IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шок! Съдиите си дадоха отвод по делото "Цветанов" (обновена)
    Цветанов: Не очаквах, че прокуратурата ще постъпи така! За мен няма значение кой съдия ще ме съди
    Шок! Съдиите си дадоха отвод по делото "Цветанов" (обновена)
    Дата
    10:20 | 10.10.2013
    Дата
    3484
    Коментари
    0
    Автор: Милан Николов
    Share

Съдиите по делото "Цветанов" си дадоха отвод преди минути.

Председателят на съдебния състав Димитрина Ангелова заяви, че има воля и смелост да довърши делото със справедлива присъда, но изтъкна, че не трябва да има съмнения за нейната безпристрастност, които бяха породени от публикации във в. "Преса".

Във въпросното издание се тиражира информация, че Ангелова е имала интимни отношения с адвокат Менко Менков, който защитава Цветанов.

Самият Менков заяви, че това е клевета и, че е завел дела срещу медиите, които са пуснали въпросните материали - "Преса", "Уикенд" и "България Днес".

"Не очаквах, че прокуратурата ще постъпи така. Надявам се, че Софийския градски съд ще разпредели бързо делото, за да влезе то максимално бързо. Ще настояваме делото да бъде открито. За мен няма значение кой съдия ще ме съди", заяви преди минути Цветан Цветанов.

КОКИ , А ДАЛИ Е ПОЛИТИЧЕСКО ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ В СЪДА

КОКИ,ПАК ТИ ИЗЛЕЗЕ ГЕРБЕРАСТСКИЯ ЦВЯТ

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Ей туй подчертаното в червено трябва да се докаже.Дотогава ,,Homo praesumitur bonus donec probetur malus''
      Contra factum non datur argumentum

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        И НА ЦВЦВ И ББ БАЩИТЕ ИМ СА ОТ ДС
        Да, така е. Е?

Коментар

КОКИ и незаконното подслушване с Цецомобили, пак ли не е престъпление и политическо
          Киро дали е незаконно ,трябва да се докаже в съда.Дотогава пак казвам Homo praesumitur bonus donec probetur malus''
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• И НА ЦВЦВ И ББ БАЩИТЕ ИМ СА ОТ ДС

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Кой разреши на Делян Пеевски отново да бъде депутат ???
              БСП - ГЕРБ - КСъд, който е с 8 политически избрани съдии и 4 по...съдийски

Коментар

• Ето как се "преуспява". Даже не на 33, а още на детско-юношестка възраст.
                Е разбира се, трябва да имаш и дядо генерал от ДС, то си е "must" дето се вика.

Само безкомпромисн а ФИЗИЧЕСКА ЛИКВИДАЦИЯ на тумора ДС ще даде минимален шанс за развитие на тази скапана територия.
                Attached Files

Коментар

• КОКИ и незаконното подслушване с Цецомобили, пак ли не е престъпление и политическо

Коментар

• Е ТОВА Е В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА- ДАЖЕ ЧАДЪРИТЕ НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ , А КРИМИНАЛНИ

Коментар

Така ли Коки, а за Берлускони какво е , а когато в САЩ и Европа съдят министри и лежат в затвора те не твърдят ли, че е политическо..Ами нали Цуци е политик- отворил е покитически чадър защото е имал власт, а това е незаконно и ти и аз не можем да го направим..
                      Ей туй подчертаното в червено трябва да се докаже.Дотогава ,,Homo praesumitur bonus donec probetur malus''

Коментар

Така ли Коки, а за Берлускони какво е , а когато в САЩ и Европа съдят министри и лежат в затвора те не твърдят ли, че е политическо..Ами нали Цуци е политик- отворил е покитически чадър защото е имал власт, а това е незаконно и ти и аз не можем да го направим..
                        Не съм съгласен че чадъра е политически !

Чадъра си е откровено криминален защото прикрива криминални престъпления на криминални типове !

Цуци не е политик , защото заемането на политическа позиция не те прави политик , а поведението което се следва !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          И днес Делян Пеевски не е на работното си място.
                          Кой разреши на Делян Пеевски отново да бъде депутат ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...93280924_n.jpg

Коментар

Софийска градска прокуратура поиска отвод на съда, заради публикацията във в. "Преса", че съдията по делото Димитрина Ангелова е била в близки отношения с адвоката на Цветанов Менко Менков.
                              ....
                              ей, такива съобщения ме карат да мисля, че и темата за Лустрация наистина е твърде закъсняла ....и вече излишна

все едно, ако има лустрация, тукашните платени, ще им плащат по-малко - не вярвам

Коментар

• Нова директива на ЕС влиза в сила от 1 януари 2014 година.Каймата ще съдържат само смляни вътрешности, кожа и кокали. http://www.standartnews.com/biznes-b...ta-208461.html

Коментар

Working...
                                X