Първоначално изпратено от marto76
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банки с високи лихви по депозити?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Депозитът се казва Предимство, лихвата се изплаща авансово, има го за 6, 12, 24 и 36 месеца. Повече инфо има в един сайт за сравнение на оферти, да не му пиша името и да му правя реклама, и в сайта на банката.www.wavetrader.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
Разгледал съм само депозити до 1 година, тъй като според мен по-дълго блокиране на пари при тези лихвени нива не си заслужава. Статията е актуална към средата на март, когато е писана. Въпреки това не откривам такъв депозит на ДБанк с 0.9% за година. Ще съм благодарен, ако ми кажете как се казва, за да го видя?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Статията ти не е вярна - най-високата лихва за едногодишен депозит дават Д Банк - 0,90%, като даже ти я изплащат авансово, и това лесно може да се провери в различните сайтове за сравнение. За 24 месеца пък най-високата лихва е на ТиБиАй. Разбирам, че искаш да пробуташ разни платфоерми, разбирам и че лихвите по депозитите не са кой знае какво, но нека сме обективни все пак!www.wavetrader.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedevПовече от година се говори за повишение на лихвите, което все не се случва. Минаха 6 месеца, от статията за банките, даващи най-високи лихви по депозити. Ето кои са те през 2019 и какво наистина се случва с лихвите по депозитите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеВече май не останаха банки с нормални лихви! Всички ни цакат с тази лихва! Скоро ще поискат и да им плащаме, че си държим парите при тях!
Все пак турската банка в страната и ЦКБ май дават по-свестни проценти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеВече май не останаха банки с нормални лихви! Всички ни цакат с тази лихва! Скоро ще поискат и да им плащаме, че си държим парите при тях!
Все пак турската банка в страната и ЦКБ май дават по-свестни проценти!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениестига реклама де .знаем че си брокер на застраховки. от депозита носи повече, ама от останалите алтернативи по-малкоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТъкмо смятах, че дори моята суперконсервативна човешка застраховка, освен защита за кожата ми, ми носи по-висока доходност от настоящите бамкови депозити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми моите клиенти само днес са на процентен плюс поне колкото е годишната лихва на бамките - пък тия дето държат 40 МБ на депозити, нека пак да не се замислят.
То е така де - който не иска да излезе от зоната си на мисловен, стомашен, финансов и анален комфорт никога и при никакви положения, рано или късно остава разочарован, гладен, прецакан и... сещаш се какъв.
така де има си анални смелчаци за тая работа, те да напускат безопасната зона
и ще приема за лоша карма и затворени чакри ако по някаква причина пострада моя задник...първипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от skalpel88 Разгледай мнение40 млрд.... все още са доста хората, които стоят на депозит и не се замислятMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skalpel88 Разгледай мнение40 млрд.... все още са доста хората, които стоят на депозит и не се замислят
То е така де - който не иска да излезе от зоната си на мисловен, стомашен, финансов и анален комфорт никога и при никакви положения, рано или късно остава разочарован, гладен, прецакан и... сещаш се какъв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар