Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоян Мавродиев срещу Дянков - ГЕРБ се отказва от капиталовия пазар?
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Ако сребърният фонд бе инвестиран в български акции, от него щяха да останат около 350 млн. лв., каза още шефът на КФН.
Интересно, ако Сребърният фонд яко пазаруваше Български акции, как БФБ щеше да се срине, или поне как щеше да срине с толкова ного? Не го знам какъв е тоя суяк, но само като го прочетох това, разбрах му умственият багаж.
Аз - Императорът или Себулбов (напримерно) няма как да спрем борсовият срив с пазаруване, ама цял Сребърен фонд?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз говоря за Стоян Мавродиев. Комисията не върши никаква работа според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз съм другаря Владимир Илич, и мозъкът ми е доказано по-голям от твоя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fabric007 Разгледай мнениети кво нещо проблеми с лявото ли имаш - точно десните правителство донесоха разсиипията последните годиниCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз пък си мислех, че няма нищо лошо човек да си купи нова яхта ... или пък летяща чиния ако иска. Вие какво, и от Ленин ли сте по-леви вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеСпоред него намаляването на ДДС само ще доведе до по-големи покупки на автомобили и яхти.
ами ддс за тези стоки не го променяите бе....има толкова на4ини за язбягване на ддс точно за тези скъпи придобивкиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТоя Мавродиев верно е пълен хахо. Интересно, как е попаднал на тая длъжност? Да не би Бойко да го срещнал на някои паркинг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от aquila Разгледай мнениеСпоред шефът на КФН идеята за по-активно управление на Сребърния фонд не е добра. За мен лично това е много рисков ход, много опасен ход ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНяма такова нещо . Виж all trader 2 , плаща му се да пише и той си пише .
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеБате Пешо,ти нали си земеделски производител,значи и за теб има нещо от държавата.Какво се оплакваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе в тази държава що никой не се занимава с това, за което му се плаща
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеПротив плоския данък си щото си смотан и не можеш да изкараш повече от 500 лв на месец
Коментар
-
Против плоския данък си щото си смотан и не можеш да изкараш повече от 500 лв на месец
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениепротив приватизацията на монополи и против плоския данък съм
Коментар
Коментар