Искам да намеря "програмиста" сговнявил нещото наречено Карол Брокер, да се снимам с него и да му счупя пръстенцата криви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Karoll Broker или Pobos Trade ?
Collapse
X
-
Комисионата на COBOS клиентите на Бета Корп вече 0.25%
От днес ИП Бета Корп намали комисионите за всички COBOS клиентите си до 0.25% от стойността на сделките. Освен това, всички нови и настоящи клиенти на посредника, които изберат този вариант за търговия на ценни книжа ще получат безплатен сертификат за достъп до системата и без изискване за минимална сума за откриване на сметка. Има обаче изискване за 40 хиляди лева годишен оборот за срока на издадения сертификат. Всеки клиенти ще получи индивидуално отношение и възможност за непосредствен контакт с брокерите и инвестиционните консултанти на посредника, допълват от Бета Корп.
Екипът на Бета Корп е подготвил и реализирал нов модел за оценка на склонността за поемане на финансови рискове. Интерактивната форма на въпросника е поместена в уеб сайта на посредника и съдържа само 20 въпроса. След като дадения инвеститор отговори, той ще получите като резултат индивидуален резултат под формата на числова стойност, както и нагледен пример за целева структура на индивидуален портфейл, отговарящ на нивото на риск и целева доходност. Получените отговори и краен резултат ще помогнат на инвестиционните консултанти да определят най-подходящия портфейл, който да отговаря изцяло на личните предпочитания на клиентите към инструменти, финансови цели, опит и склонност към инвестиционния риск.
Посредникът продължава да налага активно на пазара РЕПО сделките. Във връзка с промените на нормативната уредба, които са предпоставка за преструктуриране на пазара на парични инструменти, екипът на посредника предлага нова възможност за индивидуален подход в инвестирането. Този подход съчетава управлението на РЕПО договори обезпечени с ценни книжа под формата на доверително управление, който от своя страна удовлетворява изискванията на консервативните инвеститори.
ИП Бета Корп предлага серия от индивидуални портфейли с ниска степен на риск и имащи за инвестиционна цел реализиране на текущ доход Спестовен доход, Постоянен доход и Консервативен доход.“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
-
Най-накрая го инсталирах. За хората с Vista линк за инаталация: http://www.karoll.net/files/brokerage/beta/ папка Karoll_Broker_Client.zip
Коментар
-
Първоначално изпратено от nqkoiПървоначално изпратено от diciПървоначално изпратено от nqkoiПървоначално изпратено от КрасимирПървоначално изпратено от nqkoiОт къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
Аз също съм на Виста и имах проблем, изключи си user acount control ( в контрол панела user acounts)
Мерси dici, но пак не става....От Карол казаха, че знаят за проблема и ще го фикснат
Коментар
-
Първоначално изпратено от diciПървоначално изпратено от nqkoiПървоначално изпратено от КрасимирПървоначално изпратено от nqkoiОт къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
Аз също съм на Виста и имах проблем, изключи си user acount control ( в контрол панела user acounts)
Мерси dici, но пак не става....От Карол казаха, че знаят за проблема и ще го фикснат
Коментар
-
Първоначално изпратено от nqkoiПървоначално изпратено от КрасимирПървоначално изпратено от nqkoiОт къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от КрасимирПървоначално изпратено от nqkoiОт къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
Коментар
Коментар