вот на ДОВЕРИЕ. Скоро се гласува вот на НЕДОВЕРИЕ, ама това за тебе са трудни за разбирани неща.
              същата парлама като на вожда им
              Пред медиите пуска някакво писмо от адвокатите по делото Белене в Париж - което било пуснато в кутията на Герб в парламента, но пък е адресирано до Министъра/Правителството
              Пред медиите говори как щели сме да загубим делото, но НЕ внася ВОТ по този въпрос, а сега новата му приумица е за инфраструктурата и вероятно пак ще разиграят цирка...
              Изобщо, всичко, за да НЕ лъснат Истините ...да се говори само за нещата, удобни на Борисов

Представяш ли си - Опозиция, която не използва деня за Парламентарен контрол, който се излъчва на живо пред нацията за Отговори на въпроси - щото всичко ни е цъфнало и вързало
              Явно няма опозиция, а си играят един отбор!

Коментар

Впрочем аз продължавам да мисля, че е крайно време Орешарски да поиска вот на ДОВЕРИЕ за цялостната политика. И най-накрая Атака да бъде притисната до стената и да се определи дали е ЗА правителството или е ПРОТИВ правителството.
                Ако не гласуват 121 депутати ЗА доверие в кабинета-нови избори. Какво толкова? Няма да са нито първите за БСП, нито пък последните, както се надяват някои кухи кратуни.
                Да бе да, да не е луд

Коментар

• Впрочем аз продължавам да мисля, че е крайно време Орешарски да поиска вот на ДОВЕРИЕ за цялостната политика. И най-накрая Атака да бъде притисната до стената и да се определи дали е ЗА правителството или е ПРОТИВ правителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                    Е, гъбаркат се с теб
                    За това ти бутам рамо - всяка идиотщина която измислят - ти парирай с; А-аа това ще да е - еди какво си - политическо нещо си
                    мислиш ли, че има нужда от съвети
                    и без тях рязко си е сменил позицията отпреди и всичките му приказки са в защита на една партия, която иска веднага нови избори И то САМО по старите правила
                    Та, за него даже ми е гадно, защото му вярвах....а се оказа, просто един лъжец
                    герберастите са ясни - те открито си защитават Вожда и всичко, което прави е свято и безгрешно за тях и всячески трябва да се пази ореола му, нищо че МАСОВО медиите и Днес всекидневно и обхватно коментират и тиражират Борисов....а уж, не бил на власт ....ааа, и онези от БСП, начело с Първанов ...на които не им отърват някои промени

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ти барем си умен човек.

Тука форумните комундета разправят, че когато се гласува вот на доверие имат повече от половината депутати за да защитят кабинета.

Обаче, когато трябва да се промени ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН имат по малко от половината депутати и не могат да осигурят кворум.

Те за мезе ли ме зимат или да ???
                      Тлъста тролска ЛЪЖА. Никой не е казвал такова нещо. Пък и наскоро не е имало да се гласува вот на ДОВЕРИЕ. Скоро се гласува вот на НЕДОВЕРИЕ, ама това за тебе са трудни за разбирани неща.

Коментар

Именно !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Само за БСП. ГЕРБ няма проблеми - против Белене и точка
                          ...
                          точка се слага, когато те е страх нещо да не се разкрие

Колко милиона изплати И Герб на Манчев, а?

И като вожда ви каза, че спира Белене преди година и половина, точно след една среща с Хилари Клинтън....защо продължиха да плащат и довършват НЕК ...?

А точно преди година през септември 2012 беше подаден Иска в Арбитражния съд.
                          Къде са вашите защити за този съд и иска от милиард???

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                            Това е "висша" политическа математика
                            Ти барем си умен човек.

Тука форумните комундета разправят, че когато се гласува вот на доверие имат повече от половината депутати за да защитят кабинета.

Обаче, когато трябва да се промени ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН имат по малко от половината депутати и не могат да осигурят кворум.

Те за мезе ли ме зимат или да ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Лично мое мнение:
                              - Като оставим настрана това, че исторически погледнато пропорционалната система се приема като по-съвършената от двете (бидейки тази, която дава по-пълна представеност на избирателите - при мажоритерен вот с 2-ма кандидати и минимална победа с 51%, останалите 49% са непредставени - справка изборите в България до 1911 г.), аз съм против каквото и да е мажоритерно гласуване в днешно време и на това ниво на развитие на обществените отношения в България. При условията на мажоритарен избор в днешна България, спокойно можеш да разделиш страната на 240 малки Несебър-а и да си правиш избори по Несебърски (куул)
                              - Ако имаш предвид премахване на преференцията - категорично съм против. Преференцията дава възможност за съчетаване предимствата на двете системи. Възможно най-пълно представителство от пропорционалната система и някакъв елемент на лични качества на кандидатите от мажоритарната система.
                              - относно прозрачността, не знам какво имаш предвид, ако ми дадеш конкретен отменен текст ще ти отговоря.
                              Благодаря за отговора

- за мажоритарния вот, доколко и дали и аз имам колебания
                              съответно, предпочитам широка дискусия за това
                              Има логика и в твърденията ти за пропорционалния вот, но този начин, в крайна сметка работи, само в полза на партиите
                              Партии има от около 200 години, трябва ли да се робува, че те са единствената алтернатива

Да, за преференцията, която се явява мажоритарен момент, все пак, споменавам, че ГЕРБ отмениха през февруари
                              Както и мажоритарното избиране на Районни кметове.

За Общински съветници - никой не иска да въведе мажоритарен избор.
                              Което е отново налагане на партийната воля - няма значение на коя партия!
                              Кметът се избира мажоритарно, но ОбС, който гласува решенията - пропорционално

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Значи е вярно тогава, че ГЕРБ може с 90 депутата да наруши кворума. Вай вай вай, да не би пък да трябва да и се извиня на Червената клавиатура ???
                                Дори и аз никога не съм предполагал че ГЕРБ има такива неограничени възможности...

Коментар

Working...
                                X