IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боже-боже - като ви чета писанията - чудя да не объркал форумът - говорет не като инвеститори, а като дърти комунисти !!!
    - Кой луд бамкер, при реална инфлация от поне 10%, ще дава кредити с 3-4% лихва ?!? Нали това означава да работи на 6-7% загуба ?!?
    - Откъде-накъде който печели повече, да плаща по-висок данък? Това е комунистическа мярка - заради подобни простотии богатите швеци избягаха данъчно от Швеция !!! Предлагате да НАКАЗВАМЕ тези, които с яко бачкане и мозък печелят повече, за да храним мързеливците? - До 4800 лева годишен доход - без данък, 4800-10 000 - 10% данък, 10 000-50 000 - 15%, 50 000 - 250 000 - 20%, 250 000- 1 000 000 - 50%, 1 000 000 - 2 000 000 - 80%, който изкара повече от два милиона, направо да го разпънем на кръст, капиталистът му гаден - така кефи ли ви?
    - Картофоидът е прав само за едно - че е добре народът да започне да инвестира, вместо да трупа парите в бамката - но как ще го накара? - Със сопа? Ще накара Маймуната да прати Маскираните зурли да бият хората с над 10 000 кинта на депозит? Как стимулира частният бизнес шефът на циганското правителство, което отказва да се разплати със същият този бизнес, макар да му дължи 700 000 000 кинта?

Иначе аз много пъти съм писал същото - че поне 20% от тия над 30 000 000 000 на депозит да се инвестират, коренно ще се промени ситуацията... борисов може би ме е чел някъде из Мрежата, ама не ме е дочел, защото аз съм писал и КАК точно да стане това...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Брей какъв патриот съм попаднал.Неговия патритизъм се състои в това другите да плащат данъци и да приберем парите на богатите и да ги обявим за мошеници.Влогарите не са инвеститори те са си намерили парите на улицата или щърка им ги е донесъл
      Виж сега, аз съм станал патриот по принуда, виждайки колко антипатриоти има като теб!
      Парите си си ги изработил сам, но и аз моите така.
      В дълбока заблуда си ако мислиш, че искам да загубиш пари, камо ли да ми плащаш с твоите за бизнесначинания.
      Така се заблуждаваш поради простата причина, че си мислиш, че банките както ти каза Асен, не са едни обикновени прахосмукачки и парите които прибират от теб на висока лихва, може да не си ги видиш никога. Огромният им ресурс идваше от майките по времето на яко кредитиране, сега при криза за кеш се връщат там обратно. И понеже ти си влогарче спестовно , храниш чуждите банки-майки.
      Предпочитам банките да стимулират български бизнес, отколкото да събират пари от също работещи и спестовни българи и да захранват майките им кредитиращи бизнеса на запад. По-по прост начин не бих могъл да ти обясня, защо желая да падат лихвите. Дано си ме разбрал и не разбирам защо обръщаш всичко на лична основа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Нямате право да критикувате единствения премиер който е радеател за свободна България, истински националист който оставя история след себе си. Кой друг построи толкова много?!
        Радетелят на свободна България, който стои в Стойка Г пред брюкселаджии и американци... че и пред Клинтънова, дето даже няма самолет да му го нахендри?
        Националистът, който ограбва от Българите над три милиарда годишно, за да храни циганорите, а сега се готви и безплатни жилища да им строи, за които пак ние ще плащаме?
        Строителят, който построи 20 километра магистрала и отряза лентите на една зала (построена от Тимуровците) и на един бизнесцентър (построен от Оги Донев)?

Бе ти за престъпникът борисов ли говориш?

Коментар

Лорда младите хора искат работа на бюро с климатик служебен лаптоп и кола ако може за над 1000 чисто.И задължително в София и Варна.И ако може голям апартамент в южните квартали или с изглед към морето.И ако може да падне от небето.Те такава работа няма.Нито тук нито в чужбина.Работа има колкото щеш.Бойко каза няма кой да сее компир и да пасе говеда и овце.Така че и тук не позна
          Ами да прати мангасарите да сеят компири и да пасат овце, защото за друго не стават - и сам той да отиде с тях, защото е тъп като галош !!! Амма-ха - млади хора, учили по 16-17 години ще пасат овце, за да може Мангау да живее цял живот на помощи, ще лапа по три милиарда на година, щото го мързяло !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ами понякога са инвеститори. Когато трябва да купят имот за отдаване под наем, това как го наричаш ти? Засяване?
            А за влогарите казах, че са тесногръди, щото мислят за собствения си джоб единствено, а когато трябва да се стимулира икономиката с намаляване на лихвите, не ги интересува. Виждам тебе - държавата загива, ти си гледаш собствения ти джоб.
            Така ще е докато не почнеш само цигани да наемаш за ратаи, след което някой по-алчен от тях, ще направи престълление и в твоята ферма. Тогава ще се сетиш, че е по-добре де бе прибирал по-малки лихви по влогчето.

