IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще се отразят фалитите на Унгария, Гърция и Италия на българската банкова система

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SPEKO,

който има да казва нещо, го казва. Тия приказазки, "... аз знам много, ама няма да ви кажа, който е умен да се сети ..." са уникална нелепица и смисъла от тях е НУЛЕВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Писанията ви в тази тема сами по себе си говорят за нивото на форума!!!

Банковата ни система е атакувана от всички страни!

Само какви неща мога да напиша, ама не ми се рискува! За какво? Заради смешници като вас? Всички си мълчат!!!!!!!!!!!
      Ами и аз ще си мълча!!!!!!!!

СПЕКО извънземните участват ли в нападението?

Коментар

Само какви неща мога да напиша, ама не ми се рискува! За какво? Заради смешници като вас? Всички си мълчат!!!!!!!!!!!

Никой не го е грижа, че си фалирал. Само се чудя откъде намираш сили да се буташ при големите момчета кураж - пускай тото
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Умен си , умен СПЕКО Всеки си има главъ раменете да разсъждава ако може както и всеки си плаща за грешките рано или късно
          ти гледай в твоята кесия а за кесиите на другите недей мисли само едно бъди сигурен че на алчните им излиза из отзад
          Last edited by ТАТО; 07.02.2012, 19:02.
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Писанията ви в тази тема сами по себе си говорят за нивото на форума!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              като пишеш от 3 год. ,че фалитите там ще са пагубни би ли дал по конкретно какво точно ни очаква....когато фалира например някоя гръцка банка , която е собственичка на българска
              СПЕКО освен да викаш "Баси държавата , баси бизнеса , баси това и баси онова ", можеш ли да ми дадеш отговор на въпроса , който съм задал преди 2 ( два ) месеца...

п.п. Приема и отговор : " БАСИ въпроса "

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Донякъде ще се отрази положително, познавам унгарци които си местят бизнеса у нас и остават да живеят тук. Мисля, че има и доста такива гърци.
                .
                За грозните византийци мога да го потвърдя, ама за унгарците не го вервам.

Коментар

• markov

Въобще не ги виждам как ще насмогнат с печатането на пари , 400 милиарда евро е огромна сума и Драги я подари на недисциплинираните и с нищо непроменили организацията си банки..виновни за кризата.Те със сигурност правят сметка само как да ги покрият тези пари и няма да ги върнат ако Драги след 3 години не им даде два пъти повече та с тях да ги изплатят. Печатницата е пусната , но ефекта върху лихвата на държавните облигации е нулев , пролетта са големите падежи на облигации за 6-7 трилиона ..Драги трябва да им ги даде в заем , но сумата трябва да бъде в пъти по голяма , защото очевидно коефициента на полезво действие от подобно раздаване на пари е много нисък..Еврото няма да го има въобще , а не да се обезцени с 30%...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Започна да се спекулира за фалит на Австрия

Отговорът ми е твърдо НЕ.

Австрийската икономика е добро състояние, обаче започвам да се притеснявам за проблемите с австрийските банки. Знаете на кои деца (български банки) централите са в Австрия?
                    НЕ, не съм песимист за Австрия, ама спекулации ще има.

Положението е зле, много зле!
                    Last edited by SPEKO; 17.01.2012, 02:19.

Коментар

• СПЕКО няма да има внезапен катаклизъм, само пълзяща агония под формата на инфлация.
                      Европеиската централна банка рано или късно ще пусне печатницата и пазарите ще се успрокоят. Щото няма как да спекулираш срещу пуснатата печатница.

Разбира се сметката ще я платят всички ползващи евро с 20-30 % инфлация за 2-3 години но това е ситуацията.....
                      Last edited by markov; 29.11.2011, 16:39.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Не е препоръка , ама като сте рекле да фалират - да фалират.
                        Ако тръгнат да продават български банки за да си осигурят средства трябва да побързат преди фалита , защото после цената ще падне.

Коментар

Пиша вече 3 г. , че предстоят фалити на Унгария, Гърция и Италия, което е много опасно за българската банкова система!

....

Хайде, чао от мен и да видим какви простотии ще напишете и тук?
                          Aма тия верно ли предстоят да фалират ??? Ами ако е така, вече май си губи смисъла да пишем и че не е препоръка !!!
                          Не е препоръка
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Абе, може ли в номинациите за мениджър на годината да бъдат номинирани шефовете на Пощата, Касата и шефката дето "осигурява" част от българите в Алианц?

ХАХАХАХАХАХАХА
                            ХАХАХ

Ебаси държавата! Ебаси и бизнес средите??????

ХАХАХАХАХАХААААХАХХХ
                            ХАХАХХАХАХАХАХХААХАХ

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Донякъде ще се отрази положително, познавам унгарци които си местят бизнеса у нас и остават да живеят тук. Мисля, че има и доста такива гърци.
                              А за банковата система, ако национализират италиански, гръцки или унгарски банки и ги задължат да продават българските си банки смятам, че ще веднага ще се намерят стабилни купувачи.
                              по скоро продавачи >> щот се национализира това което е безнадежно и никой не ще да купи анджак ?
                              Last edited by Ебльо Еблев; 21.11.2011, 23:04.
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Пиша вече 3 г. , че предстоят фалити на Унгария, Гърция и Италия, което е много опасно за българската банкова система!

Положението в Италия не е толкова зле колкото ни се пропагандира, но Гърция и Унгария са пред национална катастрофа!

Е, времето на истината настъпи и до 1-2г. пазарите и народа ще тестват българската банкова система

От близо 1 г. пиша, че всички ще си загубите благосъстоянието на 80% и вече времето настъпи?

Системата така е направена, че почти няма начин да си опазите благосастоянието, ако не ви е писано, разбира се? Само съдбата може да ви помогне.

Хайде, чао от мен и да видим какви простотии ще напишете и тук?
                                като пишеш от 3 год. ,че фалитите там ще са пагубни би ли дал по конкретно какво точно ни очаква....когато фалира например някоя гръцка банка , която е собственичка на българска
                                Last edited by йосиф; 21.11.2011, 22:47.

Коментар

Working...
                                X