If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kойто лапал,лапал който блеял,блеял.Хубавото на депозитите беше,че лапаш яко и единствено трябва да следиш да не прескочиш гарантираните.По всяко време можеше да ги пренасочиш я във фондче ама далеечно,я в акциики ама и те далечни ,я в кимизарник,я на комар а ако си много умен можеше и да ги набиеш на БФБ.То и сега си е същото само дето докато ги насочваш в правилната посока лапаш мухите а не кинти
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Лично мое мнение е ,че вече не е време да замразяваш парите си в депозит ...Не знам за каква сума е въпросът ,но според мен вложи ги в нещо реално ако си строител в материали ,ако си студент в образование ,ако имаш деца в образованието на децата си ...
Ако пък си решил да да хеджираш или да спекулираш с валутата не ги слагай на дългосрочен депозит блазнен от по голямата лихва /всяка банка си запазва правото да променя лихвения процент дори без да те уведоми/
.Голяма инфлация се задава и когато хората се усетят че парите в банка са лоша идея ,ще предизвикат още по-голяма такава ...
Аз лично имам пари на депозити ,но са временно и краткосрочно там ....
В ТБИ банк депозит привилегия е с доста висока лихва, стига да 7.50% за 12 месеца.Иначе ако имаш доста пари избора е ясен-Корпоративна.Инвестбанк банк имаха един депозит с ежемесечно изплащане на лихвата сега незнам дали е актуален още-провери в лихвен бюлетин на сайта на банката.В Търговска банка Д също има добри лихви.Аз по принцип търся депозити с над 6.50% лихва, докоро бяха много, но бавно и постепенно уредяват.
В крайна сметка ако е над 100 000-200 000лв сумата всяка банка може да ти предложи индивидуален лихвен процент, но този тип индивидуални депозити не са гарантирани от фонда.
Като направих справка в moitepari.bg на винаги на челните места при депозитите в долари ми излиза International Asset Bank. Какво мислите за тази банка, може ли да им се има доверие?
Депозитите им имат ли някакви подводни камъни и дребен шрифт?
П.С. в моитепари.бг има една опция "теглене на лихва" и искам да попитам каква е разликата между "на падеж" и "на края на пероида".
П.С 2. Пиреос също дават добра лихва за двугодишни депозити. Трябва ли да се притеснявам, че банката е гръцка?
жената има депозит асет изкушение там
и уловката е че лихвата получаваш по отделна сметка
т.е не може да ти се капитализира лихвата
п.с надявам се forex mastera да се включи в тази тема с повече информация
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Като направих справка в moitepari.bg на винаги на челните места при депозитите в долари ми излиза International Asset Bank. Какво мислите за тази банка, може ли да им се има доверие?
Депозитите им имат ли някакви подводни камъни и дребен шрифт?
П.С. в моитепари.бг има една опция "теглене на лихва" и искам да попитам каква е разликата между "на падеж" и "на края на пероида".
П.С 2. Пиреос също дават добра лихва за двугодишни депозити. Трябва ли да се притеснявам, че банката е гръцка?
Коментар