IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ние хубаво си чешем езиците, ама днешното изпълнение на управляващите с така "добре" организирания контрапротест, колко смятате ще ни удари от към свиване на потребление и инвестиции.

Само с това изпълнение те разубедиха що годе останал трезвомислещ човек.

А и отделно докато се джавкаме остана някак си така встрани новината, че прокуратурата се самосезирала за сделката с печатницата на БНБ и пратила ДАНС да рови.

Изобщо не съм запознат с положението, но ми се вижда много съмнително. Ако се опитат да свалят Искров и да сложат някой техен, не ми се мисли какви ще са последствията. Дано няма такива планове.

Коментар

• Пловдивски зам.-кмет и секретар се изръсиха на протеста в София
      Не отговарят, когато ги питат къде отиват през работно време
      Публикувано: 16 авг. 2013, 10:27 | Обновено: 16 авг. 2013, 10:27
      Разпечатай
      прочитания: 2311 | коментари: 11
      София, България
      Павлинка Казарова

Бившата кметица на район „Южен” в Пловдив и настоящ секретар на кметството Павлинка Кацарова се изтърси с един автобус хора от администрацията на протеста, съобщиха за БЛИЦ очевидци. Кацарова, чието има се свързва с партийните и самоотвержени войни в защита на ГЕРБ, които тя неуморно води, е придружена от заместник-кметът Людмил Русанов. На въпрос на пловдивски репортери днес не са ли на работа, управниците от града под тепетата демонстративно са обърнали гръб на питащите.

БРАВО ДРУГАРЕ МУТРОКОМУНИСТИ

Сред пловдивските недоволни от правителството „Орешарски” се откроява и фигурата на техническия сътрудник на групата на ГЕРБ в града. Както БЛИЦ съобщи, сутринта от Пловдив тръгнаха два автобуса.

Единият е от район „Южен”, пътуващите в другия са служители на общинското предприятие „Паркове и градини”. Те обявиха, че отиват на екскурзия в столицата и можело да се отбият да видят протестиращите, защото щяло да им бъде интересно.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        ама троленето по цял ден във форумите за труд ли се смята вече ?
        и тия мангустите като ги гледам са се скъсали от бачкане ...
        Ти днес се скъса да тролиш, а като управляваше Бойко мълчеше като пукъл!

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ти, беден и отруден ли си?
        Относно 80-те % и кои го съставляват, ами не е повод за хвалба .....или пък е?
        Приеми, че съм филантроп като Джордж Сорос. Грижа се и симпатизирам точно на тези групи, които имат нужда от подкрепа, независимо от моето финансово и имотно състояние. Затова аз съм ляв, аз съм за жестоко облагане на богатите, за неглижиране и неотразяване на изявите на "умните" и "красивите" в независимите медии, за етническа толерантност. Умните и красиви олицетворяват точно една пословица разказвана в моята фамилия "Шаро баро, годи нанай" или "Голяма глава, акъл няма".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
          При тебе очевидно е труд, защото до 20,01 ч само днес имаш само в "Политика" двадесет и три поста
          За разлика от теб Лорда има десет.

Очевидно е кой е платеният трол!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            ние ..., ромите , ... отрудени хора сме 80% от населението .....
            А поставянето на "цигани" и "отруден" в едно изречение си е гавра ...
            Не че няма и цигани, които си бачкат съвестно и не крадат, но първо, че са изключение и второ, че такива не подкрипят червената бабишкера, защото си изкарват с труд доходите и не разчитат на социални помощи !
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Имам чувство че се самонавиваш. Отдавна ти чета коментарите и трактовките от твоята гледна точка. Квото и да стане според теб е в полза на каузата на протестиращите , работи в полза на и съзнаване на гласувалите за БСП и т.н.

Проблема обаче е че като извадиш главата от пясъка и ще видиш че това е самозаблуда, че енергията на протеста свършва, че подкрепата не се увеличава , че в провинцията не се получава .......

Просто искам да кажа че реалността очевидно е по - различна от това което виждаш в мислите си.....
              Напротив, на мен ми е пределно ясно че процеса на нормализация на управлението ни ще отнеме години, може и десетилетия. Но това не пречи да се направи първата крачка. Всъщност втората - първата бе срещу ГЕРБ.

