IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Karoll Broker или Pobos Trade ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам да намеря "програмиста" сговнявил нещото наречено Карол Брокер, да се снимам с него и да му счупя пръстенцата криви.

Коментар

• Карол!

Коментар

• Аз пък от 3 дни търгувам БЕЗ комисионна и то на по-добра платформа от COBOS
        Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Комисионата на COBOS клиентите на Бета Корп вече 0.25%

От днес ИП Бета Корп намали комисионите за всички COBOS клиентите си до 0.25% от стойността на сделките. Освен това, всички нови и настоящи клиенти на посредника, които изберат този вариант за търговия на ценни книжа ще получат безплатен сертификат за достъп до системата и без изискване за минимална сума за откриване на сметка. Има обаче изискване за 40 хиляди лева годишен оборот за срока на издадения сертификат. Всеки клиенти ще получи индивидуално отношение и възможност за непосредствен контакт с брокерите и инвестиционните консултанти на посредника, допълват от Бета Корп.

Екипът на Бета Корп е подготвил и реализирал нов модел за оценка на склонността за поемане на финансови рискове. Интерактивната форма на въпросника е поместена в уеб сайта на посредника и съдържа само 20 въпроса. След като дадения инвеститор отговори, той ще получите като резултат индивидуален резултат под формата на числова стойност, както и нагледен пример за целева структура на индивидуален портфейл, отговарящ на нивото на риск и целева доходност. Получените отговори и краен резултат ще помогнат на инвестиционните консултанти да определят най-подходящия портфейл, който да отговаря изцяло на личните предпочитания на клиентите към инструменти, финансови цели, опит и склонност към инвестиционния риск.

Посредникът продължава да налага активно на пазара РЕПО сделките. Във връзка с промените на нормативната уредба, които са предпоставка за преструктуриране на пазара на парични инструменти, екипът на посредника предлага нова възможност за индивидуален подход в инвестирането. Този подход съчетава управлението на РЕПО договори обезпечени с ценни книжа под формата на доверително управление, който от своя страна удовлетворява изискванията на консервативните инвеститори.

ИП Бета Корп предлага серия от индивидуални портфейли с ниска степен на риск и имащи за инвестиционна цел реализиране на текущ доход Спестовен доход, Постоянен доход и Консервативен доход.
          “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

Коментар

• Най-накрая го инсталирах. За хората с Vista линк за инаталация: http://www.karoll.net/files/brokerage/beta/ папка Karoll_Broker_Client.zip

Коментар

• Мисля че трябва да увеличат работното време на борсата за хората като мен с Карол Брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi
                Първоначално изпратено от dici
                Първоначално изпратено от nqkoi
                Първоначално изпратено от Красимир
                От къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
                От сайта на Карол . Сложили са линк още на заглавната страница
                Да има линк, но под Vista ми дава грешки и не тръгва....някаква идея какво да направя?

Аз също съм на Виста и имах проблем, изключи си user acount control ( в контрол панела user acounts)

Мерси dici, но пак не става....От Карол казаха, че знаят за проблема и ще го фикснат
                Ok Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от dici
                  От къде мога да си сваля новата версия на брокера...старата вече не работи при мен
                  Да има линк, но под Vista ми дава грешки и не тръгва....някаква идея какво да направя?

Аз също съм на Виста и имах проблем, изключи си user acount control ( в контрол панела user acounts)

Мерси dici, но пак не става....От Карол казаха, че знаят за проблема и ще го фикснат

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi

Коментар

• Първоначално изпратено от e500
                      При използване на тези платформи само посочения процент ли се плаща за комисионна (напр. 0.3%), има ли допълнителни такси към БФБ или ЦД за всяка сделка, минимални суми тн. ?
                      0.1 % БФБ + 0.6 лв ЦД

Коментар

• При използване на тези платформи само посочения процент ли се плаща за комисионна (напр. 0.3%), има ли допълнителни такси към БФБ или ЦД за всяка сделка, минимални суми тн. ?

Коментар

• Защо беше изтрито ОБЕКТИВНОТО ми мнение, че платформата Карол Брокер в най-добрия случай може да бъде описана като любителско начинание?

Повтарям - платформата притежава рекламирана функционалност, но изпълнението е под всякаква критика. Даже не ми се почва.

Коментар

• имам и каролската платформа и на бенчмарк:

1. на карол е аматьорско изпълнението наистина. слаба изработка, грозна, неудобна

2. на бенчмарк е доста по-добре. в момента за бг пазарите това е най-добрата платформа

Коментар

• аз използвам на Бенчмарк платформата BG Trader и съм доволен. Естествено като всяко ново нещо има какво още да се желае, но по-добре от кобос. Комисионите са 0,3% на сделка което също е добре. Има демо версия която може да разгледате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Красимир

Коментар

Working...
                                X