Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е банката с най-евтин международен превод?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеБелчо,а бе за теб има ли тема,по която да нямаш мнение??!От чисто любопитство си питам,щото те срещнах в поне двадесетина теми за последния половин час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеЦКБ е една от "най-скъпите" банки. Със сигурност това Не е банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеТегли им една сложили са си такса.
Виж как са в Централна кооперативна банка е там нямат месечна такса за поддръжка на сметката нито изискване да има 5 лева в нея.
ЦКБ са с голямата брадва по всичко, най-неизгоден лихвен процент при кредити и т.н. 15 Евро е таксата през онлайн банкиране за обикновен превод в чужда банка -на касата повече. Обаче интернет банкирането им е още скъпо - искат електронен подпис, който е към 60 лв на година. ПИБ и ДСК нямат нужда от такъв, при ПИБ дават генераторче на кодове за около 10-15 лв, което е вечно.
Имам въпрос по една новост за мен. Каква е хватката при преводи по тая система RINGS - включва ли тя чуждестранни банки. ЦКБ и ПИБ взимат по 20 лв., ИАБ по 15?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа тях едното ЕГН и адрес им са достатъчни
Но и те са хитри. Влиза един за обикновен превод между банки в страната няма сметка и го одраха с 3.50лв А ако си откриеш сметка е 1.50лв превода. Хитри са не му и казаха, че ако си открие сметка е два пъти по-евтино.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВиж как са в Централна кооперативна банка е там нямат месечна такса за поддръжка на сметката нито изискване да има 5 лева в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Виж как са в Централна кооперативна банка е там нямат месечна такса за поддръжка на сметката нито изискване да има 5 лева в нея.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеА не съм съгласен по мое време нямаше месечна такса за обслужване на сметката в Интернешанъл асет банк и не вярвам да има и сега.
Страница 4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПредвид, че ще я ползвам "сезонно" ще стигна и до закриването.
Не ме кефят месечни такси, като забравиш за тая сметка и стане 100 лв. задължение да те търсят събирачи. В случая и там, както и навсякъде другаде има месечна такса за разплащателната.
Но странно как при други има по 10 евро Суифт, тука не.
Едни могат, други не.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТа така, звъннах им в централата, казаха 5 евро до 1 000 евро, но ако не си клиент още 20 евро. Гледам откриването безплатно, закриване до 12 месеца е 5 лв., за после не се види у тарифата и искат поне 5 единици налични.
Клоновата мрежа нещо не се намира в сайта, ама горе-долу се ориентирахме по телефона.
Централна кооперативна банка е те нямат задължение да има каквото и да било в сметката и откриването на сметка е безплатно. Питай ги и тях.
Това са за мен двете банки само те които са най-изгодни поне за мен.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеОткриваш си сметка и никога не я закриваш. Аз имам сметки там кой знае от преди колко години всякаква валута няма почти нищо в сметките до 1 лев примерно.
5 Евро толкова.
Не ме кефят месечни такси, като забравиш за тая сметка и стане 100 лв. задължение да те търсят събирачи. В случая и там, както и навсякъде другаде има месечна такса за разплащателната.
Но странно как при други има по 10 евро Суифт, тука не.
Едни могат, други не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТа така, звъннах им в централата, казаха 5 евро до 1 000 евро, но ако не си клиент още 20 евро. Гледам откриването безплатно, закриване до 12 месеца е 5 лв., за после не се види у тарифата и искат поне 5 единици налични.
Клоновата мрежа нещо не се намира в сайта, ама горе-долу се ориентирахме по телефона.
5 Евро толкова.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеХора, не трябва да си клиент на банката 5 евро е таксата за физическо лице, с обикновен вальор - 2 работни дни, суифт не се плаща, отново казвам - това е до 1000 евро превод
Коментар
Коментар