Брей какъв патриот съм попаднал.Неговия патритизъм се състои в това другите да плащат данъци и да приберем парите на богатите и да ги обявим за мошеници.Влогарите не са инвеститори те са си намерили парите на улицата или щърка им ги е донесъл

Коментар

А жалките рентиери инвеститори ли са?
              Ами понякога са инвеститори. Когато трябва да купят имот за отдаване под наем, това как го наричаш ти? Засяване?
              А за влогарите казах, че са тесногръди, щото мислят за собствения си джоб единствено, а когато трябва да се стимулира икономиката с намаляване на лихвите, не ги интересува. Виждам тебе - държавата загива, ти си гледаш собствения ти джоб.
              Така ще е докато не почнеш само цигани да наемаш за ратаи, след което някой по-алчен от тях, ще направи престълление и в твоята ферма. Тогава ще се сетиш, че е по-добре де бе прибирал по-малки лихви по влогчето.
              Last edited by LANDLORD 31; 05.02.2012, 22:00.

Коментар

Не бе няма да ми стане кеф. Не веднъж съм казвал, че влогарите са най-мизерните и тесногръдите, сред човеците които мислят за изкарване на пари. Такива в нокой случай не трябва да се наричат инвеститори.
                А жалките рентиери инвеститори ли са?

Коментар

Много ли ти се ще а?Кеф ли ще ти стане?Вземи впрегни тая злоба в труд да спечелиш нещо.Засега губиш лихвите са много добри.
                  Не бе няма да ми стане кеф. Не веднъж съм казвал, че влогарите са най-мизерните и тесногръдите, сред човеците които мислят за изкарване на пари. Такива в нокой случай не трябва да се наричат инвеститори.

Коментар

Обижда щото е комплексиран, че ще му обложат депозита, дето е заделил за унуците
                    Много ли ти се ще а?Кеф ли ще ти стане?Вземи впрегни тая злоба в труд да спечелиш нещо.Засега губиш лихвите са много добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ха-Ха Пешо защо обиждаш момчетата- нали това е само спор
                      Обижда щото е комплексиран, че ще му обложат депозита, дето е заделил за унуците

Коментар

• Ха-Ха Пешо защо обиждаш момчетата- нали това е само спор

Коментар

Абе Пешо, ти наистина си много зле. Ква Куба те тегли и С. Корея бе? Космонавта ти е замъглил мозъка с тия кубинки.
                          Говорим за по-голяма отговорност на 5-те % богати които са направили пари през мътните години - мутри монополисти и други подобни олигарси. Защо се правиш, че не разбираш бе тик........ик!
                          Зад всяко голямо богатство има престъпление. Това чул ли си го бе?
                          Защо всяка нормална страна облага най-много най-богатите и гледа да сваля лихвите ?. За да стимулира потреблението и предприемачите. На тебе много ли ти харесва страната в момента, че не искаш да промениш статуквото?
                          Момче ти наистина си много зле и се чудя за какво ли се занимавам с теб.Къде се измяташ къде отиде.Който е престпник има си МВР СЪД и Прокуратура.Това е друга тема.Не всички богати хора са престъпници.По голямата отговорност на богатите и сега я има щото 10% от 1000 е едно а от 5000 друго.И при осигуровките е така.По тези географски ширини явно желанието да се използва държавата за да се живее добре на чужд гръб е неизкоренимо.Завист и простотия.Проблема ти е че искаш да си нещо а си обиновен завислив голтак при това злобен.Вместо да злобееш срещу богатите вземи си напъни задника и мозъка а не да ми хленчиш по форуми и да раздаваш акъл който очевидно нямаш.
                          Last edited by Бате Пешо; 05.02.2012, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Лорде това са очевидни неща, а иначе и мулатките и пурите и рома са си бизнес. Те са голяма част от валутните приходи на Куба. Замеделието е наш шанс , но трябват средства и технологии и там
                            Земеделието е шанс за 2 % от хората, ако е на нивото на запада, а останалите?

http://www.youtube.com/watch?v=n99zZ4nbunE
                            Last edited by Jay Gould; 05.02.2012, 19:05.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Лорде това са очевидни неща, а иначе и мулатките и пурите и рома са си бизнес. Те са голяма част от валутните приходи на Куба. Замеделието е наш шанс , но трябват средства и технологии и там

Коментар

• В нормалните страни като Холандия (износител на селскостопанска продукция номер 1 в света и страна в която за голяма ферма се смята тази от 500 декара), като в Япония и т.н., не повече от 2-3 % от населението работи в селското стопанство. За останалите работа там няма.
                                В страни като Афганистан, Конго и т.н. 80 % от населението копа земя и пасе кози.
                                Last edited by Jay Gould; 05.02.2012, 18:52.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X