Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чейндж бюро
Collapse
X
-
Патента наистина е скъпичък. Зависи в кой град в коя зона ще се помещава обекта(заложната къща). Препоръчвам доброволна регистрация по ЗДДС. Месечните лихви са освободени, само за таксите се дължи ДДС. В наименованието на фирмата задължително трябва да присъстват думите "заложна къща". Самата фирма мисля, че няма право да се занимава с друга различна дейност. Има да се вадят куп документи: регистрация по валутния закон, администратор на лични данни, мерки срещу изпиране на пари - тия са задължителен бонус към стандартния пакет "откриване на фирма".
По същество виж http://94.156.102.51/bg/laws/ldoc/2135621100
Коментар
-
Абе доста повече от 50 лв на 20к оборот но друга тема. Проучвам просто нещата
А да не отварям нова случайно сте наясно със изсикване на заложна къща, последно един ми каза 50к на година за патентент лиценз и малко странно ми стана, та не знам така ли е или не?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Това ако направят само ще отложат агонията. И със 100% да девалвират лева, вече е твърде късно. Това трябваше преди 2г. да сторят. Сега остава само да чакаме "моментът" да дойде, а той ще дойде твърде скоро..... вЕрвай ми!
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЗависи какво разбираш под рухне. Не мисля, че ще оставят лева свободно да плава и БНБ да си фантазира лихвени проценти. Като за начало може да го обезценят от днеска за утре с 20% да видим каква реакция ще има. Все пак нали е модерно да се обезценява валутата, че да върви експорта. Може и да сме станали скъпи на запада
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеМного грешиш ! Борда се чудя как все още оцелява? Не че ще го махнат, той ще рухне в следствие на некадърнио провежданата политика в последните 10г.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Много грешиш ! Борда се чудя как все още оцелява? Не че ще го махнат, той ще рухне в следствие на некадърнио провежданата политика в последните 10г.
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНяма се върнат онези времена на плаващ курс на лева. Този експеримент се прави един път на 100 години и не издържа повече от 6-7. Особено в летаргичното състояние в което се намира държавата, махне ли се борда, Гърция ще стане като едно време мечтана дестинация ...
Следващия бум ще е при златарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеТова да му е проблемът.... то няма кой да го напсува. Ако направи и 20к оборот ще си е докарал 50.00лв (бруто) на ден. А като си спомня как на 1000лв. на ден се мръщехме...... ех времена..... ама той само да падне борда
Следващия бум ще е при златарите.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Това да му е проблемът.... то няма кой да го напсува. Ако направи и 20к оборот ще си е докарал 50.00лв (бруто) на ден. А като си спомня как на 1000лв. на ден се мръщехме...... ех времена..... ама той само да падне борда
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИзисквания от железни нерви и л'безност предвид ежедневните провеки които ще ти сипят от всички страни уважаемите регулатори
Коментар
-
На регистрационен режим са - мисля беше наредба 9 на БНБ но може и да греша. Очакваш да падне борда ли?
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЗдрасти колеги,
Някой от тук подвизаващите да има опит в чейндж бюрата?
Някой може ли ми даде актуално инфо какви са изисквания за започване на такъв бизнес.?
Благодаря предварително!
Коментар
Коментар