Щатите са друга губерния, електрона почти на 100% няма да работи. Вземи си кредитна карта и си ок
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теглене на пари с Visa Electron от чужбина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеОбади се в банката и питай.
Би трябвало да можеш, но провери предварително, вкл. за таксите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristiqna123 Разгледай мнениеЗдравейте,
имам левова разплащателна сметка в ДСК и ми предстои да пътувам. Въпросът ми е мога ли да тегля пари от американски банкомат с Visa Electron или е невъзможно?
Преди 4-5 години в щатите имах сериозен проблем с Виза Електрон - банкомата нон стоп ми "говореше" - Не се чете! Не се чете! (имах над $ 8000 в сметката-доларова) В Европа нямах проблеми но в Щатите бе само сувенир.
Любопитно че в хотела също не се четеше но пък срещу подпис на съответни документи приемаха че имам пари в картата и не ми създаваха проблеми но в България след няколко месеца получих е-съобщение от полицията в Тексас че, дължа еди си колко пари и ми напомниха да изпратя чек със съответната сума.
Веднага се обърнах към Банката (Си Джий Експрес), които ми отговориха че БОРИКА отказала плащане и вината не е тяхна Така че ако приемате съвети-Извадете си кредитна карта, просто ще е безпроблемно на летището в Лос анджелис не можах да си взема количка даже. Добре че мой познат ми зае пари та се прибрах
Коментар
Коментар