ей ви само за днеска една добра лихва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банки с високи лихви по депозити?
Collapse
X
-
40 млрд.... все още са доста хората, които стоят на депозит и не се замислят
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХи-хи-хи-хи.
Кой си туря парите на депозит - все по-страшно реве - все едно бамката е длъжна да работи за него.Last edited by skalpel88; 22.10.2015, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХи-хи-хи-хи.
Кой си туря парите на депозит - все по-страшно реве - все едно бамката е длъжна да работи за него.
Коментар
-
Kойто лапал,лапал който блеял,блеял.Хубавото на депозитите беше,че лапаш яко и единствено трябва да следиш да не прескочиш гарантираните.По всяко време можеше да ги пренасочиш я във фондче ама далеечно,я в акциики ама и те далечни ,я в кимизарник,я на комар а ако си много умен можеше и да ги набиеш на БФБ.То и сега си е същото само дето докато ги насочваш в правилната посока лапаш мухите а не кинтиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от skalpel88 Разгледай мнениеВече няма такива лихви вижте какви са нивата във водещите 5 банки в момента - http://karollcapital.bg/blog/koya-ba...oka-dohodnost/
Кой си туря парите на депозит - все по-страшно реве - все едно бамката е длъжна да работи за него.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Вече няма такива лихви вижте какви са нивата във водещите 5 банки в момента - http://karollcapital.bg/blog/koya-ba...oka-dohodnost/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nico8107 Разгледай мнениездравеите коя банка предлага наи висок процент за депозит 6 месечен в лева за сума нат 20 000
Коментар
-
Лично мое мнение е ,че вече не е време да замразяваш парите си в депозит ...Не знам за каква сума е въпросът ,но според мен вложи ги в нещо реално ако си строител в материали ,ако си студент в образование ,ако имаш деца в образованието на децата си ...
Ако пък си решил да да хеджираш или да спекулираш с валутата не ги слагай на дългосрочен депозит блазнен от по голямата лихва /всяка банка си запазва правото да променя лихвения процент дори без да те уведоми/
.Голяма инфлация се задава и когато хората се усетят че парите в банка са лоша идея ,ще предизвикат още по-голяма такава ...
Аз лично имам пари на депозити ,но са временно и краткосрочно там ....
Коментар
-
В ТБИ банк депозит привилегия е с доста висока лихва, стига да 7.50% за 12 месеца.Иначе ако имаш доста пари избора е ясен-Корпоративна.Инвестбанк банк имаха един депозит с ежемесечно изплащане на лихвата сега незнам дали е актуален още-провери в лихвен бюлетин на сайта на банката.В Търговска банка Д също има добри лихви.Аз по принцип търся депозити с над 6.50% лихва, докоро бяха много, но бавно и постепенно уредяват.
В крайна сметка ако е над 100 000-200 000лв сумата всяка банка може да ти предложи индивидуален лихвен процент, но този тип индивидуални депозити не са гарантирани от фонда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениежената има депозит асет изкушение там
и уловката е че лихвата получаваш по отделна сметка
т.е не може да ти се капитализира лихвата
п.с надявам се forex mastera да се включи в тази тема с повече информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от fashion_m Разгледай мнениеКато направих справка в moitepari.bg на винаги на челните места при депозитите в долари ми излиза International Asset Bank. Какво мислите за тази банка, може ли да им се има доверие?
Депозитите им имат ли някакви подводни камъни и дребен шрифт?
П.С. в моитепари.бг има една опция "теглене на лихва" и искам да попитам каква е разликата между "на падеж" и "на края на пероида".
П.С 2. Пиреос също дават добра лихва за двугодишни депозити. Трябва ли да се притеснявам, че банката е гръцка?
и уловката е че лихвата получаваш по отделна сметка
т.е не може да ти се капитализира лихвата
п.с надявам се forex mastera да се включи в тази тема с повече информация“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Като направих справка в moitepari.bg на винаги на челните места при депозитите в долари ми излиза International Asset Bank. Какво мислите за тази банка, може ли да им се има доверие?
Депозитите им имат ли някакви подводни камъни и дребен шрифт?
П.С. в моитепари.бг има една опция "теглене на лихва" и искам да попитам каква е разликата между "на падеж" и "на края на пероида".
П.С 2. Пиреос също дават добра лихва за двугодишни депозити. Трябва ли да се притеснявам, че банката е гръцка?Last edited by fashion_m; 23.05.2012, 14:58.
Коментар
Коментар