IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кредит в лева или евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То и цунами над 6 м във Фукушимя не било могло да се случи, обаче

Коментар

• Вземи в евро, ако разликата е над 0,4-0,5% на година. По-малка разлика трудно оправдава всички разходи по превалутирането.

Колкото до всички останали дивотии - падане на бордове, смяна на курсове и т.н - по-добре не им обръщай внимание - те просто няма да се случат.

Коментар

• Първоначално изпратено от gkarlyukova Разгледай мнение
        Приемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото. Срок 15 години. За момента лихвата е достатъчно по-ниска от левовия.
        Вариантите са много. Изключваме гъбаркането с лихвите от бамките. 15 години
        1. Вариант бордът пада - с 2 ръце за левов.
        2. Бордът не пада, скапва се еврото глупавите политици връзват за марката - евров
        3. Бордът не пада до влизане в еврозоната - евров.
        4. Банката фалира - левов

Много комбинации. Аз бих заложил на левов. Замисли се, защо добрата банка ти предлага превалутиране

Коментар

• Та, кредитът в левата ли беше, или в десната?

Коментар

Приемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото. Срок 15 години. За момента лихвата е достатъчно по-ниска от левовия.
            И без да чакаш еврото да се срине попрочети малко за нещастните унгарци, които са взели кредит в евро - пищят сега. Еврото, ако не изчезне, ще поевтинее, ако поевтинее, може да си ок, ама ако изчезне кой знае как ще го превърнат пак в левове - сигурно няма да е в твоя полза.

Коментар

В момента имам левов ипотечен кредит, предлагат ми рефинансиране на същия в евро, при много по-изгодна лихва. Дайте ми съвет.
              Вотът на банкерите
              http://money.bg/columnist/id_559357799

Еврото бая ще трябва да го почакаш да се "срине"

Виж обратното..............
              Last edited by X_Y; 08.02.2012, 09:12.

Коментар

Приемаме че параметрите и клаузите на двата договора са еднакви. И в двата договора могат да те правят на маймуна. Интересува ме при евров кредит какви са хипотезите при евентуално влизане в еврозоната, при евентуално падане на борда, при евентуално сриване на еврото.
                Прочети си договора внимателно.Там пише всичко каквото те интересува.Чети внимателно как се формира лихвата как могат да я променят какво е обезпечението какви са наказателните лихви и просрочията кога кредита става предсрочно изискуем има ли клауза ако левов за превалутиране при промяна на фиксирания курс.Другото няма значение.И се моли да не падне борда щото ще ти спукат задника.Доходите ти ще паднат яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Срок на договора и какво означава много по-изгодна лихва?

Коментар

В момента имам левов ипотечен кредит, предлагат ми рефинансиране на същия в евро, при много по-изгодна лихва. Дайте ми съвет.
                    най-вероятно лихвата ще е изгодна, но до време. после ще се окаже, че ако внимателно прочетеш страница Х там ще има клауза, която им развръзва ръцете да те правят на маймунка.

когато банка ти предлага нещо...да знаеш не е добре за теб....

плати си и се консултирай с адвокат. нека хубаво огледа договора, който ти предлагат и най-важното ако всичко е ок и се навиеш да подпишеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО свери пректодоговора с това, което подписваш. Банките напоследък имат навика да подменят по някое изречение...уж случайно.

консултация с финансит, после с адвокат - парите дето ще им платиш са нищо сравнени с това което може да платиш на банката ...еле пък за ипотечните дето са по 100 години (образно казано)

успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Параметри уважаема, параметри на сделките дай. Аман от тъпи теми.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Без да имам договора за кредита и условията по новия няма как да ти дам ствет

Коментар

Срок на договора и какво означава много по-изгодна лихва?

Коментар

• Кредит в лева или евро

Working...
                          X