IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение

БРАВО НА ИСКРЕТООООО

Киро, ти май наистина си лудо влюбен в Искрето!
      То има и за какво де! Жена и половина! Даже две и половина жени.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• БРАВО КОКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
          http://nakratko.bg/category/25/26373/
          Европа опроверга ГЕРБ
          nakratko.bg
          Говорителят на еврокомисаря Йоханес Хаан опроверга твърденията на ГЕРБ, че проектите за тунела под Шипка и за Западната Тангента са спрени, предаде БНР. Проектите за тунела под ...

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
          Писмото от ЕК > http://www.mtitc.government.bg/uploa..._letter_EC.pdf
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://nakratko.bg/category/25/26373/
            Европа опроверга ГЕРБ
            nakratko.bg
            Говорителят на еврокомисаря Йоханес Хаан опроверга твърденията на ГЕРБ, че проектите за тунела под Шипка и за Западната Тангента са спрени, предаде БНР. Проектите за тунела под ...

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Май става преврат в Либия
              След премиера и министърът на финансите е отвлечен неизвестно къде...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_1523.html

Коментар

• И едно друго сравнение ми идва наум, във връзка с упорития отказ на комунистическото правителство да подаде оставка след гафа с назначението на Делян Пеевски за шеф на държавната сигурност.

Понеже думата суверенитет явно не се разбира от болшинството от списващите, а вероятно и от четящите темата, хипотетичният пример съм го избрал такъв, щото суверенитетът да е абсолютно ЯСЕН.

На преуспял бизнесмен, незнаен крадец му влиза в къщата и обира скъпите вещи и парите от СЕЙФА. Крадецът се измъква безнаказано и никой не успява да го хване. Бизнесменът пие една студена вода и пак си обзавежда къщата богато и слага пари в сейфа. Обаче не щеш ли в къщата влиза друг крадец, обаче този път бизнесменът успява да го хване на местопрестъплението. Хванатия на местопрестъплението крадец казва на бизнесмена:

– Ти трябва да ме пуснеш заедно с всичко което съм откраднал, тъй като остави предишния крадец също да изнесе всичко от домът ти. Ако не ме пуснеш, ще те съдя за неравнопоставено отношение.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Elena Spasova Най-дясното на ГЕРБ е десният крак на Бойко Борисов.

На Ризова очилата се крепят на лицето й на магия. Имаше вероятност да паднат в момента, в който чу, че бившият шеф ( онзи с тефтерчето) е посетил И.Ф. 103 пъти в кабинета й на Дондуков в рамките на година и половина....

БРАВО НА ИСКРЕТООООО

Коментар

Коментар

Коментар

• ЕКСЛУЗИВНО! ПРИСЪДАТА, КОЯТО ЩЕ ДАДАТ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – 11 МЕСЕЦА УСЛОВНО!
                        http://afera.bg/mishena/50264.html
                        ЕКСЛУЗИВНО! ПРИСЪДАТА, КОЯТО ЩЕ ДАДАТ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – 11 МЕСЕЦА УСЛОВНО! / АФЕРА.БГ
                        afera.bg
                        Делото, което предстои тези дни да бъде гледано срещу обвиняемия - бившият вътрешен министър ..

И ПОСЛЕ ЕС ПАК ДА ПИТА- ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ КОРУПЦИЯТА НЯМА ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Адвокатът на Цвък , Менко Менков рекна : ,, Мастити юристи като се съберат на едно място се получава голям мастит и спира млякото", след което добави, че ще се постараят да "спрат млякото на прокуратурата". Той и германският му колега Ханс-Петер Уул който е съветник на Меркел по въпросите на вътрешната сигурност. няма да искат днес отлагане на делото.
                          Много прости приказки на прост човек .

Този Менков е един посредник между обвиняеми и правосъдните органи .

Колко му е хонорара на Менков и колко апартамента трябва да му припише Физкултурника ?!

Коментар

• Значи сега. Едните назначават Делян Пеевски да ръководи националната сигурност. Народът се вдига на бунт, и поради това те скоропостижно го сменят от този пост, обаче не си подават оставката заради сторения гаф, с аргумента, че и в предишното управление имало подобни гафове. Ми нали затова предишните ги изгонихме с камъни. И аз ходих на февруарските бунтове. И аз хвърлях камъни.

Имайки предвид горното, стигам до заключението, че комунист срама няма. Единствено камъните могат да го накарат да си подаде оставката.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Бащата на Искра Фидосова ще съди енергото
                              Обиден е, че изкарвали електромера му мързелив и отчитал по-малко
                              Публикувано: 9 окт. 2013, 22:00 | Обновено: 9 окт. 2013, 22:00
                              Разпечатай
                              прочитания: 1621 | коментари: 21
                              Монтана, България

Бащата на Искра Фидосова – Фидос Симеонов, от няколко месеца води битка с енергото. Сагата е от началото на годината, но върхът бил през март. Експертите на ЧЕЗ изкарвали електромерът му мързелив и отчитал по-малко. “Откакто дъщеря ми падна от власт, от енергото не ми обръщат внимание”, оплаква се бай Фидос. Той е пенсионер, но е собственик на хижа “Петрохан”. В нея нямало много туристи и затова консумацията на ток била слаба, пише “24 часа”. На 15 март т.г. му изпратили екип от отдел “Технически загуби”, който отчел, че електромерът му отчита с 18% по-малко. Същият ден след 2 часа дошъл втори екип, експертите този път засекли, че електромерът е мързелив, не работи добре и отчита 33% загуби. По-късно дошъл и трети екип, за да даде независима оценка и положението пак било същото – с по-ниски показатели.

“Не аз, моят електромер ще съди ЧЕЗ за обида”, шегува се бай Фидос.

Същият месец той платил 182 лв., а следващия – когато нямало никаква посещаемост, 167 лв. Експертите съставили констативни протоколи за по-малкото количество отчитана електроенергия и го глобили с 212,74 лв. Фидос Симеонов се примирил и ги платил. На 10 септември със задна дата от 15 декември до 15 май му начислили 60% повече ток. В писмото, което получил, от ЕЗ го предупреждавали, че ако не плати глобата, ще му спрат тока.

Бай Фидос изпратил 2 писма, в които възразявал срещу цялата процедура и натиска, който му оказали. "Под достойнството ми е да подавам жалба, защото знам, че съм прав. Могат да ме подложат на детектор на истината, не на лъжата. Ще поискам оставката на началника на отдел “Технически загуби”, закани се хижарят. Той щял да търси съдействие и от енергийния омбудсман Радослав Димитров."/БЛИЦ

БРАВО НА ИСКРЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Човекът, докарал в Берлин Обамата да замазва подслушванията ... да се включи в защитата на Цветанов! Та цялата мантра на комунетата, че бившите управляващи са мафиоти директно заминава на боклука!
                                Сега си обяснявам, защо още при повдигане на обвиненията, Цветанов твърдеше, че в ЕК или на делото ще се изяснят много неща.
                                Съжалявам, че няма да може да се види и чуе събитието.
                                Логиката май не ти е силната страна

Коментар

Working...
                                X