Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е банката с най-евтин международен превод?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДе факто влизам в клона, казвам им че искам да пращам кинти, взимат всичко на всичко 5 евро и дим да ме няма?
И наистина преди години имаха безплатно до 50$ превеждане в чужбина. Ама безплатно пише служителката и нито стотинка не взима за това. Сега не знам може да е отпаднало безплатното не мога да потвърдя.
Обади им се и ги питай колко им е таксата но мисля, че е това 5 евро всичко.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНяма такса за да им станеш клиент. Нито сметка в лева нито във валута трябва да има минимален остатък в нея няма и такса поддържане месечна на сметките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПроблемът е, че вероятно трябва да си им клиент?
Отделно предполагам не са самаряни като онова ИП де поема комисиони и 10 евро Суифт си е отделно от 5 евро?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениебеше, сега до 1000 евро - таксата е 5Е
Отделно предполагам не са самаряни като онова ИП де поема комисиони и 10 евро Суифт си е отделно от 5 евро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКаквито и операции за превод да правиш се съмнявам, че ще намериш по добре от Интернешънъл Асет Банк
До определена сума 50$ или 50 евро мисля, че ги изпращат безплатно. Преди години изморих една служителка пусках по 3 превода по 50$ всяка седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНякой с оптимален вариант за превод/захранване в ИНГ в Холандия?
До определена сума 50$ или 50 евро мисля, че ги изпращат безплатно. Преди години изморих една служителка пусках по 3 превода по 50$ всяка седмица.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Кореспондентни банки
Първоначално изпратено от nisa Разгледай мнениене става въпрос за физическо лице а за фирма и ясно че няма да е безплатно просто търся каде са най добри условията. В Райфайзен ми казаха 0.07% мин 5 евро което излиза че е по евтино от Алфата.
Но трябва да питаш ниво - над фронт деск - в смисъл девойките дето са по гишетата ако им зададеш такъв въпрос ще мигат на парцали .................
Имал съм случаи, при този въпрос, и на доста по-високо ниво пак да са мигали на парцалиremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от nisa Разгледай мнениене разбирам за какви илиенци или пране на пари говорим така че моля сериозно работя с една китайска фирма и трябва да си открия сметка за да ми плащат но не мога да се ориентирам в морето от банки и тарифи
Коментар
Коментар