Само интересно толко ли ще се заклати, че Алфата катурнахте?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Депозит в гръцка банка!
Collapse
X
-
http://dif.bg/wp-content/uploads/201...tchet_2010.pdf
Това е отчетът на фонда. На 20 страница пише кой ти го изплаща
Коментар
-
Тъй като лафовете са Гърция да фалира към края март, не е необходимо още днес да тичаш да си закриваш депозита. Въпроса е, когато го направиш тия дни - после къде ще ги вложиш? Каква валута и т.н.
Иначе щом си се лакомил за лихвата... сега ще си сърбаш попарата. Тя кризата в Гърция се точи от сумати време. Какво си мислеше като ги влагаше парите преди по-малко от година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение... Понеже им бях клиент допреди година и нещо знам от някаква тяхна дипляна, че работят в БГ като клон на чужда банка и съответно влоговете са гарантирани, но не от българския, а от гръцкия фонд за гарантиране на влогове.
Алфабанк е клон за Бг и не е самостоятелно юрид.лице . Поради тази причина не прави вноски в нашия фонд за гарантиране на депозитите :
...Посочените по-долу кредитни институции са клонове на чуждестранни банки и не участват в българската система за гарантиране на влоговете, тъй като са защитени от системата в страната по седалището на банката:
Алфа банка – клон България....
След фалита на Гърция - между 10 - 20 март тая година - и излизането й от Еврозоната ще ти превалутират депозита в драхми по курс който само Вазилинос знае . След което от драхмите ще минеш на левове и твърде вероятно е тия 20К евро да са колкото еднодневна карта за цялата градска мрежаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Влоговете в Алфа банка – клон България, БНП Париба С.А. – клон София, ИНГ Банк Н.В. – клон
София и Регионална инвестиционна банка – клон България не участват в българската система за
гарантиране на влоговете. Като клонове на банки от държави-членки на Европейския съюз те са
защитени от системата в страната по седалището на банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от shock_the_rock Разгледай мнениеКМЕТЕ,
Недей така, че ще настане паника , не съм само аз с депозити..... Питах съвсем сериозно тъй като се знае че са гарантирани ама каква е процедурата просто исках а разбера при евентуален фалит на банка?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАко питаш каква е процедурата - тя е изплащане от фонда за гарантиране на влогове.
Ако това те задоволява ОК.
Но сред това следват едни такива въпроси, дето никой не може да ти даде отговор, като например: Има ли пари в този фонд? Кога? В какви срокове? Цялата сума или на части? По какъв курс? Такива ми ти работЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от shock_the_rock Разгледай мнениеЗдравейте,
Искам да попитам какво би се случило при обявяване на фалит от Гърция с гръцките банки които са в България (по-точно Алфа банк), тъй като имам депозит във нея от 20К еуро? Знам че по принцип БНБ гарантира до 100 К ама все пак има ли някаква възможност да ми " изчезне" депозита ? Каква би била ситуацията ако банката фалира? От кой да си търся депозита?
Мерси!|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от shock_the_rock Разгледай мнениеКМЕТЕ,
Недей така, че ще настане паника , не съм само аз с депозити..... Питах съвсем сериозно тъй като се знае че са гарантирани ама каква е процедурата просто исках а разбера при евентуален фалит на банка?
предполагам че падежа ти е след някой друг месец ..но ти си преценяваш кое ти е по скъпо за тебе ..майката или интереса.
Иначе в съвсем прагматичен план ... НЯМА РИСК за твоя депозит в посочената банка...
Коментар
-
Ако питаш каква е процедурата - тя е изплащане от фонда за гарантиране на влогове.
Ако това те задоволява ОК.
Но сред това следват едни такива въпроси, дето никой не може да ти даде отговор, като например: Има ли пари в този фонд? Кога? В какви срокове? Цялата сума или на части? По какъв курс? Такива ми ти работЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеИначе 20те хиляди няма да ти изчезнат
После жалби тук:
http://armenskipop.com
armenskipop@yahoo.comПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар