Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля че е възможно да се подготвят фалити на банките както през 90 те?
Collapse
X
-
Мисля че е възможно да се подготвят фалити на банките както през 90 те?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеСлушах Румен Гечев при Цветанка Ризова, и се убедих, че управляващите се канят да повторят още един свой трик от 90-те, приложен с голям успех и от Орбан в Унгария.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Мисля че е възможно да се подготвят фалити на банките както през 90 те?
Слушах Румен Гечев при Цветанка Ризова, и се убедих, че управляващите се канят да повторят още един свой трик от 90-те, приложен с голям успех и от Орбан в Унгария. Когато през 90-те банките фалираха много кредитни милионери (предупредени навреме за готвения трик) успяха в условията на хиперинфлация формално да се издължат с жълти стотинки. Успоредно с това много българи успяха да доизплатят жилищата си, понеже ипотечните им кредити се бяха обезценили. Това беше сделката - назначените от БКП капиталисти заграбиха цялата икономика и всички спестявания, а тук-там по някой българин успя да си изплати на безценица жилището. Това, че в процеса новодомците и близките им загубиха спестяванията си, трупани цял живот, трябваше да приемат като удар от лошия капитализъм.
Сега се дава заявка за подобна схема, при която банките - при неясно какви условия - принудително ще бъдат направени гаранти на строителните инвестиции на зелено. Недостроените обекти са хиляди, и това е голям проблем за част от населението, но все пак не е основният проблем на нацията. Въпреки това точно в тази област властта ще предложи сделка на българите, които живеят в чистилището на платено жилище, в което не могат да влязат, защото няма Акт 16 - да бъдат заставени банките да покрият провалените инвестции на зелено, уж за да се помогне на бездомните граждани, а всъщност за да бъдат заставени банките да помогнат на изправените на ръба на банкрута олигарси да си достроят бизнес центровете и моловете, за което ще платим всички ние, а печалбите ще са само за тях.
Това е пореден ход, целящ да разделя и владее, и един помен с чужда пита да бъде представен като добрина и загриженост на държавата за гражданите, и спазване на евро-директивите.
А това, че в крайна сметка редовите граждани пак ще бъдат забравени, и чрез нерегламентирана държавна помощ, прекарана през банките, ще се достроят само обектите на закъсали, но близки до властта мутри и олигарси - това ще бъде поредния катарзис.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар