Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Опа...Олигарски подготвя нова далавера с другаря Гергов.http://www.plovdiv-online.com/konfli...%D0%B0ir%D0%B0
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа ти вземат всичките стинчици , дето ги изкарваш от мизерното блогче със спам дано
навсякъде е затрил авторите и източника и само копи-пейст
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНарочно е вкарана, да ви вкарва в малоумни споровеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ когато не познаваш нещо, но това нещо отговаря на негативното ти говорене за страната ти, си готов да вземеш пример за доказателство, което сам не можеш да разбереш на какво се базира?
Абсолютно не е ясно на каква база в едната пирамида е добавена България и Иран заедно
А не виждам защо някой се обижда от това че българите са с азиатска култура в мнозинството си, при положение че българите в действителност са си азиатци по манталитет и култура. И след като личната култура е въпрос в голяма степен на избор, то очевидно мнозинството българи са избрали да бъдат културно азиатци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеняма място да се търси полза, а да се познават тези различия
Интелигентността, за разлика от умността би следвало и да ги разбереБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ когато не познаваш нещо, но това нещо отговаря на негативното ти говорене за страната ти, си готов да вземеш пример за доказателство, което сам не можеш да разбереш на какво се базира?
Абсолютно не е ясно на каква база в едната пирамида е добавена България и Иран заедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПредполагам че познаваш доста добре иранската култураАз не я познавам и не бих могъл да ги определя къде се намират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнениеОт ЧЕЗ ни подготвят за високи сметкиhttp://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7158.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...видях ги, и ако бяхме в една група с Турция и Гърция не бих се замислила дори
Но, Иран - неАз не я познавам и не бих могъл да ги определя къде се намират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсъщност има религиозни и културни различия, но те не са в полза на европейските политици. Въобще и на европейската обективистка и фанатична култура като цяло. Нормално е да са фалирали с такива нагласи.
Интелигентността, за разлика от умността би следвало и да ги разбере
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВиж въпросите - и аз не повярвах че сме там докато не видях въпросника. Отговорите на средния българин ще го забият точно някъде около тази полоса - между Индия и африканците.
Но, Иран - не
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМежду другото, доверявайки се на подобни културни модели, преди няколко години Уол Март(най-голямата търговска верига в света) фалира в Китай и призна неразбиране и грешка във възприемането на културните различия.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНо тъй като не се занимавам с политика, а не ми пука дали някой ме харесва или не мога да говоря каквото ми харесва
Коментар
Коментар