IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    ...
    ОСТАФФФКА !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Опа...Олигарски подготвя нова далавера с другаря Гергов. http://www.plovdiv-online.com/konfli...%D0%B0ir%D0%B0

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Да ти вземат всичките стинчици , дето ги изкарваш от мизерното блогче със спам дано
        а бе ти остави спама...то и авторското право тотално е засегнато
        навсякъде е затрил авторите и източника и само копи-пейст

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Нарочно е вкарана, да ви вкарва в малоумни спорове
          +1024
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            И когато не познаваш нещо, но това нещо отговаря на негативното ти говорене за страната ти, си готов да вземеш пример за доказателство, което сам не можеш да разбереш на какво се базира?

Абсолютно не е ясно на каква база в едната пирамида е добавена България и Иран заедно
            Абсолютно е ясно на каква база. Отговорите на мнозинството интервюиирани са показали силно сходство в отговорите в България, Турция и Иран.

А не виждам защо някой се обижда от това че българите са с азиатска култура в мнозинството си, при положение че българите в действителност са си азиатци по манталитет и култура. И след като личната култура е въпрос в голяма степен на избор, то очевидно мнозинството българи са избрали да бъдат културно азиатци.

Коментар

няма място да се търси полза, а да се познават тези различия

Интелигентността, за разлика от умността би следвало и да ги разбере
              Аз ги познавам различията от първа ръка. Ако не пътуваш често, ти препоръчвам лекциите на Сузуки и Фром на тема психоанализата и дзен будизма изнесени в Мексико преди некое и друго десетилетие, но важат. Има много интересни и според мен точни разсъждения за различията между западната и източната култури.
              tnm

Коментар

И когато не познаваш нещо, но това нещо отговаря на негативното ти говорене за страната ти, си готов да вземеш пример за доказателство, което сам не можеш да разбереш на какво се базира?

Абсолютно не е ясно на каква база в едната пирамида е добавена България и Иран заедно
                Нарочно е вкарана, да ви вкарва в малоумни спорове

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Предполагам че познаваш доста добре иранската култура Аз не я познавам и не бих могъл да ги определя къде се намират.

Коментар

• Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнение
                    От ЧЕЗ ни подготвят за високи сметкиhttp://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7158.html
                    Да ти вземат всичките стинчици , дето ги изкарваш от мизерното блогче със спам дано

Коментар

...видях ги, и ако бяхме в една група с Турция и Гърция не бих се замислила дори
                      Но, Иран - не
                      Предполагам че познаваш доста добре иранската култура Аз не я познавам и не бих могъл да ги определя къде се намират.

Коментар

• От ЧЕЗ ни подготвят за високи сметкиhttp://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7158.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Всъщност има религиозни и културни различия, но те не са в полза на европейските политици. Въобще и на европейската обективистка и фанатична култура като цяло. Нормално е да са фалирали с такива нагласи.
                          няма място да се търси полза, а да се познават тези различия

Интелигентността, за разлика от умността би следвало и да ги разбере

Коментар

Виж въпросите - и аз не повярвах че сме там докато не видях въпросника. Отговорите на средния българин ще го забият точно някъде около тази полоса - между Индия и африканците.
                            ...видях ги, и ако бяхме в една група с Турция и Гърция не бих се замислила дори
                            Но, Иран - не

Коментар

Между другото, доверявайки се на подобни културни модели, преди няколко години Уол Март(най-голямата търговска верига в света) фалира в Китай и призна неразбиране и грешка във възприемането на културните различия.
                              Всъщност има религиозни и културни различия, но те не са в полза на европейските политици. Въобще и на европейската обективистка и фанатична култура като цяло. Нормално е да са фалирали с такива нагласи.
                              tnm

Коментар

Но тъй като не се занимавам с политика, а не ми пука дали някой ме харесва или не мога да говоря каквото ми харесва
                                Това е нещо, което напълно споделям, с добавката, че говоря и нещата, които мисля

Коментар

Working...
                                X