Съзнанието на хората се променя бавно, много бавно. Инерцията е брутална и в миналото за това са трябвали поколения. Но сега това е възможно да се случи малко по-бързо. Общественото съзнание е един много голям кораб, който му трябва много пространство и време за да си промени курса. Но все пак първото условие за промяна на курса е все пак руля да вземе да си променя положението. Та и тук така, първо едни хора, след това други. Първо едни нагласи, след това други. Стъпка по стъпка. Няма как да се получат скокове, но и малки стъпки са добре дошли.

Коментар

Колкото и да ви е мъчно, ние турците, ромите , земеделците, провинциалистите, бедните отрудени хора

Коментар

Колкото и да ви е мъчно, ние турците, ромите , земеделците, провинциалистите, бедните отрудени хора сме 80% от населението и те са представени чудесно от българското правителство. Вие умни, красиви и богати замервачи с тротоарни плочки се оправяйте в живота....
                  Ти, беден и отруден ли си?
                  Относно 80-те % и кои го съставляват, ами не е повод за хвалба .....или пък е?

Коментар

• А тук Миков с ква погнуса гледа как Серго целува ръка на мангалите
                    А бе и на комунистите не им е лесно - сега вместо да си пият коктейлите на яхтите те трябва са прегръщат с миризливи мангали от електората ...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      [/B]

Точно това си мислех и аз.
                      Колкото и да ви е мъчно, ние турците, ромите , земеделците, провинциалистите, бедните отрудени хора сме 80% от населението и те са представени чудесно от българското правителство. Вие умни, красиви и богати замервачи с тротоарни плочки се оправяйте в живота....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Монти, аз като видях какви са на контрапротеста, бях почти сигурен че ГЕРБ са ги докарали. По добър подарък за протестиращите срещу правителството много трудно може да се измисли. Та за това си мислех че ГЕРБ са ги докарали.

Точно с цел да се направи як контраст между едните и другите протестиращи. Такава антиреклама, ако БСП сами са си я спретнали значи трябва да си сменят, който там организира тези работи. Защото хората харесват хора, които приличат на тях и не харесват хора, които се различават. А с тези мангали, бивши или бъдещи затворници БСП ще отблъсне де що има колебаещ се.
                        Имам чувство че се самонавиваш. Отдавна ти чета коментарите и трактовките от твоята гледна точка. Квото и да стане според теб е в полза на каузата на протестиращите , работи в полза на и съзнаване на гласувалите за БСП и т.н.

Проблема обаче е че като извадиш главата от пясъка и ще видиш че това е самозаблуда, че енергията на протеста свършва, че подкрепата не се увеличава , че в провинцията не се получава .......

Просто искам да кажа че реалността очевидно е по - различна от това което виждаш в мислите си.....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ама как любовно се гледат, мамини сладки

Коментар

Монти, аз като видях какви са на контрапротеста, бях почти сигурен че ГЕРБ са ги докарали. По добър подарък за протестиращите срещу правителството много трудно може да се измисли. Та за това си мислех че ГЕРБ са ги докарали.

Точно с цел да се направи як контраст между едните и другите протестиращи. Такава антиреклама, ако БСП сами са си я спретнали значи трябва да си сменят, който там организира тези работи. Защото хората харесват хора, които приличат на тях и не харесват хора, които се различават. А с тези мангали, бивши или бъдещи затворници БСП ще отблъсне де що има колебаещ се.

Точно това си мислех и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Равновесие,
                              писах преди 20 дни ,че безумните изпълнения на Плевналиев и недораслите протестиращи ,ще докарат турците на жълтите павета...
                              Сега ги видяхте ....
                              Следващия път ще бъдат 50 К....и няма да има избори през пролетта...
                              много поздрави от Варна....
                              Вчера една лелка щеше да ме бие ,че не се подписах на нейната петиция а бях единствен който и обърнах внимание...
                              Пълна деградация на богатите и умните....

Коментар

Ако КНСБ се нахъса нещата може и да станат грозни.
                                Равновесие,
                                писах преди 20 дни ,че безумните изпълнения на Плевналиев и недораслите протестиращи ,ще докарат турците на жълтите павета...
                                Сега ги видяхте ....
                                Следващия път ще бъдат 50 К....и няма да има избори през пролетта...
                                много поздрави от Варна....
                                Вчера една лелка щеше да ме бие ,че не се подписах на нейната петиция а бях единствен който и обърнах внимание...
                                Пълна деградация на богатите и умните....

Коментар

Working...
                                X