То и цунами над 6 м във Фукушимя не било могло да се случи, обаче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кредит в лева или евро
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнениеПриемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото. Срок 15 години. За момента лихвата е достатъчно по-ниска от левовия.
1. Вариант бордът пада - с 2 ръце за левов.
2. Бордът не пада, скапва се еврото глупавите политици връзват за марката - евров
3. Бордът не пада до влизане в еврозоната - евров.
4. Банката фалира - левов
Много комбинации. Аз бих заложил на левов. Замисли се, защо добрата банка ти предлага превалутиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнениеПриемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото. Срок 15 години. За момента лихвата е достатъчно по-ниска от левовия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнениеВ момента имам левов ипотечен кредит, предлагат ми рефинансиране на същия в евро, при много по-изгодна лихва. Дайте ми съвет.
http://money.bg/columnist/id_559357799
Еврото бая ще трябва да го почакаш да се "срине"
Виж обратното..............Last edited by X_Y; 08.02.2012, 09:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнениеПриемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСрок на договора и какво означава много по-изгодна лихва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнениеВ момента имам левов ипотечен кредит, предлагат ми рефинансиране на същия в евро, при много по-изгодна лихва. Дайте ми съвет.
когато банка ти предлага нещо...да знаеш не е добре за теб....
плати си и се консултирай с адвокат. нека хубаво огледа договора, който ти предлагат и най-важното ако всичко е ок и се навиеш да подпишеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО свери пректодоговора с това, което подписваш. Банките напоследък имат навика да подменят по някое изречение...уж случайно.
консултация с финансит, после с адвокат - парите дето ще им платиш са нищо сравнени с това което може да платиш на банката ...еле пък за ипотечните дето са по 100 години (образно казано)
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Параметри уважаема, параметри на сделките дай. Аман от тъпи теми.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Коментар