IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теглене на пари с Visa Electron от чужбина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щатите са друга губерния, електрона почти на 100% няма да работи. Вземи си кредитна карта и си ок
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Обади се в банката и питай.
      Би трябвало да можеш, но провери предварително, вкл. за таксите.
      Не вярвайте на усмивките в банката!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hristiqna123 Разгледай мнение
        Здравейте,
        имам левова разплащателна сметка в ДСК и ми предстои да пътувам. Въпросът ми е мога ли да тегля пари от американски банкомат с Visa Electron или е невъзможно?
        Здравейте Колега,
        Преди 4-5 години в щатите имах сериозен проблем с Виза Електрон - банкомата нон стоп ми "говореше" - Не се чете! Не се чете! (имах над $ 8000 в сметката-доларова) В Европа нямах проблеми но в Щатите бе само сувенир.
        Любопитно че в хотела също не се четеше но пък срещу подпис на съответни документи приемаха че имам пари в картата и не ми създаваха проблеми но в България след няколко месеца получих е-съобщение от полицията в Тексас че, дължа еди си колко пари и ми напомниха да изпратя чек със съответната сума.
        Веднага се обърнах към Банката (Си Джий Експрес), които ми отговориха че БОРИКА отказала плащане и вината не е тяхна Така че ако приемате съвети-Извадете си кредитна карта, просто ще е безпроблемно на летището в Лос анджелис не можах да си взема количка даже. Добре че мой познат ми зае пари та се прибрах
        Last edited by dimapst; 07.06.2013, 15:58. Причина: грешка правописна

Коментар

• Обади се в банката и питай.
          Би трябвало да можеш, но провери предварително, вкл. за таксите.

Коментар

• Теглене на пари с Visa Electron от чужбина ?

Здравейте,
            имам левова разплащателна сметка в ДСК и ми предстои да пътувам. Въпросът ми е мога ли да тегля пари от американски банкомат с Visa Electron или е невъзможно?
          Working...
          X