IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частна компания има ли право да кредитира без лиценз?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    тва пирамида е щот си фаНфарон и на секо гърне похлупак.чувстваш задължен да се изкажеш по всяка нова тема във форума , па дори и да не ти е много ясна
    а който трябваше разбра за какво иде реч и без твоите ценни умозаключения
    Виж, нямам проблеми с ИП-та. Който смята, че това е най-изгодното инвестиране, нека си опича акъла. Предпочитам реалния сектор, с реалната принадена стойност. Ако внимателно следиш форума, ще забележиш, че на едно 90% от "гърнетата" изобщо и не влизам, ако отговарям, е на някои от останалите. Значи, някой тук или греши, или злоупотребява с думите - всеки сам да си прави изводите.
    ...а мОмето - к'во, като за фанфарон бива

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Т'ва ли било то? Ни йе грозно момето, сал дет' ни га разбраф информацията за т'ва, безлицензното. А Ментелчо, да ма прощава - язе по-малко от 1 Лимон назаем не са 'злагам да 'земам.
      Тъй, де
      тва пирамида е щот си фаНфарон и на секо гърне похлупак.чувстваш задължен да се изкажеш по всяка нова тема във форума , па дори и да не ти е много ясна
      а който трябваше разбра за какво иде реч и без твоите ценни умозаключения
      Last edited by NYSERookie; 01.03.2012, 17:38.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Т'ва ли било то? Ни йе грозно момето, сал дет' ни га разбраф информацията за т'ва, безлицензното. А Ментелчо, да ма прощава - язе по-малко от 1 Лимон назаем не са 'злагам да 'земам.
        Тъй, де

Коментар

ако бутне да няма да е лошо , особено ако наистина изглежда кат аватара дет си го е дръпнала от интернетата
          то бая просто туй същество, ма пък и аз да няма да я изпитвам
          Бях пуснал картинка, ама прецаках инвестора и я изтрих
          http://images.thecarconnection.com/m...00338723_m.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Ти само гледаш някоя да те бутне или да ти бутне
            ако бутне да няма да е лошо , особено ако наистина изглежда кат аватара ,дет си го е дръпнала от интернетата
            то бая просто туй същество, ма пък и аз да няма да я изпитвам я
            Last edited by NYSERookie; 01.03.2012, 15:56.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

глад ве реда. тия не дават съвети за търговия , не щат да им дам едни пари да ми ги увеличат 3-4 пъти за 7-8 месеца. и ся или уроци по за 500 зелени на час или требе яхтата и мазератито да продавам
              Ти само гледаш някоя да те бутне или да ти бутне

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                гледам съвсем си свалил тарифите
                за КУРсовете на час
                Требе да няма много желаещи значи !!!
                Както ми се издигна в очите, така и падна,,,,,
                глад ве реда. тия не дават съвети за търговия , не щат да им дам едни пари да ми ги увеличат 3-4 пъти за 7-8 месеца. и ся или уроци по за 500 зелени на час или требе яхтата и мазератито да продавам

Коментар

• КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                  гледам съвсем си свалил тарифите
                  за КУРсовете на час
                  Требе да няма много желаещи значи !!!
                  Както ми се издигна в очите, така и падна,,,,,
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• уфсътъ си е уфсъ.
                    ей , неграмотно същество!!!!!!! това опит да отклониш вниманието от работодателя си и неграмотните съвети , които из....те в другите теми ли е ?
                    не успяваш
                    безумното обяснение , какъв аджеба е безличният чех във вашата фирма го подминавам без коментар
                    и как ИП пък без лиценз дали пък не е нещо наречено Prop Trading фирма, за което не е нужен лиценз от КФН , поне засега , че са единици дето знаят за кво иде реч в милата родина
                    много се разписах ше зема вече да те чарджвам по 500$/hour за уроците
                    Last edited by NYSERookie; 01.03.2012, 15:06.

Коментар

• Темата е пусната от великата юристка на Глобалите.
                      Маце, ако си готино /освен тъпо/, ела ме закови и мен!

Коментар

• Първом, като видях заглавието на темата, си помислих, че питате за МТел - вече ми предлагат кредити по телефона с SMS, милите - а то, какво било.
                        Аз викам, зАкови ги, хак да е на 'сите шашкъни...

Коментар

• Не, бели якички са! Кредитират и техни трейдъри управляват парите. Ако печелят всички са доволни, ако загубят - губят клиентите - движими и недвижими активи.

Коментар

• тия да не са някой квартални лихвари-мутри? дал съм ти на тебе 5лв щото си ми приятелка, вярвам ти и ти ще ми ги разцъкаш на борсата и точка. според мен нищо не може да се докаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              е какъв ИП е като няма лиценз
                              Не искали да плащат държавни такси. Работят само с тесен кръг клиенти и не мога да ги закова още, трябва да внедря човек там.
                              Въпроса е че кредитират например с 100 000лв. и търгуват сметките на клиентите им, като очакват клиента да им даде 200 000лв. след една година, имат ли право без лиценз да го правят? За самия акт на кредитиране става въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                                Скъпи колеги имам информация за ИП който няма лиценз в КФН, и кредитират клиентите си за участие на борсовия пазар.
                                Това позволено ли е от закона, или да сигнализирам незабавно КФН?
                                е какъв ИП е като няма лиценз
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X