If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влизаш. Откриваш си сметка в съответната валута. попълваш там къде изпращаш с всички подробности. И да, не вярвам да ти вземат повече от 5 евро.
И наистина преди години имаха безплатно до 50$ превеждане в чужбина. Ама безплатно пише служителката и нито стотинка не взима за това. Сега не знам може да е отпаднало безплатното не мога да потвърдя.
Обади им се и ги питай колко им е таксата но мисля, че е това 5 евро всичко.
Хора, не трябва да си клиент на банката 5 евро е таксата за физическо лице, с обикновен вальор - 2 работни дни, суифт не се плаща, отново казвам - това е до 1000 евро превод
Де факто влизам в клона, казвам им че искам да пращам кинти, взимат всичко на всичко 5 евро и дим да ме няма?
Влизаш. Откриваш си сметка в съответната валута. попълваш там къде изпращаш с всички подробности. И да, не вярвам да ти вземат повече от 5 евро.
И наистина преди години имаха безплатно до 50$ превеждане в чужбина. Ама безплатно пише служителката и нито стотинка не взима за това. Сега не знам може да е отпаднало безплатното не мога да потвърдя.
Обади им се и ги питай колко им е таксата но мисля, че е това 5 евро всичко.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Няма такса за да им станеш клиент. Нито сметка в лева нито във валута трябва да има минимален остатък в нея няма и такса поддържане месечна на сметките.
Де факто влизам в клона, казвам им че искам да пращам кинти, взимат всичко на всичко 5 евро и дим да ме няма?
Проблемът е, че вероятно трябва да си им клиент?
Отделно предполагам не са самаряни като онова ИП де поема комисиони и 10 евро Суифт си е отделно от 5 евро?
Няма такса за да им станеш клиент. Нито сметка в лева нито във валута трябва да има минимален остатък в нея няма и такса поддържане месечна на сметките.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Проблемът е, че вероятно трябва да си им клиент?
Отделно предполагам не са самаряни като онова ИП де поема комисиони и 10 евро Суифт си е отделно от 5 евро?
не става въпрос за физическо лице а за фирма и ясно че няма да е безплатно просто търся каде са най добри условията. В Райфайзен ми казаха 0.07% мин 5 евро което излиза че е по евтино от Алфата.
Виж коя банка в БГ е кореспондент на банката на твоите партньори в Китай
Но трябва да питаш ниво - над фронт деск - в смисъл девойките дето са по гишетата ако им зададеш такъв въпрос ще мигат на парцали .................
Имал съм случаи, при този въпрос, и на доста по-високо ниво пак да са мигали на парцали
не става въпрос за физическо лице а за фирма и ясно че няма да е безплатно просто търся къде са най добри условията. В Райфайзен ми казаха 0.07% мин 5 евро което излиза че е по евтино от Алфата.
Истината е в Алфабанк,до 100 евро няма никъкви такси.Можете всеки ден да превеждате по 100 евро и няма да ви обложат с никъкви такси а над 100 до 10000 е 10 евро ако получаваш от чужбина
не разбирам за какви илиенци или пране на пари говорим така че моля сериозно работя с една китайска фирма и трябва да си открия сметка за да ми плащат но не мога да се ориентирам в морето от банки и тарифи
Ако е за физическо лице ЦКБ или ПИБ. За фирми мисля, че няма безплатни входящи преводи.
не разбирам за какви илиенци или пране на пари говорим така че моля сериозно работя с една китайска фирма и трябва да си открия сметка за да ми плащат но не мога да се ориентирам в морето от банки и тарифи
Коментар